Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (3)

QUOTE(RIJADA @ 2012 01 27, 12:43)
Bet apibūdino tai juos taikliai-jie iš tiesų laaabai saldūs smile.gif

man jie karciai saldus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zappy @ 2012 01 27, 19:51)
Deja, kvepalai jau pažadėti į až parašiusiai mamytei  4u.gif  Na ir "gera" aš marti  blush2.gif 

Truputį "ne į temą", bet ir aš pasiguosiu - dabar naktį akių užmerkt negalėsiu doh.gif Mat turiu juos tik atomike doh.gif Būčiau iškart į a.ž rašiusi, bet kažkaip nesinorėjo perdaug lįsti. O ir galvojau, kad man bus "pirmenybė" ax.gif

QUOTE(Voxi @ 2012 01 28, 00:23)
man jie karciai saldus ax.gif

Ir su neigiamu kartumo prieskoniu g.gif Netikiu biggrin.gif
Atsakyti
Vaikas pasake ,kad kvepiu saldainiais wub.gif

user posted image.
Atsakyti
siandien:user posted image

nuo taves neša vasara biggrin.gifD pakėlei nuotaika. Drauge pasake.

Vakar(mamos kvepalus uzsipurskiau)

kita drauge:user posted image

pasake kad solidžiai kvepiu smile.gif
Atsakyti
Addict darbe pagyrė nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 01 31, 19:49)
Addict darbe pagyrė nail.gif

drinks_cheers.gif jie dažnai sulaukia komplimento...
Atsakyti
Nors man jie nebepatinka, bet galiu prisidėti prie gavusiųjų komplimentus addict atžvilgiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Night_: 31 sausio 2012 - 20:33
QUOTE(lullu @ 2012 01 31, 21:26)
drinks_cheers.gif jie dažnai sulaukia komplimento...

drinks_cheers.gif draugė ilipusi pas mane į mašiną pasakė kad labai skaniai kvepiu wub.gif ir paklausė kokie čia kvepalai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 02 01, 10:56)
drinks_cheers.gif  draugė ilipusi pas mane  į mašiną pasakė kad labai skaniai kvepiu  wub.gif  ir paklausė kokie čia kvepalai  ax.gif

Jetus jetus kaip as ju nepernesu cool.gif bet cia taip kaip su Jador, man jie tinka, patinka, ir pagyru gaunu tik su jais smile.gif
Atsakyti

Chanel Chance - nuo jaunesnės pusseserės - tu toks muiliukas muiliukas.
CD Miss cherie L`eau (man jie skiriasi nuo visu kitu cherie) - kolega pasilenkė prie kompo, priartėjo, kad nepatogu pasidarė ir sako - mm kaip tu skaniai kvepi.

Man patinka, kai kvepalai juntami tik priartėjus labai, sveikinantis, kažką sakant į ausį. Bet įdomu, ar pati sugebu transliuoti tą subtilumo žinią, nes štai vadovas kažkada pasakė, kad aš iš kvapo žinau kuri pirma į darbą atėjo.
Bet aš numanau, kad galėjo turėti omeny kitą mūsų kolegę, nuo kurios kvepalų tiesiog galvą skauda ilgiau pabuvus. Aš vis tikiuosi, kad jie kada nors baigsis jai lotuliukas.gif
nu nes tikrai, kaip jūsų brangieji sako, močiutės spinta vaikščiojanti.
Tikėkimės vadovas pagal kvapo intensyvumą skirsto į Ta kolegė ir visos kitos lotuliukas.gif

Tiesa, šiandien atvežė siuntinį. Pasiuntinukui išėjus darbuotoja (kvepiančioji) pradėjo mojuoti papke orą sakydama - nu ir prisvaręs kažkokio odekolono doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arbatine_saldainine @ 2012 02 01, 18:20)
nu nes tikrai, kaip jūsų brangieji sako, močiutės spinta vaikščiojanti.

O jūs gal žinote, kokie tai kvepalai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 01 vasario 2012 - 16:27
MB "Vel kvepi babajais". Pfff lyg jis zinotu, kaip jie kvepia sleep.gif

Na ir gerai, myliu savo arabiukus nail.gif
Atsakyti