Yvette, man labai patiko vaiko foto

šviesa ir kompozicija
Zirze, koliažas kaip koliažas man gal nelabai, bet foto paėmus atskirai - mielos

šaunuolė o tėtuko vardas ne Andrius kartais?
QUOTE(kristukass @ 2011 07 18, 20:06)
Ka daryt? Isijungiu fb ir matau savo daryta foto paredaguota, pavesrta i jb. Na tiksliau i kazkoki pilka plokscia vaizda.

Ten pazistama fotografavus buvau. Ir ka gi man dabar daryti/sakyti?
Aš tai tavo vietoje pasakyčiau, kad tai autorinis darbas ir negerai jautiesi, jei prie jo kišami nagai. Ir kad reikalui esant visad jie gali kreiptis į tave ir tu mielai padarysi jiems tos pačios nuotraikos JB variantą.
QUOTE(Ka @ 2011 07 18, 20:12)
Man kaip negražu kai ant nuotraukos pridėliota tų ženklų. Jei kam rupės, tai ir juos mokės nuimti, suras būdų.
Tai čia daugiau ne dėl kopijavimo, o paties fotografo ženklas, logo... firmos turi savo logo, kuriuos deda ant produktų, vizitinių ir pan, tai ir čia, tam tikra p[\rasme - vizitinė kortelė. o patinka ar ne tai jau skonio reikalas.
QUOTE(neiste @ 2011 07 18, 20:28)
Kaip jums tokia nuotraukyte?
Man pirmiausia užkliuvo įbrėžimas ant vaikučio kaktos, naikinčiau. Ir nukirsta rankytė negerai

dar kažkoks žalias daiktas lendantis į foną, nuklonuoti nesunku
QUOTE(neiste @ 2011 07 18, 21:12)

O sioji?
Fonas su kryziais is ties reiksme turi tureti nuotraukoje...bet gal ne tai svarbiausia. Kadangi mergytė prisidengusi burną, tai ši labai tamsi pasidaro, juoda, man kažkaip kliūva, ypač JB variante.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 18, 22:41)
dar vieną teminę rodau, nieko ypatingo, nu bet dzin, įmetu
oj kokia faina nuotrauka, geras kadras, smagiai žiūrisi...tik tas pasvirimas man nemielas, nes atrodo, kad vaikas krenta su visu stalu ir dar stengiasi paskutinį šaukštą maisto užgriebti
QUOTE(rG @ 2011 07 19, 00:49)
Nieko neskaičiau, tai negaliu pakomentuot

Ryt atsigriebsiu. Naktinė.
Man antra fainesnė

o pirmoj tai labai modeliuko koja liesa

kažkaip aš jautriai reaguoju į modeliukus liesučius, merginas...nežinau..man negražu, kartais dar būna tokios pozos išlaužtos, kur merginos išvis kaip sergančios atrodo, veidukai liesi, perbale, lūpos sudžiūvusios...Taviškei tai tik ta koja man kliudo tokia šakalinė

bet čia jau mano turbūt labai asmeninė problema, tad nesureikšmink to...
Kitoj foto aš jokio lizdo nematau, nežinau, kas tau ten neįtinka..visai faina foto
noisy-B, fainas vaikutis prie jūros

tik man kažkaip spalvų kitokių norėtųsi, jei jau įsižiūrėti į vaikučio odos spalvą, kažkokia cementinė

bet gal čia man vienai kliūva