Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (3)

Du pliusiukus siandien gavo sie:
user posted image
Atsakyti
dkny be deliciuos gavo pagyrima:sesk obuoliuk i masina lotuliukas.gif thumbup.gif
supratau kad patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 02 20, 18:04)
dkny be deliciuos gavo pagyrima:sesk obuoliuk i masina  lotuliukas.gif  thumbup.gif
supratau kad patiko wub.gif

Oi koks fainas komplimentas 4u.gif Šiandien buvo pagirti ,,Acqua di Gioia" smile.gif
Atsakyti
Šiandien pagyrė draugė smile.gif
user posted image
Atsakyti
Snd mama sake, kad kvepiu BRANGIAI. Kvepinausi is ryto, kokia 7 val, komplimentas nuskambejo 17 val. Tai buvo Chanel Coromandel. Ka gi, Chanel kaip visada aukstumoj. rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vyras pagyre mano kvepalus. Tai labai labai keista, nes jis nemegsta kvepalu. Kogero tai pirmas kartas gyvenime kai jam patiko kvapas. g.gif Nezinau, dziaugtis ar susimastytis, nes kazkaip atrodo itartinai.. g.gif
Beja kvepejau Encre Noire Lalique.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 02 20, 23:11)
Encre Noire Lalique[/b].

O kurie-vyriški ar moteriški?
Atsakyti
Vyriski. Moteriski vadinasi - Encre Noire Pour Elle.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 02 20, 22:11)
Mano vyras pagyre mano kvepalus. Tai labai labai keista, nes jis nemegsta kvepalu. Kogero tai pirmas kartas gyvenime kai jam patiko kvapas. g.gif Nezinau, dziaugtis ar susimastytis, nes kazkaip atrodo itartinai.. g.gif
Beja kvepejau Encre Noire Lalique.

man jie irgi patinka, pirma karta ragaudama, net nepagalvojau, kad jie vyriski hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 20 vasario 2012 - 23:20
kas čia kamparą išpylė- kolegės komplimentas Coromandel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2012 02 21, 09:16)
kas čia kamparą išpylė- kolegės komplimentas Coromandel smile.gif

Man Coromandel labiau ne kamparas, o lengvas pėlėsiukas blink.gif ant drėgnos medienos doh.gif su vanile cool.gif įdomu, supras kas nors mano apibūdinimą?))))Vien žo, įdomūs jie, net labai, man visai patinka.
Atsakyti
"Kas čia per kvepalai pas tave? Ralph tie kažkokie? Negaliu niekaip prisimint, bet nu toks skanus kvapas. Saldus toks, bet jaunatviškai gaivus. Nu tikrai super" - mano amžinos stomatologės komentaras apie Diesel "Loverdose " smile.gif
Atsakyti