QUOTE(Fera82 @ 2012 05 17, 14:34)
O vat del tokiu dalyku as ir nemegstu butu nuomotis. Savininkas lieka savininku. Man labiau patinka nameliai su terasomis netoli juros. Ir teritorija sutvarkyta ir lauke gali sedet kiek nori ir nieks nesikisa ir netikrina ka tu naudoji ir uz kiek.

Susimoki, gauni raktus ir to administratoriaus nematai is vis, kol neprireikia isvaziuoti.

Ir seip man kazkaip vaziuot prie juros ir gyvent kazkokiam daugiabutyje

Na tikrai ne man. Man norisi arciau juros ir kad tikrai pajustum atostogas. Nes pati gyvenu daugiabutyje. Tai kokios cia atostogos is daugiabucio i daugiabuti. O dar ir orai pas mus nenuspejami. As kai su mazu vaiku, tai nudurneciau bute, o va pernai, kad ir papuole lietingu dienu, bet terasoje buvo smagu pasedeti, vyno atsigerti su kalmarais
Del seimininku pilnai sutinku, nesinori ir man tokiu atostogu kaip drauge turejo. Nors ten net nedaugiabutis buvo, tiesiog is privataus namo padaryta keli atskiri butukai is kuriu viename gyveno seimininkai o kiti keli buvo nuomojami. Atskiri iejimai, verandos kiemukai, virtuveles, wc ir duso patalpos. Viskas buvo atskira. Ir vieta puiki, tyki, rami ir nuosavas kiemukas, bet va pasirode seimininkams kad vaikai per daug ant zolytes begioja

blogai, per daug maistas sildomas irgi blogai
As su dviem mazais vaikais pamenu bute gyvenau ir oras baisus buvo tai atsidziaugti negalejau

dvieju kambariu butuke vaikams erdves daugiau buvo nei vienam kambarelyje namuke, bent ten kur mes ziurinejomes tada tai labai dziaugiaus, kad emem butuka o ne namuka

Tik baisu dabar pas zmones nuomotis, nes po tokiu pamoku nesinori atostogu susigadinti, juolab vaziuoti prie juros zadam viena karta.