Maximoje akcija pledukams

šiandien dar du bambukinius tuos fainuoliškus prigriebiau, o jau pigumėlis
kas dėl tos sisiojimo ir keitimo ir šlapumo tai mano kol visai mažiukas buvo nei aš ten kokių bambukinių sauskelnių turėjau nieko, atsimenu viskas buvo flaneliniai arba frotiniai reikalai pirkausi iš kikilio, nes dar tuo metu kažkaip nebuvo tie bambukai visi išpopuliarėję, nuo pusmečio kai reikėjo keisti visą arsenalą į didesnio dydžio tai labai daug pirkausi iš bambuko bet gatavų, firminių kitaip sakant, tai kad netuščiažodžiaučiau dėl ko čia viską pasakoju tai jeigu jau parausdavo užkepalis vaiko tai vienodai ar su flaneline ar su bambukine. Pastebėjau, kad vaikui rausdavo dėl suvalgomo maisto, ypač kai prasidėjo primaitinimas kietu maistu, tai tas netinka, tai tas tai anas, kol tas visas virškinimas susinormalizavo gal iki metukų būdavo paraudimų, bet ne iššutimų. Iššutę išvis nei sykio nebuvo, nors kol mažiukas visai buvo tai jei užmigdavo pietų ir miegodavo tarkim kokias tris valandas tai aš jo ir nežadindavau, laukdavau kol atsikels ir tik tada keisdavau, o jeigu nemiegodavo tai dažnai kas valandą pakeisdavau kartais net dažniau vien dėl to, kad vaikui mano ant vystymo lentos patikdavo vartytis, iščiupinėdavau, išglostydavau rinkutes visas
tiesa, juračiuk, žinok mes irgi nuo metukų absoliučiai nenaudojam vienkartinių ir kažkada teko uždėti jas tai pykes vaikui užpakalis iškart paraudo

buvo jau pripratęs visur ir visados prie audinio, o čia še tau vėl vienkartine, kažkas kito

nors iki metų maniškis naktį tik su vienkartinėm miegodavo ir tai plaukdavom kaip turi būt
taip kad, rytiete, nesijaudink dėl tų iššutimų bandyk naudot daugkartines o jeigu parausta gal tą ryžių popierių dėk arba kokį sausąjį įklotėlį

na o jeigu vis tiek rausta, tai gal tada tiems ilgiems nekeitimams, kaip naktį ar dienos miego metu gal vienkartinę

aš tai užtai kad vaikui būtų patogu, jeigu rausta, vis tik kažkas negerai, pasikeitaliokit
dar apie ekonomiškumą

buvau pas tėvus klapėdoje ir nusipirkau iš assorti moltexų paką į gimdymo namus ir pirmosiom dienom namuose ar naktim, tai pykęs, šimto litų kai nebėra, išmesta į balą

siaubas, gerai kad pirmąjį užauginau papigiai ir dabar dar šitą auginsiu papigiai nes jeigu tokiom sumom kas savaitę

kažkaip miltelių, vandens, ar elektros kainų aš taip neužfiksuoju
jau ir vyras mano pastebėjęs, sako: "jetus kaip gerai tos daugkartines, pigu, gražu, sveika"