Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 16, 11:49)
tai kad yr tas fokusas smile.gif nebutu, tai akys nebutu tokios ryskios smile.gif
Dėl to pasiginčyčiau biggrin.gif nes turiu su ryškiom akim, bet su fokusu plaukuose ar kaktoje biggrin.gif Bet čia gali būti, kad klystu smile.gif
Atsakyti
Na, jei turesiu kada daugiau ka padoresnio parodysiu, dabar daugiau neneneeee biggrin.gif

O istrynus is flickr nuotrauka is cia neissitrina? Kaip is cia panaikint nuotrauka?

Pandre, nu man grazu smile.gif . Reiktu man savo lelia i lauka isnest kada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muggy: 16 liepos 2011 - 11:59
QUOTE(Muggy @ 2011 07 16, 11:57)
Na, jei turesiu kada daugiau ka padoresnio parodysiu, dabar daugiau neneneeee  biggrin.gif

O istrynus is flickr nuotrauka is cia neissitrina? Kaip is cia panaikint nuotrauka?

Išsitrina, gal po kurio laiko pasimatys. Nesakyk taip, iš kur žinosi, kad tai labai padoru, jei neįdėsi biggrin.gif Juk jei viską išmanytum, šioje temoje nebūtum, taip? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 07 16, 12:49)
As jau pasimokiau, kad fotografuojant lauke, mes labai priklausomi nuo aplinkos. Jei paimciau zemiau, tai matytusi ne jura, o palapine-kavine pliaze doh.gif O apsukus i jura sviesa ne ta doh.gif  Tai kad reikejo prisitaikyti ax.gif

tada viskas suprantama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 16, 12:57)
Dėl to pasiginčyčiau biggrin.gif nes turiu su ryškiom akim, bet su fokusu plaukuose ar kaktoje biggrin.gif Bet čia  gali būti, kad klystu smile.gif

nu tai jei f didesnis, tai fokusuok i kakta ir akys bus ryskios. ir tai nebus blogai. as kartais isvis i kuna fokusuoju ir viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 16, 10:09)
na, fokusas cia tikrai yra smile.gif striuke kiek apsunkina vaizda.. be jos butu man graziau. akys grasios. kiek i kaire pastumciau visa vaizda. imesk dar wink.gif
o del nusivylimo savim, tai zinok cia normalu biggrin.gif

Nera zinok..Su PS akis padariau verysad.gif

QUOTE(Muggy @ 2011 07 16, 10:12)

Nera jau taip blogai kaip paciai atrodo  mirksiukas.gif . Man striuke irgi nelabai cia tinka, gal kiek erdves daugiau noretusi  g.gif

Gal rasiu kokia padoresne be sriukes.

QUOTE(rG @ 2011 07 16, 10:30)

Fox, taip,  fokusas pabėgęs (į rankas?) ir matosi net ir mažu formatu. O šiaip gražios spalvos  4u.gif

Jo i rankas.Del spalvu dekui.

QUOTE(levap85 @ 2011 07 16, 10:37)
Kad kaip ir tvarkoj cia viskas su fokusu kiek ziurinejau foto smile.gif Striuke tai tikrai netinka  unsure.gif  Beje sveikinu su pirma tikra FS! drinks_cheers.gif

Del sriukes tai jo,pati zinau doh.gif Aciu uz sveikinima smile.gif Dar pora tokiu ir dziausiu fotika ant lentynos smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 07 16, 10:46)
Ismoksi.Bandysi, dirbsi ir ismoksi.Ir kadruoti, ir fokusuoti, ir nesidroveti.Tik fotografuok, nesustok.Sicia kliuna keliai mergaites, striuke.Rakursas, fokusas gerai.Bandyk dar, pamatysi, kad bus vis geriau ir geriau.

Naujokes, nebijokit fotografuoti ir deti cia.Taip jus mokinates:)

Dekui uz paskatinima. 4u.gif vakar kai susimeciau i kompa,galvojau ar kokiu lasu nuo sirdies griebti,ar vyno atsidaryti.Pasirinkau pastaraji.Siandiena jau kazkaip kitaip ziuriu..Nu blogai,vadinasi reikia pakartoti.Suprantu,kad tik darydamas gali kazka padaryti.

QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 16, 10:49)
tai kad yr tas fokusas smile.gif nebutu, tai akys nebutu tokios ryskios smile.gif

Ideciau orginalus,tai paparsytumet pas moderatore,kad manes i sita tema neileistu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 16, 10:44)

man čia kliuna tik striukė ir šiek tiek mažokai erdvės,o šiaip faina foto  thumbup.gif sveikinu su pirma fs  4u.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Fox, nereikia nervuotis dėl tų nepavykusių fotosesijų (ar originalų, kurie ne visada būna rodytini). Nors vieną labai skaudžiai nurašiau ir daugiausia dėl vienos priežasties - pašiurpusios ir pamėlynavusios odos bei modelio nenuotaikos (pati pripažino, kas matėsi). Tai taip ir stovi krūva nuotraukų, nežinau ar jas betvarkysiu.
Nors jei matai, kad kažkas negerai, vadinasi viskas gerai su sveiku protu, nes yra žmonių, kurie nemato visiškai ir priima asmeniškai pastabas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 16 liepos 2011 - 12:35
Net nezinau kurioje temoje klausti... Gal turite ideju kaip butu galima kabinti nuotraukas namuose ant sienos, noreciau pasikabinti serija nuotrauku su Vilniaus vaizdais. Isskyrus remelius ka galima sugalvoti? Man grazu kai foto susegtos ant virvutes vertikaliai arba horizantaliai eilute, bet be jokiu ideklu jos juk raitysis, nebus tiesios g.gif Kazin kaip dar galima g.gif
Atsakyti
Forget me not

1.
user posted image

zinau, kad nieko ypatingo, bet man kazhko patinka, kadangi reikejo siek tiek apkarpyti, tad kad apacios truksta ir siek tiek virshaus - zinau. kas dar?

dar viena:

2.
user posted image

ir dar:

3.
user posted image

bandziau ivairius spalvinius variantus, kuris jums geriausias atrodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 16 liepos 2011 - 15:49
Nu ką vakar apturėjau berniuko fs (o vakare maniau, kad gimdau, tai puoliau tvarkyti lotuliukas.gif ), to stiliagos, kur žiemą fotografavau...tai vat pakartojom dabar, šiaip džiaugiuosi nuotraukomis, ryškios ir smagios gavosi. Noriu jūsų kritikos šiam koliažui, kaip koliažui:
user posted image

Dar man ši labai patikti wub.gif o jums?:
user posted image

Dar šiai noriu kritikos g.gif
user posted image

Čia daugiau foto: FLICKR
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 16 liepos 2011 - 15:39
QUOTE(gotte @ 2011 07 16, 17:34)

koliazas man labai patinka. pasiruosimas spyriu, spyris ir galiausiai "jeeee, as tai padariau" biggrin.gif wub.gif

paskutiniajai nuotraukai truksta virsaus..bet irnesakyk.gif cia tik mano nekompetentinga nuomone cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 07 16, 15:29)
Forget me not

Čia gi mano gėlės wub.gif Tos mėlynos. Kai plaukėm baidarėm radau krūvą. Susuko gražiai.

Gotte man viskas patinka, išskyrus paskutinę (bert iš esmės irgi švaru, gal gerai...) smile.gif
Atsakyti