tai A derma,daugumai padejo,reiks gal i r man maziukei nusipirkti,kai uzsienyje gyvenu,tai cia net kremuko be recepto neduoda
As tai naudojau cutibasa pusriebis kremukas.Mums patiko

QUOTE(KristinaP12 @ 2007 12 11, 16:46)
Kad alergija nemanau, nes labiausiai sausa kaktos sritis, net pleiskanoja, o štai kremo einant į lauką nenaudojame. Bandėm Johnson bei Bepanthen, tik poveikis trumpalaikis. Reiks nusipirkti kremuką nuo šalčio, bei jei nieks daugiau nieko nepatars pabandysiu Toscanos patartą Skin Cap. Tik dėl jo baisoka, nes kiek internete perskaičiau patarimų, tai jis labiausiai žvynelinę gydo. O daugiau informacijos apie jį neradau. Toscana gal gali daugiau info apie jį?
Bijau, kad labai daug kažko pasakyt negaliu, to kremo anotacijos aplamai nėra. Taip tuo kremu gydo ir žvynelinę ir šiaip jis skirtas labai sausai odai gydyti. Kadangi mano mažasis dar ir alergiškas, tai aš pagaliau radus kremą nuo kurio jo neberia ir dar odai poveikis akivaizdus daugiau sau galvos nesuku. Peržiūrėjau su daktare sudėti, na kremas kaip kremas, neturėtų nuo jo būti blogai, hormonų nėra

Sveikutes. Musu sunelio irgi labai sausa oda
, cia jis is manes paveldejo ir dar alergizuoja kartais. Tai mes naudojam EXCIPIAL Hidrolotion-ne riebus, labai gerai isigeria zodziu supper kaip mum tiko ir patiko, ispradziu tepiau labai daznai per diena kelis kartus, dabar rite ir po maudiniu. Dar naudojam Locobase Repair-cia tepaliukas rebokas, tai tepu kartais ten kur ipac sausa. Maciau kad Excipialio buna ir tepalo. Ji perkam Camelijos vaistinei, bet yra ir Eurovaistines tinkle. Apie ji rase berods Mamos zurnalas. pabandik. tikrai geras.
kaina apie 22 -23 Lt.

Labai ačiū visoms už patarimus

as tai aliejuko i vonele ipilu maudydama,arba avento pieneliu tepu.
QUOTE(KristinaP12 @ 2007 12 10, 21:21)
Susidūrėm su bėda - sausa 3 mėnesio kūdikio odelė, ypač veido. Gal nuo kepurės, gal nuo šalto oro... Mūsų gydytoja patarė bandyti įvairius kremus, aliejukus. Bijau daryti bandymus. O ką naudojate jūs? Kuo tepate veiduką? Ką pilate į voneles?
Mano maziuko taip pat labai sausa,kaltas sausas namu oras,juk dabar ziema sildymo sezonas.Man gydytoja patare drekinti patalpas.
Vonelei as naudoju lakisiu zole ir "BALMANDOL"alieju voniai,odele tepu sebamed firmos pieneli,labai gerai drekina,o veiduka tepu tos pacios firmos veido kremu,mums labai padeda.Aplamai man ta firma nebloga as naudoju ir prausikli ir sampuna.

Mano sunelis irgi gime labai sausa oda, kuri paskui visa nusilupo, tai buvo kaip senukas visas, net kaklo odele tokia nukarus, dabar 7 men tai ant blauzdeliu kaip zvynai, tai musu gydytoja sako, kad atopinis dermatitas, bet kiek skaiciau tai nelabai, manau tai tiesiog labai sausa oda, pradzioj naudojom belmandol, nieko stebuklingo, bet kai paskutiniu laiku pries miega pradejo labai kasytis nemiegoti tai naudojam premandol (prednizinolo tepalas su migdolu aliejum) taip pat cutivate tepaliuka, bet man jis nelabai
kazkaip, nesinori vaistu perdaug, tai dar naudoju exipial, tepu tepu ryta vakara bet kazko negereja, ar imanoma kad ta odele visai atsistatys ?

musu vaikucio oda irgi buvo labai sausa, net luposi, tada pradejom pilti i vonia jonsons alieju ir viskas susitvarke

QUOTE(maman8 @ 2008 01 12, 12:44)
musu vaikucio oda irgi buvo labai sausa, net luposi, tada pradejom pilti i vonia jonsons alieju ir viskas susitvarke 

As daug girdejus apie jonsons blogu atsiliepimu,pati irgi naudojaus jokio poveikio nei aliejukas nei losjonas nedaro

Mes naudojam "Excipial" su migdolų aliejumi,nes mažiui irgi atopinis dermatitas,tai mums jis