Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

brumbrumai man gražu, ir šiaip aš tavo dabų gerbėja blush2.gif

Svajonė mūsų miela foto, jausminga, dėl viršaus sustiksiu kad čiut daugoka ir suolelio būtu geriau kad nesimatytu, bet taip sunku visus objektus pastebėt kai fotkini smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 07 14, 13:31)

nu kaip miela gerbeju tureti smile.gif dekui...
Atsakyti
Na ką.. Žiūrėsim kas gausis.. Perku sliekus ir ryt važiuojam fotkint vestuvių Klaipėdoje biggrin.gif Pradėkit galvot ką kopijuosiu šį kart tongue.gif Ruoškit pomidorus, tskant. Pasiilgsiu Jūsų, žiežulos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 07 14, 11:43)
Jau komentavau flikrej ir manau, kad kaip pirmam ir tokiam netiketam kartui susitvarkei labai gerai....

Jei vertinti sita kaip koliaza tai kabinetis galima... Nepatinka kad suknele labai prie virsutinio krasto prilipdyta, noretusi matyti ir pakaba ir galbut kur ji pakabinta....

Ačiū už palaikymą mirksiukas.gif

blush2.gif teko kirpt viršų, nes...ten buvo labai gremėzdiškas vamzdis doh.gif suknelė buvo sunki ir ant užuolaidų karnizo nesilaikė unsure.gif Kabinau ant durų, bet pamačiau, jog jos be staktų ir matosi išgriauti kraštai doh.gif tai čia buvo priimtiniausias variantas.
Atsakyti
Svajonė mūsų,man patiko.labai mielos foto ax.gif ax.gif
Atsakyti
Gal kas žino kame gali būti reikalas, ir kodėl Apple nemato mano fotiko? Kitus USb įrenginius mato, fotiko- nia. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 14, 11:27)
matyt pasiilgau dėmesio biggrin.gif

dedu foto, kuri ir į savaitės temą man tinka.

savaip interpretuojant "Dreamers". apie tokius užsimiršimus ir pro šalį lekiančius vaizdus.

lotuliukas.gif

Sakyčiau gan sunkios tos svajonės pas mergyna mirksiukas.gif bet idėja laabai įdomi.
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 14, 12:16)
nu pasirodau kiek pribrokyjau  biggrin.gif  man tik ši vienintelė patiko, nors kokybės trūksta ..

šiaip man labai kliuvo jos makiažas- akys...

o taip, matau klaidas.. skersuoju fotografuodama, kokybės trūksta, ryškumo... ://

O kurioje vietoje tau jų trūksta? Man akims čia viskas liuks.
Šitoj įdėtoj nuotraukoj man niekas nekliūva. Man patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 14 liepos 2011 - 12:44
matyt pasiilgau dėmesio biggrin.gif

savaip interpretuojant "Dreamers". apie tokius užsimiršimus ir pro šalį lekiančius vaizdus.

idomu. bet man veidas toks shviesokas, ar cia mano pc grybauja? lyg dega bishkuti? bet abejoju, tu technishkai visada viska suziuri, tad bijau kazhka sakyti.
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 14, 13:35)
Ruoškit pomidorus, tskant. Pasiilgsiu Jūsų, žiežulos smile.gif

saunuole - darbshtuole thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
aš nespėju su jumis, kol perskaitau, jau viskas pakomentuota, kada jūs dar spėjat fotkint??? biggrin.gif

faina

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 14, 12:16)
nu pasirodau kiek pribrokyjau  biggrin.gif  man tik ši vienintelė patiko, nors kokybės trūksta ..

labai šilta faina foto, tikrai vykusi, prie nieko nesinori kabinėtis, net nėra prie ko rolleyes.gif man ji geriausia iš serijos ax.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 07 14, 13:31)

aš ir brum gerbėja, atrandu ją vis iš naujo rolleyes.gif foto išskirtinės tokios rolleyes.gif
Atsakyti
laukine> gal reikia susiinstaliuot kazka ???

Rg> tu tik pusmeti fotkini???? tikiuosi ir as taip fotkint po pusmecio... ir dar, tikrai netrink savo postu smile.gif as irgi e karta pastebejau kad trini... beja, superine info idejai praeitoj temoj paciam gale. labai aciu smile.gif

Del fokusavimo. pas mane irgi ziaurus nefokusavimas. vakar tiek info radau, skaiciau.. taiva radau toki dalyka ir norejau paklaust ar kas bande taip testuot ar nera back arba front focuso: reikia paimti laikrasti ar zurnala, kur smulkiai butu prirasyta ir sufokusuot i viena , pasirinkta eilute... nufotkint ir tada paziuret per kompa ar sufokusuota tai, ka norit sufokusuot... jei viskas ok tai problema jusmyse smile.gif o jei blogai tai technikoj . tada reikia eit i nustatymus ir nusistatyt , bet kaip suprantu kad tie nustatymai jau kitam objektyvui netiks....
kiek supratau nusokes fokusas ar back/front fokusas dazna pigiu objektyvu liga (Tamron, sigma etc.)
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2011 07 14, 12:58)
laukine> gal reikia susiinstaliuot kazka ???

Supratimo neturiu. unsure.gif Tada kodėl kitų įrenginių nereikėjo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 07 14, 11:07)
Atsidarom savo nuotrauką. Užvedus pelę atsiranda padidinimo stiklo ikonėlė. Spaudžiam nepatraukę dešinį pelės klavišą. Matom štai ką:
user posted image
Atsidaro langas iš naujo. Spaudžiam ant nuotraukos dešinį pelės klavišą vėl ir renkamės:
user posted image
Aš visą laiką taip darau. smile.gif Nors dabar matau, kad galima iš karto kopijuoti nuotraukos adresą.

Aciu, taip ir darau, viskas gerai iki didzio pasirinkimo... o paskui jau nebeismeta tokios grazios lenteles su paveiksliukais, vienintelis pasirinkimas tera copy, o peistint ir nebeleidzia biggrin.gif blush2.gif kazkokia nesamone... lig biski kitaip radau kaip ikelt pabandysiu kas gausis blush2.gif
Atsakyti