QUOTE(masakra @ 2011 08 07, 16:13)
man tai taip pat minejo, kad negalima prie radioaktyviu priemoniu laikyt tu lasiuku:0 tai radau vieta spintoje

ten nei kvepalu nelaikau jokiu salia, nei telefonu ar kompo:D tai vat, su tuo problemu nekyla..aisku tai keistai labai skamba , kad reikia laikyt toliau nuo siu daigtu, bet vistiek bandysiu patiket homeopatine galia ir pavartosiu dar 2 menesius, zinau , kad jei ir reiktu ilgiau pavartot gal padetu, bet man kantrybe nebeleis ilgiau laukt manau..Seip homeopatija yra labai idomus gydimas istikruju, parenka tam tikras naturalias medziagas pagal ligos simptomus , pvz jei spuogai tai ima tas medziagas is gamtos kurios sukelia spuogus, nzn ka gali parinkt spuogu atzvilgiu, bet praskiedzia vsias tas medziagas su avndeniu ir taiko musu organizmui, kad pripratintu organizma po biski prie tos medziagos ir kai galaiusiai organizmas pripranta tada ir dingsta tos ligos pozymiai...kazkas tokio, nelabai moku paaiskint:D internte placiau aprasoma;)
O aš mat mėgstu naudojamus kiekvieną dieną vitaminus ar vaistus turėti po ranka, matomoj vietoj, kad nepamirščiau išgert (aišku, vasarą bet kokiu atveju reikia tuos dalykus nuo tiesioginės saulės slėpti). Tai man nelabai patinka, kai reikia dėti į kažkokias spinteles.
Dėl homeoptatijos , jų pagrindinis principas yra Panašus gydo panašų .
Bet manau, čia suveikia (bent kažkiek) ir placebo efektas. Gal todėl man (ir mano vaikui ) ta homeopatija nelabai ir padeda, nes aš nelabai ja tikiu (ar bent jau stipriai abejoju).
Papildyta:
QUOTE(Eleina @ 2011 08 07, 16:35)
man regis jus nesuprantat vieno esminio dalyko. nera tokios spuogu ligos (nebent jums paauglyste, bet ir tai spuogai - hormonu itakos padariniai). ir ka reiskia "tvarkyt organizma is vidaus"? turit omeny tvarkyt spuogu liga?
supraskit - visa esme ta, kad spuogai yra tik pasekme. o priezastis yra ne spuogu liga, ir ne organizmo valymas nuo tu spuogu. priezastis yra kazkokia vidaus liga arba hormonai. jums reiketu eit ne tik pas homeopata, bet ir pas seimos gydyja. gal jinai nukreips pas endokrinologa. gal jums su skydliauke negerai. o gal sutrikes virskinimas, gal skrandzio problema. gal zarnyno. gal jums dar reiktu nueit pas ginekologa, gal pas jus yra cistu kiausidese.. zodziu ka noriu pasakyt, yra tai, kad jums reikia ieskot tos priezasties. o ne manyt, kad tai spuogu liga ir bandyt ja gydyt. nes jus spuogus gal ir apgydysit. gal ju apmazes tam kartui, kol naudosit zirnelius ar dermatologo israsytus vaistus. bet priezastis nedings, kol nerasit ir butent JOS neiveiksit
Bet spuogų atsiradimo priežastis gali būti juk ir nebūtinai vidinė, gali būti ir išorinė: pvz. netinkama higiena (kai kelis kartus veidui naudojamas tas pats rankšluostis, kai dažnai liečiamas veidas), sutrikusi veido odos mikroflora (pvz. jei dažnai naudojamos antibakterinės priemonės, juk tuo pačiu žūsta ir gerosios bakterijos), netinkamai parinkta kosmetika, alergija (gali juk būti ir kontaktinis dermatitas), o pagalvojus turbūt ir daugiau tų priežasčių būtų galima rasti.
Bent jau aš paskutiniu metu pastebėjau, kad mano odos būklė labai priklauso ir nuo tinkamai parinktų veido priežiūros priemonių. O tas tinkamumas vėl individualus.