Juračiuk, jau pasakė, bet aš tikslaus adreso ir negalėčiau pasakyt, galėčiau tik nupasakot kaip rasti
vakar, chebryte, trankiausi po visą svietą buvau užsukus į tą skinijos, bet nedirbo, mačiau pasirodė perpardavinėtojos tų gerųjų vilnos pėdkelnių, tai bandysiu gal pirmadienį nuvaryt, nekažin kas man čia beliko, reik dar pasipirkt ne tik vaikams bet ir likusiai šeimynai ir kalėdinės dovanėlės tokios visai praktiškos ir pigios gaunasi
dar buvau prasukus tuo pačiu pro tą savanorių audinių parduotuvėlę mano mėgstamiausią, bet nedirbo, o turėjo dirbt

šnekėjau su ta pardavėja prieš paskutinį savo apsiprekinimą tai sakė, kad išeina iš darbo ir neaišku ar dirbt ta parduotuvėlė ar ne, matyt nebeišgyvena

gal savininkė paprastom dienom stovės už prekystalio, nu žodžiu irgi liūdnas reikalas, nes ten tikras lobynas bent jau man
na ir tradiciškai vakar dar užsukau vilnų

kašmyro, ėriuko, vajezau kaip man nuskilo

bandysim irgi gal kokias greitas kalėdines dovanėles pagamint
tai vat grobis šioks toks vakarykštis buvo, bet tikėjausi, kad bus didesnis
aj dar dėl to pratinimo ant puodo, va trumpai: savo dičkį pradėjau pratinti į lopšį, atsirado vietelė, pagalvojau kodėl gi ne, bent po pusdienį lai. Tai vat yra keli vaikai visiškai nebedarantys į kelnes net per pietų miegus ir panašiai, bet yra nemažai ir pampersinių. Kadangi tam darže nieks nežaidžia su triusikėliais ar daugkartinėmis tai teko pirkt pampersų bloką

o man taip rankos nekyla pirkt tą reikalą, tai bet teko, bet tą pačią dieną susiemiau, vaikas dienos metu negauna absoliučiai jokios sauskelnės jokio įkloto, vaikšto su triusikais ir su pėdkelnėm, aišku viskas ant žemės darosi, nenori sėst, prieštarauja, puodą spardo

nors niekas jo niekad ir nevertė per prievartą, tik dažnai buvo sakoma, tipo:"sėsk, pasėdėk, pamatysi kas bus"
tai vat žodžiu, galėjau aš aišku tų visų atprastukų prigamint ir panašiai, bet maniškiui labai nepatinka kai per kojas teka sysius ir ypač per pėdkelnes, tai aš tyčia jas ir maunu, tegu žinosi kaip nemalonu

nes sauskelnė, tai jam šilta, minkšta ir smagu, o dar jeigu kokios švelnesnės, tai išvis
tik vat kas negerai, pas mus šalti namai, ne taip kaip pas Gitulia, tai vaikas visiškai plikas negali lakstyt, netgi vien su pėdkelnėm taip vėsuma jaučiasi per pėdutes, tai aš sandaliukus po namus dedu, tai į tuos sandaliukus privaro

su atprasukais gal iki batų nedaeitų, net nežinau, na žodžiu kolkas mums antra savaitė tokia šlapia šlapia, nespėju lakstyt su skudurais, bet niekas ir nesakė, kad bus lengva, tikiuosi gal spėsim per kokį mėnesį pažangą padaryt
ištikro tai dzin būtų, aš buvau nusiteikusi abu savo vaikus iki trejų metų augint namuose tode taip ilgai ir delsiau dėl to pratinimo

tipo:"aj nieko čia baisaus, skalbia juk mašina" kažkaip nebaidė manęs kad bus du vystykliniai vaikai, bet daba kai į tą lopšiuką pratinames su tais vienkartiniais prasidėt irgi nei šis nei tas