Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(Troja4 @ 2012 05 14, 14:33)
Butent ir mes del to cia vaziuosim  biggrin.gif , na tiek tos Sventosios paeisim  mirksiukas.gif

Manęs tai negązdina tas paėjimas.Aš ir nenoriu centre gyventi vien dėl šurmulio.O jei geras oras pasivaikščioti labai smagu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2012 05 16, 12:46)
Manęs tai negązdina tas paėjimas.Aš ir nenoriu centre gyventi vien dėl šurmulio.O jei geras oras pasivaikščioti labai smagu  rolleyes.gif

Butent, i centra niekad nevaziuodavom, man irgi nepatinka tas surmulys, o pasivaiksciot ir mes megstam rolleyes.gif kad tik oras butu geras daugiau nieko nereik biggrin.gif
Atsakyti
Ziuriu dauguma jau gyvena atodtogu laukimu. As irgi po truputi dairausi kokio butuko 1-2 k. tik rezervuotis taip is anksto baisoka, ypac kai drauge pernai taip nesekmingai paatostogavo sad.gif

Rezervavosi ji butuka pries pora savaiciu, zmones labai malonus buvo o ir pati su seima jau n-taji karta ten vaziavo. butas tvarkingas, svarus, nebrangus. Zodziu visiskas pasitikejimas buvo. O nuvaziavus apsigyveno jie viskas tvarkoje, o po to pradejo seimininkai kistis i ju atostogavima doh.gif Gyveno jie salimais, tam paciam name, tik iejimas buvo atskiras padarytas. Seimininkai senuciukai, bet kalbus ir malonus visad budavo. O paskutini karta viskas nebetiko ir kad vaikai begioja po kiemuka, ir kad valgyt ilgai sildo, nes vos tik drauge su seima namo seimininkai prisitato i svecius doh.gif Zodziu po keliu dienu neapsikente jie isvaziavo, nes maza to kad oras buvo bjaurus tai dar ir seimininkai is proto vare verysad.gif Keista tik tai kad seimininkai buvo zinomi ir poilsiauta pas juos buvo jau kokie 4 m. Kiti draugai irgi jais nusivyle buvo tik jie atostogavo vos kelias dienas pas juos. baisu ir man ant tokios prieziuros papulti, nesinori gadintis sau atostogu del tokiu dalyku, o ypac nemalonu kai tau gyvenant moko kaip reikia taupyti, tau isejus eina per buta tikrina viskas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rijama @ 2012 05 17, 13:24)
Ziuriu dauguma jau gyvena atodtogu laukimu. As irgi po truputi dairausi kokio butuko 1-2 k. tik rezervuotis taip is anksto baisoka, ypac kai drauge pernai taip nesekmingai paatostogavo sad.gif

Rezervavosi ji butuka pries pora savaiciu, zmones labai malonus buvo o ir pati su seima jau n-taji karta ten vaziavo. butas tvarkingas, svarus, nebrangus. Zodziu visiskas pasitikejimas buvo. O nuvaziavus apsigyveno jie viskas tvarkoje, o po to pradejo seimininkai kistis i ju atostogavima  doh.gif Gyveno jie salimais,  tam paciam name, tik iejimas buvo atskiras padarytas. Seimininkai senuciukai, bet kalbus ir malonus visad budavo. O paskutini karta viskas nebetiko ir kad vaikai begioja po kiemuka, ir kad valgyt ilgai sildo, nes vos tik drauge su seima namo seimininkai prisitato i svecius  doh.gif Zodziu po keliu dienu neapsikente jie isvaziavo, nes maza to kad oras buvo bjaurus tai dar ir seimininkai is proto vare verysad.gif Keista tik tai kad seimininkai buvo zinomi ir poilsiauta pas juos buvo jau kokie 4 m. Kiti draugai irgi jais nusivyle buvo tik jie atostogavo vos kelias dienas pas juos. baisu ir man ant tokios prieziuros papulti, nesinori gadintis sau atostogu del tokiu dalyku, o ypac nemalonu kai tau gyvenant moko kaip reikia taupyti, tau isejus eina per buta tikrina viskas verysad.gif

O vat del tokiu dalyku as ir nemegstu butu nuomotis. Savininkas lieka savininku. Man labiau patinka nameliai su terasomis netoli juros. Ir teritorija sutvarkyta ir lauke gali sedet kiek nori ir nieks nesikisa ir netikrina ka tu naudoji ir uz kiek. biggrin.gif Susimoki, gauni raktus ir to administratoriaus nematai is vis, kol neprireikia isvaziuoti. smile.gif
Ir seip man kazkaip vaziuot prie juros ir gyvent kazkokiam daugiabutyje schmoll.gif Na tikrai ne man. Man norisi arciau juros ir kad tikrai pajustum atostogas. Nes pati gyvenu daugiabutyje. Tai kokios cia atostogos is daugiabucio i daugiabuti. O dar ir orai pas mus nenuspejami. As kai su mazu vaiku, tai nudurneciau bute, o va pernai, kad ir papuole lietingu dienu, bet terasoje buvo smagu pasedeti, vyno atsigerti su kalmarais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fera82: 17 gegužės 2012 - 13:37
Rijama, kuriam laikotarpiui ieškot buto?

Fera, poreikiai ir galimybės visų skirtingos wink.gif Butukai paprastai kainuoja pigiau, negu nameliai 4u.gif O jei lyja, tai nesmagu visur. Bute gal net geriau, nes vietos daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 17 gegužės 2012 - 15:11
QUOTE(Fera82 @ 2012 05 17, 14:34)
O vat del tokiu dalyku as ir nemegstu butu nuomotis. Savininkas lieka savininku. Man labiau patinka nameliai su terasomis netoli juros. Ir teritorija sutvarkyta ir lauke gali sedet kiek nori ir nieks nesikisa ir netikrina ka tu naudoji ir uz kiek.  biggrin.gif Susimoki, gauni raktus ir to administratoriaus nematai is vis, kol neprireikia isvaziuoti.  smile.gif
Ir seip man kazkaip vaziuot prie juros ir gyvent kazkokiam daugiabutyje  schmoll.gif Na tikrai ne man. Man norisi arciau juros ir kad tikrai pajustum atostogas. Nes pati gyvenu daugiabutyje. Tai kokios cia atostogos is daugiabucio i daugiabuti. O dar ir orai pas mus nenuspejami. As kai su mazu vaiku, tai nudurneciau bute, o va pernai, kad ir papuole lietingu dienu, bet terasoje buvo smagu pasedeti, vyno atsigerti su kalmarais  4u.gif

Del seimininku pilnai sutinku, nesinori ir man tokiu atostogu kaip drauge turejo. Nors ten net nedaugiabutis buvo, tiesiog is privataus namo padaryta keli atskiri butukai is kuriu viename gyveno seimininkai o kiti keli buvo nuomojami. Atskiri iejimai, verandos kiemukai, virtuveles, wc ir duso patalpos. Viskas buvo atskira. Ir vieta puiki, tyki, rami ir nuosavas kiemukas, bet va pasirode seimininkams kad vaikai per daug ant zolytes begioja doh.gif doh.gif blogai, per daug maistas sildomas irgi blogai doh.gif doh.gif
As su dviem mazais vaikais pamenu bute gyvenau ir oras baisus buvo tai atsidziaugti negalejau blush2.gif dvieju kambariu butuke vaikams erdves daugiau buvo nei vienam kambarelyje namuke, bent ten kur mes ziurinejomes tada tai labai dziaugiaus, kad emem butuka o ne namuka blush2.gif Tik baisu dabar pas zmones nuomotis, nes po tokiu pamoku nesinori atostogu susigadinti, juolab vaziuoti prie juros zadam viena karta.
Atsakyti
QUOTE(Rijama @ 2012 05 17, 16:10)
bet va pasirode seimininkams kad vaikai per daug ant zolytes begioja doh.gif 

Pamenu vienas mūsų atostogas Neringoje, ten irgi gavom pastabą, kad "ši žolytė - ne vaikams bėgioti", o kur jiems daugiau bėgioti, ten nebuvo. Ir dviračių net trumpam negalėjom palikti prie įėjimo (atskiro nuosavo), bo vaizdą gadino. Taip pikta buvo, pamaniau - galėjo iš karto pasakyti, kad su vaikais nenuomoja.

Atsakyti
Nu siaubingas staipsnis. jau 20 metu is eiles vaziuojam i sventaja atostogauti ir nezinojau, kad tai varguoliu atostogu miestelis smile.gif smile.gif smile.gif
http://www.15min.lt/...liais-56-219530

Nezinau kaip kitiems, bet mums patinka sventoji. Aisku dabar ne tas pats kas buvo pries 15 ar 20 metu. Anksciau tyluma ramuma buvo, zmoniu nedaug, tikras poilsis nuo surmulio, triuksmo ir rutinos.

Na ka ir siemet su seima pabusim varguoliai vaziuosim birzelio pradzioje atostogauti i sventaja. Visada apsistojame cia http://www.osupyne.lt/
Atsakyti
QUOTE(Elijaaa @ 2012 05 18, 07:46)
Nu siaubingas staipsnis. jau 20 metu is eiles vaziuojam i sventaja atostogauti ir nezinojau, kad tai varguoliu atostogu miestelis smile.gif smile.gif smile.gif
http://www.15min.lt/...liais-56-219530

Nezinau kaip kitiems, bet mums patinka sventoji. Aisku dabar ne tas pats kas buvo pries 15 ar 20 metu.  Anksciau tyluma ramuma buvo, zmoniu nedaug, tikras poilsis nuo surmulio, triuksmo ir rutinos.
Na ka ir siemet su seima pabusim varguoliai vaziuosim birzelio pradzioje atostogauti i sventaja. Visada apsistojame cia http://www.osupyne.lt/

Man ir Sventoji labai patinka biggrin.gif , Ana vasara atostogovam Nidoj, iki juros pedinom 1.5 km. na nieko, pasportavom, ale vaikai sake kad daugiau tokiu atostogu nenori lotuliukas.gif
Palanga man niekad nepatiko, triuksmas , papludimys siauras, ni ni schmoll.gif

Norejau cia liepai, negavom jau vietu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elijaaa @ 2012 05 18, 07:46)
pabusim varguoliai vaziuosim birzelio pradzioje atostogauti i sventaja. Visada apsistojame cia http://www.osupyne.lt/

Normalus "varguoliai" biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

mes ir varguoliai esam todel Sventoji musu kurortas wub.gif wub.gif

prajuokino su tais varguoliais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vis galvoju gal siais metais prie juros vaziuot nebe sezono metu (t.y. po rugpjucio 25 d.). Ir su nuoma problemu manau nebus... tik, kad oras nebutu atsales... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rijama @ 2012 05 17, 14:24)
, ypac kai drauge pernai taip nesekmingai paatostogavo sad.gif

O paskutini karta viskas nebetiko ir kad vaikai begioja po kiemuka, ir kad valgyt ilgai sildo, nes vos tik drauge su seima namo seimininkai prisitato i svecius  doh.gif Zodziu po keliu dienu neapsikente jie isvaziavo,

Mes su vyru jau gal 6-7m. i ta pacia vieta tuo paciu vasaros metu vaziuodavome, kur irgi seimininkai toje pacioje teritorijoje gyveno, nors musu namukas su visais patogumais, terasa ir t.t. buvo atskiras. Is pradziu dviese vaziuodavom, buvo viskas lyg ir nieko. Po to vienas vaikas gime, po kurio laiko - antras. Tai kuo toliau, tuo labiau vis visokiu pastabu, pamokymu, priekaistu del vaiku ir dar visokiu smulkmenu, bet nemaloniu doh.gif Arba isvaziabvimo diena (issikraustyt iki 12h reikia) ateina 8h ryto seimininke ir jau beldzia i duris, kad kelkites, nespesite susitvarkyti doh.gif Po valandos, nors as jau ruosiuosi, kraunuosi, vel ateina ir ragina. Zinau gi as savo galimybes ir sugebejima atlikti tam tiktus darbus laiku, o man cia kazkas dar nurodineja, nors laiko marios. Vis kazkoks kisimasis i musu gyvenima jautesi, negali atrodo ramiai sau atsipalaiduoti ir atostogauti rolleyes.gif Tai sia vasara pirma karta rezervavomes kitur, nes irgi jau nebeapsikenteme, kiek gi galima unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 19 gegužės 2012 - 08:49