Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 6 tema

QUOTE(meduolia @ 2011 10 07, 17:13)
kas ten norėjo audinius apciokint, tai sukėltos jau nuotraukas, čia papildomai nesikartosiu  blush2.gif  biggrin.gif

o kur cia galima apziureti?.. ax.gif labai jau smalsu pasidare blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2011 10 07, 22:07)
o kur cia galima apziureti?..  ax.gif  labai jau smalsu pasidare  blush2.gif

www.atsakingamama.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 10 08, 05:21)
www.atsakingamama.lt smile.gif

aciu, butinai paziuresiu ax.gif
Atsakyti
sveikos,
meduolia, ta su obuoliais tikrai nuostabi medziagyte wink.gif laba graziai ziurisi biggrin.gif o visos kitos medziagos ir sita, nematytos - super ziurisi wink.gif
ale kiek prisiuvus, saunuole, ir kaip tu speji? g.gif ar cia jau naujo leliuko kraitelis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2011 10 08, 08:52)
sveikos,
meduolia, ta su obuoliais tikrai nuostabi medziagyte wink.gif laba graziai ziurisi  biggrin.gif o visos kitos medziagos ir sita, nematytos - super ziurisi wink.gif
ale kiek prisiuvus, saunuole, ir kaip tu speji?  g.gif ar cia jau naujo leliuko kraitelis?  g.gif

tai abejoju ar būtų tokia veikla jeigu viskas būtų tik iš matytų medžiagų blush2.gif biggrin.gif nemėgstam kartotis, stengiames "atkast" nematytų ir taip kažkaip išsiskirt

ne, tyčia naujam leliukui kažko labai neruošiu, nes dar nuo dičkio nemažas tuntas yra, tai kad neužsiverst, neužsigriozdint kažko specialiai neruošiu, beabejo vieną kitą gaminuką pasilikau, bet tik pasipildau ko trūko su pirmėliu ax.gif

spėjam, yra pagalbininkų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 10 08, 10:26)
tai abejoju ar būtų tokia veikla jeigu viskas būtų tik iš matytų medžiagų  blush2.gif  biggrin.gif nemėgstam kartotis, stengiames "atkast" nematytų ir taip kažkaip išsiskirt

spėjam, yra pagalbininkų  mirksiukas.gif

del kartojimosi - tai super sumastot kazka naujo - liuks.
o man idomu, kaip tos trikotazines naudojasi? jus i vidu kokia medziaga dedat? g.gif nesiryztu bandyt doh.gif
del agalbos - irgi liuks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2011 10 08, 09:42)
del kartojimosi - tai super sumastot kazka naujo - liuks.
o man idomu, kaip tos trikotazines naudojasi? jus i vidu kokia medziaga dedat?  g.gif nesiryztu bandyt  doh.gif
del agalbos - irgi liuks wink.gif

mes turim pasisiuve medvilnes trikotazines, tai super lyginant su flanele thumbup.gif su bambuku, kanape ir pan palyginti negaliu.. mes tokiu neikandam.. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes vis nepereiname prie daugkartinių sauskelnių. Pabandžiau vat šiandieną, tai keliom minutėm ir jau prisisiotos smile.gif Aš nesuprantu vieno, paaiškinkit man, juk ne visada skubate pažiūrėti, ar šlapios jau sauskelnės, ar ne. Juk nespėsi sužiūrėti. Taigi, vaikas gali būti ir ilgesnį laiką su šlapiu užpakaliuku. Bet ar tai nieko blogo? Neperšals, nebus iššutimų...? Juk šlapias jis... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytiete: 10 spalio 2011 - 10:21
QUOTE(Rytiete @ 2011 10 10, 10:18)
Sveikos,

Mes vis nepereiname prie daugkartinių sauskelnių. Pabandžiau vat šiandieną, tai keliom minutėm ir jau prisisiotos smile.gif Aš nesuprantu vieno, paaiškinkit man, juk ne visada skubate pažiūrėti, ar šlapios jau sauskelnės, ar ne. Juk nespėsi sužiūrėti. Taigi, vaikas gali būti ir ilgesnį laiką su šlapiu užpakaliuku. Bet ar tai nieko blogo? Neperšals, nebus iššutimų...? Juk šlapias jis...  g.gif

na, as keiciu kas 1.5-2 val. Mums kazkaip nesunta.. Parausta tuomet jei po didelio reikalo ne nuplaunu, o tik dregnom servetelem kokioj kelionej nuvalau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytiete @ 2011 10 10, 11:18)
Sveikos,

Mes vis nepereiname prie daugkartinių sauskelnių. Pabandžiau vat šiandieną, tai keliom minutėm ir jau prisisiotos smile.gif Aš nesuprantu vieno, paaiškinkit man, juk ne visada skubate pažiūrėti, ar šlapios jau sauskelnės, ar ne. Juk nespėsi sužiūrėti. Taigi, vaikas gali būti ir ilgesnį laiką su šlapiu užpakaliuku. Bet ar tai nieko blogo? Neperšals, nebus iššutimų...? Juk šlapias jis...  g.gif

Neturetu but labai blogai...nebent labai labai jautri oda. O jeigu iklotelis uztektinai sugeriantis - po vieno sysiuko bus vos dregna. Maniskis nakti pradejo valgyt kas 3 h blink.gif tai prisisiusioja iki ausu...o uzdejus vienkartines isberia...adaptacija matyt jau pereita, kai nesuprasdavau nuo ko beria priprato prie medziaginiu, o gal oda sueju pusmeciui pasikeite...

Tikrinam kas valanda - arba kai buvo mazas guledavo be vilnoniu, prieidavau kas 15 min - jei tik slapias, keisdavau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 10 spalio 2011 - 11:06
QUOTE(Rytiete @ 2011 10 10, 12:18)
Sveikos,

Manau, kad nieko blogo, jei truputi ilgiau pagules slapias... mano mazylis, kai pradejome naudoti daukartines labai nemego buti slpaias, tai greit pranesdavo, kad jam negerai, o dabar mums jau du men ir jis jau nebepriestarauja, jei ir slapias buna keik ilgiau, siaip keiciame mazdaug kas 2val, yra tikrai buve atveju, kai mazutis nekeistas isbuvo ir 3, ir 4val.... (kai imigdavo smarkiai, tai ir nezadindavau vien tam, kad pakeisti, jei vaikas diskomforto nejaucia, tai ir nedraskau jo..) ir jokiu issutimu mum nera (nuo sysiuko), o nuo didesnio reikalo gali atsirasti, bet, kai as uzuodziu arba girdziu, kad mazylis prikrove i kelnes, tai ir keiciu smile.gif nors siap odele musu jautroka, bet kol kas problemu jokiu.. yra kelis suykius buve, kad pradejo atsirasti mazyciai issutimeliai, tai as iskart stebuklingi tepaliuku patepu ir viskas kita syk keiciant jau ne zymes biggrin.gif
Atsakyti
Maximoje akcija pledukams bigsmile.gif šiandien dar du bambukinius tuos fainuoliškus prigriebiau, o jau pigumėlis thumbup.gif

kas dėl tos sisiojimo ir keitimo ir šlapumo tai mano kol visai mažiukas buvo nei aš ten kokių bambukinių sauskelnių turėjau nieko, atsimenu viskas buvo flaneliniai arba frotiniai reikalai pirkausi iš kikilio, nes dar tuo metu kažkaip nebuvo tie bambukai visi išpopuliarėję, nuo pusmečio kai reikėjo keisti visą arsenalą į didesnio dydžio tai labai daug pirkausi iš bambuko bet gatavų, firminių kitaip sakant, tai kad netuščiažodžiaučiau dėl ko čia viską pasakoju tai jeigu jau parausdavo užkepalis vaiko tai vienodai ar su flaneline ar su bambukine. Pastebėjau, kad vaikui rausdavo dėl suvalgomo maisto, ypač kai prasidėjo primaitinimas kietu maistu, tai tas netinka, tai tas tai anas, kol tas visas virškinimas susinormalizavo gal iki metukų būdavo paraudimų, bet ne iššutimų. Iššutę išvis nei sykio nebuvo, nors kol mažiukas visai buvo tai jei užmigdavo pietų ir miegodavo tarkim kokias tris valandas tai aš jo ir nežadindavau, laukdavau kol atsikels ir tik tada keisdavau, o jeigu nemiegodavo tai dažnai kas valandą pakeisdavau kartais net dažniau vien dėl to, kad vaikui mano ant vystymo lentos patikdavo vartytis, iščiupinėdavau, išglostydavau rinkutes visas wub.gif

tiesa, juračiuk, žinok mes irgi nuo metukų absoliučiai nenaudojam vienkartinių ir kažkada teko uždėti jas tai pykes vaikui užpakalis iškart paraudo doh.gif buvo jau pripratęs visur ir visados prie audinio, o čia še tau vėl vienkartine, kažkas kito biggrin.gif nors iki metų maniškis naktį tik su vienkartinėm miegodavo ir tai plaukdavom kaip turi būt doh.gif

taip kad, rytiete, nesijaudink dėl tų iššutimų bandyk naudot daugkartines o jeigu parausta gal tą ryžių popierių dėk arba kokį sausąjį įklotėlį g.gif na o jeigu vis tiek rausta, tai gal tada tiems ilgiems nekeitimams, kaip naktį ar dienos miego metu gal vienkartinę unsure.gif aš tai užtai kad vaikui būtų patogu, jeigu rausta, vis tik kažkas negerai, pasikeitaliokit

dar apie ekonomiškumą doh.gif buvau pas tėvus klapėdoje ir nusipirkau iš assorti moltexų paką į gimdymo namus ir pirmosiom dienom namuose ar naktim, tai pykęs, šimto litų kai nebėra, išmesta į balą cool.gif blush2.gif siaubas, gerai kad pirmąjį užauginau papigiai ir dabar dar šitą auginsiu papigiai nes jeigu tokiom sumom kas savaitę unsure.gif kažkaip miltelių, vandens, ar elektros kainų aš taip neužfiksuoju blush2.gif
jau ir vyras mano pastebėjęs, sako: "jetus kaip gerai tos daugkartines, pigu, gražu, sveika" biggrin.gif
Atsakyti