Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bizyte @ 2011 07 18, 20:39)
nu va, biškį jau nusileidau biggrin.gif o kur jos foto galima pamatyti? pas mane tokie netyčiukai čia, bestovyklaujant, kaip gaila, kad nebuvau pasiruošus...nu toooks rūkas buvo rolleyes.gif

as nenuleidineju taves, as tik sneku kas man susivaidena wink.gif

paziurek ar rodys CIA ir CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 18 liepos 2011 - 19:42
QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 18, 20:41)
as nenuleidineju taves, as tik sneku kas man susivaidena wink.gif

paziurek ar rodys CIA ir CIA

tai va labai sveika išgirsti kitą nuomonę, nes apie išraišką net nepagalvojau... smile.gif

aha tikrai kažkas panašaus, na panašios sąlygos manau buvo ax.gif labai gražu
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 07 18, 20:19)

Man trecia labai patinka thumbup.gif Gerai pagavai momenta! Ir jb man cia labai gerai ziurisi.

ačiū 4u.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 07 18, 20:25)

gražu ta juosta... rolleyes.gif
o va čia norisi berniuko žvilgsnio į objektyvą, bet spalvos labai patinka  smile.gif
man per daug, gal bandyk tik dvi dėti? g.gif
labai patinka šviesumas ax.gif

įdomi jūsų nuomonė, žinau, kokybės nedaug čia...išplaukęs fokusas, bet nieko negaliu sau padaryti, mane veža ši foto doh.gif

ačiū 4u.gif yra ir kur žiūri,bet šitos man tokios natūralios pasirodė blush2.gif
kadras tikrai įdomus,bet kažka reikia čia tvarkyti...man spalvos kažkaip kažką reikia keisti,bet nežinau tiksliai ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 07 18, 20:43)
tai va labai sveika išgirsti kitą nuomonę, nes apie išraišką net nepagalvojau... smile.gif

aha tikrai kažkas panašaus, na panašios sąlygos manau buvo ax.gif labai gražu

jo, sutapo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 07 18, 19:25)

man gražu, įdomu, antroj mergina (čia gal Alabama g.gif ?) mėlynuoja biškį, o gal ne.... g.gif
gražu ta juosta... rolleyes.gif

labai patinka šviesumas ax.gif

įdomi jūsų nuomonė, žinau, kokybės nedaug čia...išplaukęs fokusas, bet nieko negaliu sau padaryti, mane veža ši foto doh.gif
user posted image

Taip, ten as.Tai ko man balsas dingo, tik nuo to biggrin.gif

Aciu:)

Mane veza irgi.Ir veido israiska gera, ir momentas.

Ir Kikirike-NUOSTABU.Tikra fotografija.Be amo, as vis ateinu ziureti.
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 18, 19:07)
fainai uosto  4u.gif

čiut nenugriuvau nuo šito komentaro lotuliukas.gif sorry, kažko prajuokino iki negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 18, 19:50)
čiut nenugriuvau nuo šito komentaro  lotuliukas.gif  sorry, kažko prajuokino iki negaliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif

mad.gif mad.gif mad.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 07 18, 19:25)

žinok tikrai vežanti foto drinks_cheers.gif tik mane ne nefokusas nervuoja, o skirtingų spalvų aprangos, j/b įdomu kaip žiūrėtųsi, jaučiu dar daugiau mistiškumo šiai foto priduotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 07 18, 20:50)
Taip, ten as.Tai ko man balsas dingo, tik nuo to biggrin.gif

Aciu:)
Mane veza irgi.Ir veido israiska gera, ir momentas.

Ir Kikirike-NUOSTABU.Tikra fotografija.Be amo, as vis ateinu ziureti.

jėtau,ačiūūū blush2.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 18, 20:50)
čiut nenugriuvau nuo šito komentaro  lotuliukas.gif  sorry, kažko prajuokino iki negaliu  lotuliukas.gif   lotuliukas.gif  biggrin.gif

blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 18 liepos 2011 - 20:03
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 18, 19:56)

nu dar kartą paskaičiau  lotuliukas.gif nu sorry, ką aš padarysiu,kad tu kitaip perskaitiai  lotuliukas.gif  aš gi apie gėlę, ne apie miltelius  blush2.gif

apie kokius miltelius? aš irgi apie gėlę smile.gif biggrin.gif aij, nekreipk dėmesio, dabar jaučiu ir iš piršto juokčiausi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 18, 21:00)
apie kokius miltelius? aš irgi apie gėlę smile.gif biggrin.gif aij, nekreipk dėmesio, dabar jaučiu ir iš piršto juokčiausi  doh.gif  biggrin.gif

sunku gi man su žodžiais, už tai ir fotografuoju o ne rašau lotuliukas.gif nu tiesiog, gražiai uosto tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 07 18, 18:56)
Kai bus laiko, prisesiu, pakomentuosiu.Siandien visa diena be balso fotografuoju ir gana smagiai bendrauju zenklais biggrin.gif

graži šviesa, graži mergytė, bet atskirai man fainiau žiūrėtųsi, bet gal čia tik mano problema, nes nemėgstu tokių koliažų, kai dvi beveik vienodos nuotraukos sudėtos- nesižiūri man ir psio g.gif
Atsakyti