Kokia vaivorykštės plius namelių kaina?
QUOTE(AuksoPieva @ 2011 08 11, 18:20)
Kadangi ir mes rengiames ten vaziuoti, jau uzsisakem viska
tik butu idomu suzinoti jusu nuomone, kur skaniausiai butu galima pavalgyti?
kadangi laaabai seniai buvau, tai noreciau atsiliepimu jusu 

Galeros valgykloj ir pigu, ir skanu
Po to dar nebrangu ir geras aptarnavimas priešais Titaniką. Na, kitoj g. pusėj. Ir skanu irgi.
Nors mes porą kartų vis tiek važiavom pas Juozą ir ten gavosi ir kaina super, ir skaniausia

Dianaa, vavorykštėj nuo 120. Buvau užėjus, klausiau prieš 2 dienas

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 08 12, 10:38)
2vietis - 120 Lt
3vietis ir 2vietis liuksas - 150 lt
Dar maciau, kad yra ir 4turvieciu, bet kainos nezinau.
Tik tiek, kad vietu pas juos tikrai nera. Mes buvom iki liepos 29, tai tada jau sake, kad iki rugpjucio 15 viskas uzsakyta.
oras prie juros siandien per kameras matos baisus kaip ir pas mus, visi su striukem vaiksto :'( Kaip cia ryt jau +27 gali buti...
QUOTE(vilmak @ 2011 08 11, 22:52)
gal galima kiek placiau apie tuos namukus? Virtuvyte, indai yra? Dusas mokamas? 54 litai- uz nameli parai?
nieko ten nera . jaigu ilgesniam laikui norit tai geriau tuose mobiliuose namukuose tai bet ten lygtai brangiau.o tuose rastiniuose tik kad pernakvot kur yra. yra saldytuvas. dvigule lova apacioj ir uzlipus kopetelem vaikam virsui dvi lovos. Tualetai viesi - ziaurus praustuves ir ziaurios, dusas rakinamas.mes tik nakvojom nes nakty nuvaziavom.8ryte isvaziavom i ausros namelius.ir beje sumokejom kaip uzpara o jau 11 liepe palikt nes kiti atvaziuoja

Galeros valgykloj tikrai mums nepatiko. Užlėkėm, nes skubėjom, šalta bulvių košė... br...

QUOTE(Merisier @ 2011 08 12, 11:42)
Galeros valgykloj ir pigu, ir skanu
Po to dar nebrangu ir geras aptarnavimas priešais Titaniką. Na, kitoj g. pusėj. Ir skanu irgi.
Nors mes porą kartų vis tiek važiavom pas Juozą ir ten gavosi ir kaina super, ir skaniausia

Mums ne kiek kaina svarbu, kiek skaniai pavalgyti

QUOTE(AuksoPieva @ 2011 08 12, 12:57)
tai turbut teks vel vaziuoti pas Juoza
geriausias pasirinkimas, manau 

idomu,as buvau susimascius ten neuit kokia diena.bet paskaicius ka zinau,nu bet tekss kada nueit nes vien pusfabrikaciais sotus nebusi
oras sventojoj daugmaz neblogas,palyginus vakar,sian silciau bangos ramesnes maudosi zmones:)
ir as maudziausi:<)
man super:)
tiesa ausroj db vietu jau ner,ir kaina 25
man praeinant graziausi vaivorykstes nameliai
QUOTE(Jolita10 @ 2011 08 12, 12:18)
oras prie juros siandien per kameras matos baisus kaip ir pas mus, visi su striukem vaiksto :'( Kaip cia ryt jau +27 gali buti...
+27 bus Aukstaitijoj

QUOTE(AuksoPieva @ 2011 08 12, 12:57)
tai turbut teks vel vaziuoti pas Juoza
geriausias pasirinkimas, manau 

Niekas nekalbat-tai ar nebera Sventojoje Cili picerijos, netoli Cento?

QUOTE(sena pažįstama @ 2011 08 12, 14:31)
+27 bus Aukstaitijoj
O gismeteo pranesa, kad Sventojoj ryt maximum bus +21 ir...lietus

Yra yra

O kaip Sventosios cili?
nes kituose miestuose tai ganetinai neskaniai gamina, arba as papuolu visad "ant" tokiu

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 08 12, 11:38)
kaip merginos ir rase dvivietis 120,bet mes buvome su vaiku tryse

del vietu pabandykite pasiklausti ,nes kaip pradejo lyti,tai daug kas atsisake maciau

galeros valgykloje mums neskanu buvo