P.S. tai nereiskia, kad Elle kvepia kaip masininis kvepaliukas, tiesiog mano vyrui visi kvepalai vienodi- arba kvepia, arba smirda
mano aplinkoje komplimentai, deja, yra retas dalykas. taciau syki sedausi i automobili, ir mano vyras sako man: "ziurek, kvepaliukus uzsimetusius radau. jauti, visa masina kvepia." as pauosciau juos - nugi visai issivadeje vargseliai. sakau jam: "zinai, brangusis, man atrodo, jie jau "mire". yra tik vienas dalykas, kas cia gali kvepeti - tai mano YSL Elle."

P.S. tai nereiskia, kad Elle kvepia kaip masininis kvepaliukas, tiesiog mano vyrui visi kvepalai vienodi- arba kvepia, arba smirda
"kas cia taip skaniai kvepia????"
nu tigi YSL ELLE
nu tigi YSL ELLE
vyras: "Kvepi kaip... Plastelinu".
čia taip apie L'Artisan Parfumeur Premier Figuier Extreme.
čia taip apie L'Artisan Parfumeur Premier Figuier Extreme.
Šiandien darbe kolegė:
- Kas čia taip keistai kvepia???? Keistas labai kvapas.
Aš sakau: - Saldžiai? (žinau, kad nemėgsta saldžių kvepalų)
Ji: - Ne, nepasakyčiau kad saldžiai, bet keistai.
Aš nieko nesupratau, patiko nepatiko.....
Čia apie Flowerbomb by Viktor & Rolf....matyt būsiu jų padauginusi, nes vėliau kvapas ėmė mane pačią erzinti
Čia apie Flowerbomb by Viktor & Rolf....matyt būsiu jų padauginusi, nes vėliau kvapas ėmė mane pačią erzinti
Siandien sulaukiau komentaro apie paco rabanne lady million kvepalus. Sese,taip retoriskai paklause ar as cia tokiais eiliniais,nuvalkiotais kvepalais pasikvepinus?
Dar pridure,kad labai jau neidomus ir EILINIAI jie tokie
O darbe vadove stovejo stovejo tarpdury,kol paklause kokie cia kvepalai.Kai pasakiau kad lady million,tai sake: "Aaa, taip ir galvojau,nes kvapas pazistamas ir uostytas,tik pavadinimo niekaip neprisiminiau".
Tai net nezinau ar paskutinis kaip komplimentas ar ne turetu skaitytis.
Papildyta:
O man sie kvepaliukai taaaip patinka
tik kad kaina nezmoniska. Ir tiesa sakot,kad jei daugiau uzsipurski tai ir galva gali skaudet,erzint. Karta kai konsultante negailedam purske ir uzpurske ant manes tu kvepaliuku tai i dienos pabaiga maniau kad nuprotesiu nuo to kvapo,nors is pradziu miriau kaip skaniai kvepejo.
O darbe vadove stovejo stovejo tarpdury,kol paklause kokie cia kvepalai.Kai pasakiau kad lady million,tai sake: "Aaa, taip ir galvojau,nes kvapas pazistamas ir uostytas,tik pavadinimo niekaip neprisiminiau".
Tai net nezinau ar paskutinis kaip komplimentas ar ne turetu skaitytis.
Papildyta:
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 03 01, 18:56)
Šiandien darbe kolegė:
O man sie kvepaliukai taaaip patinka
Vakar triju komplimentu sulauke sie :

begalo puikus,toks artimas saldumas su vaniles prieskoniais.

begalo puikus,toks artimas saldumas su vaniles prieskoniais.
Šiandien darbe direktorius pagyrė mano Brecourt Haram kvepalus.Puole rašytis pavadinimo,sakė mirt gyvent reikia žmonai tokius nupirkt
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 03 01, 19:56)
Šiandien darbe kolegė:
zuvyte, sie kvepalai nemazai ka erzina. Jau ne karta girdejau, kad kvapas keistas. Beje, as turiu meginuka, bet niekaip jo nedamusu, nors ji gavusi, jau buvau uzsimaniusi butelkos.
Chanel chance
4 metu dukra sako: mama kaip skaniai kvepi mmmmmm
ateinu paverkt, mano neseniai pamilti lanvin arpege buvo isvadinti katino sysiuku
(aciu mano teveliui) ir MB pirma karta per 10 metu pakomentavo mano kvepalus "kas cia per
????!"
QUOTE(MOja @ 2012 03 05, 15:01)
ateinu paverkt, mano neseniai pamilti lanvin arpege buvo isvadinti katino sysiuku
(aciu mano teveliui) ir MB pirma karta per 10 metu pakomentavo mano kvepalus "kas cia per
????!"

QUOTE(MOja @ 2012 03 05, 14:01)
????!"

Kad taip katinai sysiotų! Pirmu taikymu katiną pirkčiau