Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (3)

QUOTE(Roxetė @ 2012 03 17, 17:20)
Komplimentas Balenciagai nuo uosvio  biggrin.gif  Kvepia prabanga  lotuliukas.gif

Aš apie juos esu girdėjusi identišką komentarą. Bet tikriausiai, tai nebuvo tas pats žmogus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Night_ @ 2012 03 17, 18:48)
Aš apie juos esu girdėjusi identišką komentarą. Bet tikriausiai, tai nebuvo tas pats žmogus laugh.gif

Nemanau, kad tas pats zmogus, bet kas ten zino... mastau.gif o prabangiai ir man paciai jie kvepia, tai uosvio uosle nesumelavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 03 17, 16:37)
na va, o norėjot juos parduoti. dabar jau gal nebenorėsit? tongue.gif

parduosiu, arba dalinsiuos gal kas nores isbandyt pavasariui, dvi bankes turiu, kad ir labai kvepia , vienai dvieju perdaug
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 18 kovo 2012 - 08:24
QUOTE(katinas Cinamonas @ 2012 03 09, 09:31)
Todel, kad viceministras. O jie sau leidzia daug...  biggrin.gif

viceministras - studentas ?!!! irgi - no comments
nebent uzsienio kalbos atskirai mokosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 20 kovo 2012 - 16:44
QUOTE(Jazira @ 2012 03 20, 16:28)
viceministras - studentas ?!!! irgi - no comments
nebent uzsienio kalbos atskirai mokosi  ax.gif

O kas blogo su savo ziniu gilinimu bet kurioje srityje? Juk neminima, nei koks dalykas, nei kokiu metu jis ar ji to mokosi. Na bet cia jau visai offtopic..

I tema - Kenzo Jungle buvo pavadinti kalediniais sausainiukais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2012 03 20, 17:04)
I tema - Kenzo Jungle buvo pavadinti kalediniais sausainiukais  ax.gif

Prieš nemažai metų draugės tėtis juos lygiai taip pat vadindavo,studijų laikais mūsų kompanijoje ko gero populiariausias ir mylimiausias kvepalas buvo Jungle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2012 03 05, 15:01)
ateinu paverkt, mano neseniai pamilti Lanvin Arpege buvo isvadinti katino sysiuku  blink.gif (aciu mano teveliui) ir MB pirma karta per 10 metu pakomentavo mano kvepalus "kas cia per wacko.gif ????!"
verysad.gif

Ateinu pareikšt priešingos nuomonės, nes išgirsta jau ne kartą. Kažkada papurškiau vieną pšyką. Dieds (kuris dažniausiai į mano pšykus nebelabai kreipia dėmesio) staiga susidomi: "Kas čia??? Oho...". Toliau buvo ir kitų dienų su kitų kvepalų bandymais, papurškiu vieną, kitą, trečią, kišu ranką pauostyt: "Neee, tie anie geriau" smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Taip erzina kolegės kvepalai, kad šiandien paklausiau, kuo kvepia taip, tarsi man jie patiktų biggrin.gif blush2.gif
Kvėpinasi Gucci Flora.

Ir gal visai ne kvepalai kalti, o asmenybė, nederanti prie jų.
Atsakyti
user posted image

Gavo vakar labai dideli pliusa nuo bendradarbes, kuri toli grazu nesimeto komplimentais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micra @ 2012 03 24, 21:02)
user posted image

Gavo vakar labai dideli pliusa nuo bendradarbes, kuri toli grazu nesimeto komplimentais biggrin.gif

šie šiandien uždirbo iš draugės komplimentą. susėdom į mašiną ir sako kas čia taip kvepia.. sakau gal mano naujas mašinos gaiviklis biggrin.gif lotuliukas.gif sako ne.. taip lyg saldžiai bet neįkyriai smile.gif tai išsiaiškinom kad aš biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti