Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(mazge1979 @ 2011 07 15, 09:49)
mes važiuojam į šventąją gal kitą savaitę, mėginsiu šaindien užsisakinėt namelį, nors visai iš anksto nenoriu, galvoju kad ir mums siūlė į jūros 16 g.gif bet kai para žmogui 10-15 litų tai ko norėti iš gerų patogumų? man keista kaip žmonės iš š nori iškept bandutę. ar patys už 15 litų išnuomotut 5 žvaigždučių viešbutį?  mes važiuosim su trim vaikai , svarbu geras oras, būsim 2 paras, manau tie patogumai nėra l. svarbu, nes važiuojam gerai praleist laiko, tai jei aš sumoku už abi paras 120 litų tai galiu dar min už tiek pramogaut, nes kur skambinau tai su daliniais patogumais mum kainuotų nuo 110 lt, o sun visais patogumais nuo 140  , tai aš gi nevažiuoju sėdėt wc ir praustis po dušu ištisai, mes važiuojam pramogauti, pasilepinti jūra, geriau už tuos sutaupytus pinigus nuvažiuosim iki palangos, klaipėdos, papietausim kavinėj  thumbup.gif  mes taip planuojam

Požiūris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2011 07 15, 12:07)
Požiūris thumbup.gif

laba o mes uzsisakem ausroj bet ten 20 lt.reik pasiskambint i juros 16,manau salygos ne ka prastesnes...kaip manot?mes vaziuojam jau kita savaite:))
koki varianta patartumet labiau???juros 16 ar ausra o gal banga??o kaip elektronas?
Atsakyti
QUOTE(vika2626 @ 2011 07 15, 11:11)
laba o mes uzsisakem ausroj bet ten 20 lt.reik pasiskambint i juros 16,manau salygos ne ka prastesnes...kaip manot?mes vaziuojam jau kita savaite:))
koki varianta patartumet labiau???juros 16 ar ausra o gal banga??o kaip elektronas?

manyčiau panašios sąlygos
Atsakyti
QUOTE(gravkyte @ 2011 07 15, 10:35)
sveikos planuotojos,
turiu klausima toms kurios nemegsta daug zmoniu, kur sventojoje papludimy buna maziau zmoniu? na zinau kad pries sventaja arba uz jos, o kazkokie privaziavimai yra padaryti, ar aiksteles kur pasistatyti masina?

Ten, kur privažiavimai ir aikštelės - žmonių bus daug wink.gif Na, minėjau, Kuršių take yra galimybė palikti mašiną ir ten nėra daug žmonių, čia jei negaila mašinos varinėt dulkėtais vieškeliais ir nebijot akmenuoto paplūdimio.
Mažai žmonių yra tarp Šventosios ir Kunigiškių ar dar už jų. Mašina neprivažiiuosite, o ten kur privažiuosite, žmonių bus.
Atsakyti
jei kaina 15-20 lt manau sąlygos panašios bus visur. žinokit bijau kažkaip užsisakinėt iš anksto, daug pažįstamų važiuoja ir vietoj susiranda, pamato, nusidera, tinka, patinka ir t.t. manau kad tų vietų ten apstu. o jei apsiryžę mokėt iki 150 litų už parą, tai ten ir vietoj už tiek rasim, manau nuo 15 iki 150 pasirinkimas bus, ne sjuk visos vietos negali būt užimtos lotuliukas.gif
vienur paskambinau, tai sakė jokio avanso nereikia, užsirašo ir viskas, bet ten daliniai aptogumai, wc ir šaltas vanduo yra namukyje, ten stovykla kažkokia, dušas ir virtuvėlė bendra, tai 4turvietis kaina parai apie 120, vietų šiai dienai nėra, bet žmonės būna ir neatvažiuoja, tai iškart perleidžia kitiem. šitaip man patinka. norts kaina didoka. vis draugai sako, akd kai nuvažiuoja vietoj ir nusidera žiū dar po 10-20 litų, vis pramogai kokiai litas kitas.

o ką planuojate veikti pajūryje? ta prasme kaip laiką planuojat leist.
aš Šventojoj nebuvusi, vaikai taip pat. pirmą dieną norim apeiti apžiūrėti viską, vietovę, apjūrį, miestelį, kempingus, stovyklavietes ir t.t. antrą dieną pavažiuoti į Palangą, o paksutinę dieną po išsikraustymo grįžti pasižvalgyt į Smiltynę, tada namo
Atsakyti
Kita savaite tokie blogi orai zadami, kad net galvojam, gal geriau isvis nevaziuoti g.gif O tai sumokesim ir ziuresim i apsiniaukusi dangu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 07 15, 12:34)

o ką planuojate veikti pajūryje? ta prasme kaip laiką planuojat leist.
aš Šventojoj nebuvusi, vaikai taip pat. pirmą dieną norim apeiti apžiūrėti viską, vietovę, apjūrį, miestelį, kempingus, stovyklavietes ir t.t. antrą dieną pavažiuoti į Palangą, o paksutinę dieną po išsikraustymo grįžti pasižvalgyt į Smiltynę, tada namo

Jei oras butu kartais prastas ar tiesiog vandens proceduru pasiilgtumete, nuvaziuokit(ka ten nuvaziuokit-nueikit) i Energetika. Ten daro proceduras kaip kokiuose Druskininkuose bei yra baseinas thumbup.gif Maniskiai bernai ten visada mirksta, kai juroj vanduo buna saltas.
http://www_energetik...oceduros-2.html
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2011 07 15, 12:40)
Kita savaite tokie blogi orai zadami, kad net galvojam, gal geriau isvis nevaziuoti g.gif O tai sumokesim ir ziuresim i apsiniaukusi dangu rolleyes.gif

o ka zadami orai ne kokie?
Atsakyti
QUOTE(vika2626 @ 2011 07 15, 11:46)
o ka zadami orai ne kokie?

Lietus, bet tai dar butu nieko. Salta, max 20 laipsniu. Vaziuociau dar po savaites, bet dabar jau nerandu laisvu vietu g.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2011 07 15, 13:03)
Lietus, bet tai dar butu nieko. Salta, max 20 laipsniu. Vaziuociau dar po savaites, bet dabar jau nerandu laisvu vietu g.gif

O kur tokias prognozes matot ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2011 07 15, 13:03)

Tai kad pajuryje visa laika tokie orai siais metais, nesitikekit, kad po savaites ten ir bus, kaip prognozuoja gismeteo mirksiukas.gif Mano tevai pagal tas prognozes isvaziavo, o pries kelias dienas gismeteo jau rode, kad pajuryje bus tik apie +20 ir lietus, kai dar pries savaite pranasavo +26 ir saule. Irgi pergyveno, kad va jau kita savaite tai bus grazu... O atejo kita savaite ir vel analogiskai, pajuryje oras +20, o savaite i prieki rodo +26 ir sauleta, ale kai jau zinau, kad ta sauleta savaite vis pasitraukia i toli nuo pat birzelio pabaigos, tai apsiraminau biggrin.gif
Va, pvz vakar Delfyje meteorologai rase, kad Varenoj +36, o Klaipedoj bigsmile.gif +35, o komentaruose zmones piktinosi, jog Klaipedoj nesieke ir +20...
Atsakyti
tai šiandien-ryt tokį numato vėsesnį, bet ar čia šalta? juk pajūry dėl sveikatos, pramogos, jūros, tai oras patas tas, nereikia kepti ant saulės. ka snori degintis tai taip, oras netinkamas. man toks oras patiktų pajūry
Atsakyti