gal kam teko nuomotis 1-2k. butą mėnesiui ar vasarai? domina kainos ir atsiliepimai

QUOTE(Ledi_D @ 2012 02 23, 23:58)
Mane taip pat domintų buto nuoma mėnesiui, gal kas turite kokių atsiliepimų? Kiek bandžiau ieškoti internete, tai visur butai nuomuojami paromis arba visam vasaros sezonui.
Man keista, jei savininkui aktualu išnuomoti ir būstas skirtas būtent tam - t.y. TIK nuomai, tai koks skirtumas, paromis ar mėnesiui? Taigi dar geriau, visam mėnesiui garantuoti klientai

Sveikos,
turbut siandienos saulute taip paveike,kad nuo pat sauleto ryto puoliau narsyti patalpu atostogoms Sventojoje pasiulymus,perskaiciau ir visa sia temute...taip pasiilgom atostogu,juros,smelio...Dar prie to visko issiunciau pora uzklausimu del nuomojamu apartamentu dviejuose namuose Juros gatveje, dabar atsakymu lauksiu..
Anksciau vis Juros g.esanciose "Auksinese kopose" atostogaudavome,salia pat kopu,netoli eiti ir pareiti,kas mums svarbu,ne tiek del vaiku,kiek del vyro ,turincio problemu su kojom ir nugara.. Bet ten siemet kainas pasikoregavo i didesne puse,tai pamaniau,kad uz tiek galima butu nediduka butuka 4 asm.su mini virtuvyte rasti.. Megstu uzsirezervuoti ir ramiai laukti isvaziavimo dienos. Ir vaikai megsta toki laukima - pasizymi sieniniame dideliame kalendoriuje atostogu pradzia ir tada jau kiekviena diena vis uzbraukineja,skaiciuodami ,kiek cia liko iki juros..
turbut siandienos saulute taip paveike,kad nuo pat sauleto ryto puoliau narsyti patalpu atostogoms Sventojoje pasiulymus,perskaiciau ir visa sia temute...taip pasiilgom atostogu,juros,smelio...Dar prie to visko issiunciau pora uzklausimu del nuomojamu apartamentu dviejuose namuose Juros gatveje, dabar atsakymu lauksiu..
Anksciau vis Juros g.esanciose "Auksinese kopose" atostogaudavome,salia pat kopu,netoli eiti ir pareiti,kas mums svarbu,ne tiek del vaiku,kiek del vyro ,turincio problemu su kojom ir nugara.. Bet ten siemet kainas pasikoregavo i didesne puse,tai pamaniau,kad uz tiek galima butu nediduka butuka 4 asm.su mini virtuvyte rasti.. Megstu uzsirezervuoti ir ramiai laukti isvaziavimo dienos. Ir vaikai megsta toki laukima - pasizymi sieniniame dideliame kalendoriuje atostogu pradzia ir tada jau kiekviena diena vis uzbraukineja,skaiciuodami ,kiek cia liko iki juros..

QUOTE(Ledi_D @ 2012 03 07, 19:28)
o viename tiesiai šviesiai parašė, kad nuomotojai mėnesiui su mažais vaikais jų nedomina. Suprantu, kad kas šeimininkas, tas ir muzika užsako, bet labai nesmagiai pasijutau gavusi tokį atsakymą. 

Gal šeimininkai turėjo nekokią patirtį su mažais vaikais ir dabar bijo?

Kuriam mėnesiui ieškote?
Mano manymu tai dar tikrai siek tiek per anksti. Na plius, kad ruosiasi atostogauti ne birzelio pradzioje.
Dar vos ne 5 men iki rugpjucio. Manau drasiai galima susirasti pries 2-3 men.

QUOTE(Fera82 @ 2012 03 11, 16:50)
Mano manymu tai dar tikrai siek tiek per anksti. Na plius, kad ruosiasi atostogauti ne birzelio pradzioje.
Dar vos ne 5 men iki rugpjucio. Manau drasiai galima susirasti pries 2-3 men. 

O man atrodo, kad ne. Aš visą laiką užsisakau vasario mėn. pradžioje.Bet šiais metais biški pavėlavau, tai šeimininkė pas kuria nuomoju iau 10 metų pati paskambino ir paklausė kada atostogausiu, nes jau žmonės pradėjo rezervuoti vietas. Tai ji man buvo palikusi nuo liepos 17 dienuos, bet aš važiuosiu nuo liepos 22. Tai ji pakoregavo. tai man atrodo, kad jau reikėtu ieškoti, jeigu žinai kada atostogausi.
Gal kas zinot butą/kambarį Šventojoje. Noriu važiuoti po Velykų savaitei.
QUOTE(Ledi_D @ 2012 03 07, 19:28)
Mums su vyru taip pat keista, bet išsiuntinėjome daugiau nei 10 užklausimų pagal rastus praėjusių metų skelbimus ir negavome nė vieno atsakymo. Štai ir sukam galvas, ar mes čia per anksti ieškome, ar per vėlai.
Palangos nenorim, bet į kelis variantus ir joje siuntėme užklausas, dviejose gavome atsakymą, kad užimta jau, o viename tiesiai šviesiai parašė, kad nuomotojai mėnesiui su mažais vaikais jų nedomina. Suprantu, kad kas šeimininkas, tas ir muzika užsako, bet labai nesmagiai pasijutau gavusi tokį atsakymą. 

Manau dar reiktu siek tiek palaukti

Na siandien as jau uzsirezervavau butuka atostogoms Sventojoje birzelio pabaigai. Ir nemanau ,kad per anksti,visuomet tokiu metu ieskausi ir rezervuojuosi vietele poilsiui
Megstam su vaikais gyvent tuo atostogu laukimu ..

Mes šiais metais jau prieš savaitę užregistravom sau kambarį.