Dievaži, kenčiu nuo pat 14 metų ir taip nežmoniškai įgriso... Ko tik nedariau - kur tik nebuvau. Man visada kyla tie giluminiai, kuriuos skauda kaip kokį velnią. Prieš du metus, kai man ir buvo 14 ir kai tik jie pradėjo mane pulti, tai taip išsigandau, kad į mokyklą neidavau, kol dingdavo tos depresijos. Šiuo metu tikrai labai nuotaiką sugadina, bet ką darysi. Prieš metus buvau pas taip visų išgirtą Balevičienę, bet ji man išrašė tik iš išorės "gydyti" tuos spuogus. Bet galiausiai po 3 mėnesių atsibodo mokėti 100 ir daugiau litų už vieną apsilankymą, o dar ir papildomai tepalus ir t.t. reikėjo pirkti. Išrašė Acne BP5, bet jis man iki skausmo nusausino odą, vėliau kelis tepaliukus su receptais, o galiausiai antibiotikus, bet turbūt hormonai ima viršų..

Taigi nuo šių metų birželio pradėjau vaikščioti į holistinės medicinos kabinetą, o dar tiksliau - dėles. Pradėjau jas dėtis, nes tėtis rekomendavo, tačiau didesnio poveikio be to, kad nuotaika pagerėjo lyg ir nematau, gal dėl to, kad tik penkis kartus buvau, bet nuotaiką pakėlė ir dėl to bent jau neskauda taip širdies dėl tų nesąmonių. Bet tame centre dirbantis daktaras ir tuo pačiu gydyklos direktorius man patiko savo požiūriu, kad viską reikia keisti kardinaliai - tai yra pakeisti savo mitybą, tada organizmas susireguliuos ir spuogai daugiau nebeaugs. Taigi, išbraukiau iš savo gyvenimo sausainius, bandeles, batonus, šokoladus, pieną (nes jis žarnyne virsta į medžiagą, kuri yra panaši į klijus ir dėl to lengviau prilimpa ir rūgsta maistas, šlakai). Ir dabar tereikia laukti, nors ką darysi, mano gyvenimas toks liūdnas, kad jį pasaldinu kartą į savaitę kokiu nors sausainėliu, bet dažniausiai sugebu atsispirt tėvų ir draugių siūlomoms bandelėms, sūreliams, nes jie galvoja, kad aš kenčiu, nors visa, ko aš norėčiau, kad jie patys manęs nekankintų su tom bandelėm ir saldainiais...
Taigi stengiuosi laukti teigiamų rezultatų, nes juk tik mėnuo praėjo, bet gydymų patenkinta, nors mano tėvai vėl sako, kad kaip ir Balevičienė, šitie nori iš jų pinigus traukti, bet visi jiems tokie greičiausiai.