Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikutes,seniai lankiausi 4u.gif
ND Nr.3

105mm.
user posted image

50mm
user posted image

18mm
user posted image
Fikusuotaikojasbetneipiestuka

Lasiukus bandziau pagaut, ale ne stebuklas gavos blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reida: 17 liepos 2011 - 19:17
QUOTE(dosa @ 2011 07 17, 17:14)

Spalvos gražios, tik labai klūna antras planas. Jei fotografuoji gėlę, tai  nesinorėtų dar pamatyti kėdes, stalus, vazonus antram plane. Reiktų labiau tuos dalykus sužiūrėt, kai fotografuoji  ax.gif

supratau 4u.gif siandien perskaiciau visa pirma Scott Kelby knyga, tai informacijos kiekis per ausis verzias biggrin.gif reikia dabar virskinti

QUOTE(virdzzinija @ 2011 07 17, 17:50)
as vakar bandziau fotografuot sauletoje dienoje ,ojei kaip isdeginau  doh.gif  seseliai ant akiu ,reflektorius butu padejas ,bet kaip suprantu reikalingas padedejas  g.gif  o sauletoje dienoj geriau,gal blica naudot  g.gif

tikrai taip, kaip tik jis ir raso, kad saule plius blicas lygu geras kadras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 07 17, 20:10)

ND gerai. Dėl ISO teisingai, jei šviesos pakanka nebūtina didinti. Šiuo atveju tau jos pakako. smile.gif
Dėl kamanės, aš ją būčiau bandžiusi fotografuoti iš šono. 4u.gif

QUOTE(reida @ 2011 07 17, 20:15)

ND gerai. 4u.gif

Sveikos. Tikėjausi šiuo metu fotografuoti, atostogauti ir dar bala žino ką veikti, bet taip jau gavosi, kad viskas nusikėlė į priekį. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 07 16, 18:19)
As kaip ir Fox uzsimaniau islisti is po lapu ir idedu nuotraukele, drebanciom rankom ir sidim, jauciuosi kaip pries koki egzamina

ryškumas, nuotaika yra, man tik kadravimas nelabai, tikriausiai būčiau bandžiusi horizontalų kadrą ir ėjusi į šoną kiek smile.gif nebijok dėti foto mirksiukas.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 07 16, 20:03)
ta proga ir parodysiu savo bandymus po kompozijos skaitymu smile.gif 

pirma nelabai įdomi, antroj juodas kampas nesižiūri trečioji man geriausia, tik šviesinčiau dar, ir kaip jau minėjo, žiūrėk kas antram plane mirksiukas.gif pirmyn smile.gif

QUOTE(Nieko sau @ 2011 07 16, 20:54)
Labas vakaras,

pradėk nuo isntrukcijos, o visa kita pamažu ateis, šaunu, kad skaitai ir mokaisi, po truputį suprasi kas prie ko ir kaip biggrin.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 07 16, 21:22)
o as siandien turejau nestukes fotosesija.

o kodėl nepavyko išpildyti ką buvai sugalvojusi? na, lauksim foto, smalsu ax.gif

QUOTE(dosa @ 2011 07 16, 21:39)
bizyte Man patinka nuotrauka, ir isvis noriu pagirti tave-labai dideliais zingsniais pradejai zygiuot, saunuole

as ir keliu kritikai:

ačiū, maži tie mano žingsneliai, didžiausia mano bėda, kad aš payginus mažai fotografuoju doh.gif

man nelabai aišku ką mergaitė veikia blush2.gif bet kompozicija ir šviesa įdomiai žaidžia.

QUOTE(Gintarija86 @ 2011 07 17, 13:31)
Imetu dar pora nuotraukeliu, fotografuota namie, tai gal per daug buitiskai viskas atrodo  na ir j/b pabandziau

su blicu? g.gif pirmoj norisi dešinėj vietos palikti mergaitės žvilgsniui, kirpčiau kairės ir apačios vos, o dešinės kaip sakiau man trūksta, antra paprasta, buitiška tokia, trūksta viršaus, kairės ir jb man pilkas smile.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 07 17, 18:38)
norejau paklausti,kaip jus koreguojate nuo saules nudegusia/nenudegusia vieta g.gif kad nebutu tokios didelio skirtumo tarp nudegusios vietos,ir nenudegusios

čia ir man aktualu doh.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 07 17, 20:10)
Apsidziaugiau, kad uzskaitete ND1, ir ilgai nelaukdama atnesu ND2

Ir dar noreciau parodyti pora "salutiniu produktu"

ND gerai, kamanė pagal taisykles visai gerai smile.gif dar vos iki auksinio taško trūksta

QUOTE(reida @ 2011 07 17, 20:15)
Sveikutes,seniai lankiausi 4u.gif

ND gerai, lašiukai man ne, nesimato jų beveik, reikia gerai įsižiūrėti ax.gif
Atsakyti
4u.gif
5ND

Naturalus apsvietimas

CTE
user posted image
AWB
user posted image
Lempute
user posted image
Dirbtinis apsvietimas
CTE
user posted image
AWB
user posted image
Lempute
user posted image
Atsakyti
iš sesutės ir broliuko fs, tai vat, fotografuota vakare prie vakarinės saulės, reflektoriaus neturiu.... doh.gif žavėjausi anksčiau vakarine saule, bet kitą kartą labai gerai pagalvosiu doh.gif fokusuoju į veidą, o fokusas pasirodo ant plaukų nušokęs doh.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 07 17, 21:40)
iš sesutės ir broliuko fs, tai vat, fotografuota vakare prie vakarinės saulės, reflektoriaus neturiu.... doh.gif žavėjausi anksčiau vakarine saule, bet kitą kartą labai gerai pagalvosiu doh.gif fokusuoju į veidą, o fokusas pasirodo ant plaukų nušokęs doh.gif

pirmoji,gal geriau ne kvadratas žiūrėtusi,ir šiek tiek suspausta,rankytės gaila...bet šiaip patinka pati mintis,kad kažką šnibžda į ausį ax.gif
antroji, man trūksta erdvės kažkaip...
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 07 17, 21:40)
iš sesutės ir broliuko fs,

wub.gif man labai grazu.. ir ta vakarine saule faina.. o kodel tau ji blogai buvo??
Atsakyti
Bizite, man irgi labai grazu siltos nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 17, 21:44)
pirmoji,gal geriau ne kvadratas žiūrėtusi,ir šiek tiek suspausta,rankytės gaila...bet šiaip patinka pati mintis,kad kažką šnibžda į ausį  ax.gif
antroji, man trūksta erdvės kažkaip...

nežinau, kažkaip tuo metu kvadratas geriau atrodė... g.gif taip geriau būtų?
user posted image
antroj tai slėpiau išdegusį plotą, bet man visai gerai taip atrodė, gerai išgirsti jūsų nuomones ax.gif

QUOTE(reida @ 2011 07 17, 21:56)
Bizite, man irgi labai grazu siltos nuotraukos 4u.gif

dėkui 4u.gif

Cheles, nes veidai tamsūs, teko šviesinti foto, ir sakau, su fokusu sunkiai kažkodėl susitvarkiau verysad.gif
Atsakyti
Bizyte, kaip man dar su mažai patyrusiomis akimis, labai gražios nuotraukos. Tiesa, erdvės trūksta. Bet spalvos kokios ir nuotaika! wub.gif
Ooo.. ne kvadratas man žymiai geriau. bigsmile.gif
-------------------
Neiste, nd negerai. Natūraliam apšvietime custom geltonuoja. O be to, dar ir fokusas nušoko paskutinėje nuotraukoje nuo puodelio ant stalo.
Dirbtiniame taip pat negerai. Puodelis oranžinis.
------------------
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 17 liepos 2011 - 21:09
bizyte, antroji miela smile.gif

Aš šiandien išbandžiau vandenį...

user posted image
Atsakyti