Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa oda

QUOTE(mama_gulbe @ 2007 02 23, 14:06)
gal egzema? man paciai taip panasiai buna ant veido ir butent tuo laiku kai prasideda namuose sildymas
atsiranda tokios issausejusios rausvos demeles ir paskui ilgai nepraeina
tai as tuo laiku praktiskai niekada neplaunu veido vandeniu - bet vat vaiko neprausti tai butu nelabai gerai
smile.gif
bandyk ramuneles maudyti ar i vandenuka aliejuko biski ipilti ir naudot ti jautriai odai skirta duso zele ir kremuka

Bandziau ir medetku ir dar lakisiaus zoles nuoviru pilti, bet tik dar daugiau alergizuoja.Bijau ir su ramunelemis.O koks prausiklis tiktu kudikio jautriai odai, nes Jonsons schmoll.gif ?
Atsakyti
Geriausias ir naturaliausias vaistas sausai odelei alyvuogiu aliejus, mano dukrytes odele irgi buvo labai sausa, pora kartu panaudojus alyvuogiu alieju viskas susitvarke. Dabar tepu tik profilaktiskai y savaite viena karta ar net reciau, ir neturim jokiu problemu. thumbup.gif
Atsakyti
balmadol aliejukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2007 01 17, 03:52)
Mano mažuliukui 2,5 mėn. Viskas tvarkoj, esame sveiki, tik turime viena problemytę- labai sausą odelę  verysad.gif  Kojytės, rankytės šiurkščios, tokia net kaip žąsies odelė pasidaro. Tepu kasdien AVENT "Magic Cream", keliom valandom odelė pasidaro švelni, o po to vėl tas pats verysad.gif
Pasidalinkite patirtim, kas turit tokią pačią problemėlę, kokiu kremu tept vaikučio odelė, nes taip norisi, kad jinai būtų švelni ir lygi.

Na mums taip pat nieks nepadejo,ir aliejukai,kremukai jokie,tai Eurovaistinej paklausiau ka daryt tai patare Excipial U Hydrolotio .Praejo per pora dienu mirksiukas.gif ir pati juo pasitepu kai oda issauseja ax.gif Kainuoja apie 20litu smile.gif
Atsakyti
Na mes naudojam SEBAMED ir esam patenkinti tikrai.tepam kiekvieną kartą kai ieinam į lauką. smile.gif
Atsakyti
musu odele lyg ir nieko tik vat kaktyte sausa ir dar atsirade kazkokie raudoni plemukai ir uzsideja tokie kaip zvyneliai g.gif
Atsakyti
mum sausa odelė buvo dėl alergijos, pradžioj tiko Excipial U Lipolotio, vėliau sebamed baby cream extra soft (tinka ir kaip šalčio kremas, nuo iššutimų...), bet matyt viskam ateina pripratimas, dabar morališkai-finansiškai ruošiuosi pirkti A-derma (>50lt kainuoja blink.gif )
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2007 01 16, 20:52)
Mano mažuliukui 2,5 mėn. Viskas tvarkoj, esame sveiki, tik turime viena problemytę- labai sausą odelę  verysad.gif  Kojytės, rankytės šiurkščios, tokia net kaip žąsies odelė pasidaro. Tepu kasdien AVENT "Magic Cream", keliom valandom odelė pasidaro švelni, o po to vėl tas pats verysad.gif
Pasidalinkite patirtim, kas turit tokią pačią problemėlę, kokiu kremu tept vaikučio odelė, nes taip norisi, kad jinai būtų švelni ir lygi.

Mano pupos oda taip pat sausa,zandai sausi,ir ant koju turim tokius plemus sausu vietu.tai po kiekvienu maudyniu,kartais net vystant istepu Penatenu ir poto paprasciausiu vazelinu be konservantu thumbup.gif KArtais maziau buna kartais daugiau,bet jau apmazejo mirksiukas.gif Mums daktaras sake kad cia ne alergija o paprasciausiai jautri oda ir liepe maudyt karta i savaite.Nors vistiek as ja maudau kas trecia diena,nes man nepatinka ja suprakaitavusia laikyt ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Siaip sūnelis žieminukas, gal dėl to odelė normali smile.gif kartais patepu sebamed ir viskas smile.gif

Šiaip dar labai patinka Eucerin lipidinis balzamas ax.gif tepiau kai dažniau prausiant šiek tiek sausesnė odelė būna, kai pabaigsiu Sebamed jaučiu jį pirksiu vėl smile.gif
Atsakyti
Paieskok "BEPANTOL", ne "Bepanten" nono.gif nesumaisyk.Kai Migle gime ant kojyciu turejo sausas zaizdeles,suskilinejusia odele.Tai su "BEPANTOL" ta kojyte kur maziau tai per nakti uzgijo,o ta kur daugiau ,per keleta dieneliu.Tik pabandyk pirma ant mazo plotelio ar tiks tas kremukas,nes Miglei pvz.pilveliui netinka ,spuogiuku atsiranda,o visa kita yahoo.gif .Ir jis laaabai skaniai kvepia.Seip as dar migdolu alieju naudoju.Masazams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monyte: 25 vasario 2007 - 17:37
QUOTE(agnie6ka @ 2007 02 24, 00:03)
Bandziau ir medetku ir dar lakisiaus zoles nuoviru pilti, bet tik dar daugiau alergizuoja.Bijau ir su ramunelemis.O koks prausiklis tiktu kudikio jautriai odai, nes Jonsons  schmoll.gif ?

Mano Ugnytei buvo nuo gimimo laaabai sausa odelė. Gelbėjomės taip: keikvieną kartą maudant pildavau į vonelę lakišiaus nuovirą (iki 1metukų), Uriage firmos aliejuką jautriai odai ir prausiau Uriage firmos prausimosi pieneliu jautriai odai. Išmaudžius visą kūnelį tepiau Excipial kremu, kai praėjo tas stiprus odos sausumas tai išmaudžius kai buvo mažytė ir po šiai dienai tepu Excipial losjonu. Na jeigu raudonos šerpetojančios dėmelės tai jau yra dermatitas (odos uždegimas). kai atsirasdavo tokių dėmelių tai nuprausus ir po visų procedurų nakčiai plonai plonai patepdavau tepaliuku Cutivate (tai tepalas nuo alergijos). jeigu sausa odelė būtinai tepk vaikučio kūnelį kiekvieną dieną su kokiu tai losjonu, kremu na su tuo kas odelei tinka, neleisk išsausėti. Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(agnie6ka @ 2007 02 23, 23:03)
Bandziau ir medetku ir dar lakisiaus zoles nuoviru pilti, bet tik dar daugiau alergizuoja.Bijau ir su ramunelemis.O koks prausiklis tiktu kudikio jautriai odai, nes Jonsons  schmoll.gif ?

Šiaip aš kiek žinau, kad lakišius net labiau sausina oda. Jokiu būdu negalima maudyti lakišiuje. Labai puikiai ramina paprasta jūros druska, tik ne aromatizuota. Naudok kosmetika itin sausai odai, kaip Balmadolio aliejų, įvairią kosmetika Owista, Linola fett, Seba Med, A-Drema tepalai ir aliejai. Žolelėmis jau nepagydysi, o tik suerzinsi oda.
Atsakyti