Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(graazke @ 2012 04 14, 10:39)
Ošupynė visiškai prie jūros tik per kopas.Tik čia pakraštys Šventosios iki artimiausios parduotuvės ir kavinukės apie 400m.Tiesa reikia nepamiršti artimiausias pliažas švarus , žmonių su protu,tik šalia nudistų ir moterų pliažai.

Oi, 400m nebaugina, va pernai Nidoj tai teko pasivaisciot biggrin.gif , iki plezo 1400 m. taip pat iki centro, ir mazajai dar dveju metuku nebuvo rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Man asmeniškai ten labai patinka pliažas wub.gif wub.gif.Mes praeitą vasarą buvom kuršių take , tai vistiek su dviračiais į šitą galą lėkėm.(dėl nudistų pliažo rašau , kad žmonės nenustebtų , gal nevisi nori mažiems vaikams anatomijos pamokėles pravesti)
Atsakyti
Gal kas nors ilsejosi Viloj Inga ir gyvenot 6 vietu apartamentuose?
Labai man aktualu kaip ten kas. Ieskau savo didelei seimai geros vietos. smile.gif
Uz 300 Lt parai tai variantu yra, bet pigiau ir gerai kol kas nerandu. g.gif
Atsakyti
Viloj Ingoj kambariai neturi virtuvių, bet privalumas - saugi vaikų žaidmo akštelė kieme.
Šešiese grūstis vienam kambarėlyje bent jau aš nenorėčiau...

Pažūrėkite čia, už 220 siūlo šešiavietį dviejų kamb.apartamentą su virtuve , be to: "Privati aptverta teritorija, supynės, smėlio dėžė, pavėsinė, šašlykinė, lauko staliukai su skėčiais, nuosava stovėjimo aikštelė automobiliui."

http://www.poilsis-s...p...=71&lang=lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 16 balandžio 2012 - 12:47
QUOTE(flight @ 2012 04 16, 12:46)
Viloj Ingoj kambariai neturi virtuvių, bet privalumas - saugi vaikų žaidmo akštelė kieme.
Šešiese grūstis vienam kambarėlyje bent jau aš nenorėčiau...

Pažūrėkite čia, už 220 siūlo šešiavietį dviejų kamb.apartamentą su virtuve , be to: "Privati aptverta teritorija, supynės, smėlio dėžė, pavėsinė, šašlykinė, lauko staliukai su skėčiais, nuosava stovėjimo aikštelė automobiliui."
http://www.poilsis-s...p...=71&lang=lt

Na taip, virtuve man reikalinga. Netinka tada.
O tas variantas visai neblogas, tik ziuriu, kaina liepos menesi butu jau 280. Hm, pernai mes nuomojom visa kotedza uz 300 Lt (triju kambariu, su didele virtuve). Siemet norejau sutaupyt ax.gif .
Kazi deretis imanoma nuomojant savaitei?
Atsakyti
Turbūt visi gyvena standartiškai savaitę, tai matyt, derybos labiau įmanomos kai gyvenama ilgiau. Bet viskas priklauso nuo savininko, jo požiūrio...

Jei nebūtų buvęs išnuomotas, siūlyčiau, 2 atskirų kamb. su virtuve , atskiru įėjimu, pirmame aukšte netoli jūros butukas, ne kažkas super, bet dar morališkai nepasenusiu remontu ir santechnika, jums būtų kainavę apie 150 lt/para, bet jau užrezervuotas net neįdėjus skelbimo (iš praėjusių metų atsiminė ...)
Bandykite paieškoti panašių variantų, t.y. butų, gal kaina nebus tokia, bet bent jau ne 280 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 16 balandžio 2012 - 13:57
QUOTE(flight @ 2012 04 16, 13:50)
Turbūt visi gyvena standartiškai savaitę, tai matyt, derybos labiau įmanomos kai gyvenama ilgiau. Bet viskas priklauso nuo savininko, jo požiūrio...

Jei nebūtų buvęs išnuomotas, siūlyčiau, 2 atskirų kamb. su virtuve , atskiru įėjimu, pirmame aukšte netoli jūros butukas, ne kažkas super, bet dar morališkai nepasenusiu remontu ir santechnika, jums būtų kainavę apie 150 lt/para, bet jau užrezervuotas net neįdėjus skelbimo (iš praėjusių metų atsiminė ...)
Bandykite paieškoti panašių variantų, t.y. butų, gal kaina nebus tokia, bet bent jau ne 280 smile.gif

Aciu, bandysiu ieskot. smile.gif
Atsakyti
Vilos Ingos apartamentai 6 , su mini virtuvėle , dušu ir wc ir per du aukstus.Man patiko , mes gyvenom 3 suaugę ir 4 vaikai išsitekom.
Atsakyti
QUOTE(Troja4 @ 2012 04 14, 09:38)
Labukas,

Ir mes jau dairomes atostogu Sventojoje, noretume ramioje vietoje, netoli juros, su patogumais, radau stai ka http://osupyne.lt/kainos.html, gal katra buvot, galit pakomentuot, mazei vasara bus 3 metukai, ar nera jura toli  g.gif  4u.gif

Ir man patiko ta Osupyne, tik kad ten nuo liepos vidurio iki rugpjucio galo visi nameliai rezervuoti doh.gif jei kam pravers, nuo rugpjucio 12 d. bus laisvas kambarys mansardoj...
Atsakyti
Mes ieskome kazko su patogumais, atskiru iejimu ir normaliu kiemu, nes su 2 mazais vaikais. Birzelio paskutine savaite vaziuosime kaip ir kiekvienais metais smile.gif Dar ir kainos tokiu metu zemesnes buna smile.gif

Kokius 5 ar daugiau metu is eiles vaziuodavome i viena vieta pas tokia moteriske, kur viskas liuks - atskiras vasarinis namukas/butukas su virtuvyte, wc, kambariu ir verandyte, bet kazkaip kai vienas po kito vaikais atsirado, tai prasidejo visokie burbejimai, pamokslavimai (nes ji tame paciame kieme nama turi), o taip norisi ramybes atvaziavus pailseti, tai tenka ieskoti kazko vel, kur galetume kasmet tuo paciu metu atvaziuoti savaitelei pailseti smile.gif

Gal kas nors galite ka pasiulytiis savo patirties? Mums svarbu, kad butu nelabai toli (max.10min) nuo to tilto, kuris veda i Energetiko poilsio baze (namelius), be ne bezdzioniu tilta turiu omenyje smile.gif
Irgi svarsteme apie Villa Inga, bet nezinojau, kad ten virtuviu prie kambariu nera rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluzee12 @ 2012 04 17, 13:14)
Ir man patiko ta Osupyne, tik kad ten nuo liepos vidurio iki rugpjucio galo visi nameliai rezervuoti  doh.gif  jei kam pravers, nuo rugpjucio 12 d. bus laisvas kambarys mansardoj...

Butent, nieko jau ner, dar iki birzelio 26 d. pasiule namukus, o mansardos as asmeniskai nenoriu, tupesiu uzdaryta su vaiku mazu paskui schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano paieškos baigėsi - sutarėm Meguvos g. Apartamentai su terasa, atskira virtuve ir vonios kambariu, su indais, balta patalyne ir t.t., 1 aukštas, kas l.svabu seneliams.
Na, o kiti variantai buvo atmesti, nes Jūros 28 ( man labai patiko, nes praktiškai kopose ) dėl aukšto laipiojimo ( 4 aukštas ) bei del tos pat priežasties - butas Pušyno g. Jei kam 4 aukštas nebaugina, tai siūlyčiau pasidomėti, visgi, 3 kambariu butas, manau tiktu ir didesnei šeimynai.
Susiradau per www.priejuros.lt
Sėkmės.
Atsakyti