Įkraunama...
Įkraunama...

Karbonadas

sveikos,as noriu pasidalinti skaniu karbonado receptu.darau taip: ismusu karbonadine mesa,pamarinuoti pomidoru padaze para laiko,po to kiausinio plakinyje idedu prieskoniu ,pamirkinu tame plakinyje,pavolioju dziuveseliuose,iskepu.tada i skarda sudedu ta mesyte ant jos sudedu svoguna supjaustyta, sampinjonus ir daug surio ir idedu i orkaite kepti kol suris grazias pagels. thumbup.gif liuks mesyte buna minksta. smile.gif skanaus!!!!
Atsakyti
Tikrai reiks išbandyti, labai skaniai turėtų būti thumbup.gif
Atsakyti
butinai reiks pasidaryti skamba thumbup.gif
Atsakyti
Kaip tik turiu karbonado, reiks pabandyt thumbup.gif O pomidoru padazas koks, bet koks g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglytek @ 2006 03 16, 22:00)
Kaip tik turiu karbonado, reiks pabandyt thumbup.gif O pomidoru padazas koks, bet koks g.gif

jo ,tinka bet koks.as tai marinuoju su svelniu pomidoru padazu mirksiukas.gif
Atsakyti
As darau karbonada taip:
atmusu karbonadine mesa, pabarstau prieskoniais: pipirais vegeta arba druska(kaip kas megsta), smulkiai supjausytu cesnaku, tada paimu mirkytas dziovintas slyvas jas ipjaunu ir isskleistas dedu ant karbonado (viena slyva vienam karbonadui), kol viskas marinuojasi padaru tesla: viena kiausini sumaisau su su vienu valg. saukstu majonezo, pipirais, vegeta, miltu dedu viena valg. sauksta(kiek telpa su kaupu). Sios teslos uztenka trims karbonadams pamirkyti, ir kepu aliejuje keptuvej.
man labai patinka, lauksiu ir jusu atsiliepimu ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valiute: 20 kovo 2006 - 16:47
QUOTE(GIEDRAMASI @ 2006 03 07, 21:43)
sveikos,as noriu pasidalinti skaniu karbonado receptu.darau taip: ismusu karbonadine mesa,pamarinuoti pomidoru padaze para laiko,po to kiausinio plakinyje idedu prieskoniu ,pamirkinu tame plakinyje,pavolioju dziuveseliuose,iskepu.tada i skarda sudedu ta mesyte ant jos sudedu svoguna supjaustyta, sampinjonus ir daug surio ir idedu i orkaite kepti kol suris grazias pagels. thumbup.gif liuks mesyte buna minksta. smile.gif skanaus!!!!


O karbonadai prie skardos neprilimpa? Toks vaizdas, kad dziuveseliai sugers visus riebalus ir teks paskui mesa nuo skardos pleste plesti o paskui ilgai ir nuobodziai mirkyti ir sveisti skarda. Kaip yra is tikruju?
Atsakyti
QUOTE(GIEDRAMASI @ 2006 03 07, 21:43)
sveikos,as noriu pasidalinti skaniu karbonado receptu.darau taip: ismusu karbonadine mesa,pamarinuoti pomidoru padaze para laiko,po to kiausinio plakinyje idedu prieskoniu ,pamirkinu tame plakinyje,pavolioju dziuveseliuose,iskepu.tada i skarda sudedu ta mesyte ant jos sudedu svoguna supjaustyta, sampinjonus ir daug surio ir idedu i orkaite kepti kol suris grazias pagels. thumbup.gif liuks mesyte buna minksta. smile.gif skanaus!!!!



ax.gif AS norėjau paklausti, o skarda tepi aliejum, ar mėsyte šlakštai buljonu, ar ant sausos skardos dedi g.gif
Atsakyti
QUOTE(valiute @ 2006 03 20, 16:44)
As darau karbonada taip:
atmusu karbonadine mesa, pabarstau prieskoniais: pipirais vegeta arba druska(kaip kas megsta), smulkiai supjausytu cesnaku, tada paimu mirkytas dziovintas slyvas jas ipjaunu ir isskleistas dedu ant karbonado (viena slyva vienam karbonadui), kol viskas marinuojasi padaru tesla: viena kiausini sumaisau su su vienu valg. saukstu majonezo, pipirais, vegeta, miltu dedu viena valg. sauksta(kiek telpa su kaupu). Sios teslos uztenka trims karbonadams pamirkyti, ir kepu aliejuje keptuvej.
man labai patinka, lauksiu ir jusu atsiliepimu ax.gif  smile.gif



Hm..o slyvos džiovintos čia kaip? Tik marinavimuisi? Nelabai supratau kur paskui jos dingsta...
Būna šokolado sudėtyje kartais nurodyta " su riešutų pėdsakais", tai čia kaip gaunasi? "Karbonadas su džiovintų slyvų pėdsakais"? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2006 03 20, 22:28)
Hm..o slyvos džiovintos čia kaip? Tik marinavimuisi? Nelabai supratau kur paskui jos dingsta...
Būna šokolado sudėtyje kartais nurodyta " su riešutų pėdsakais", tai čia kaip gaunasi? "Karbonadas su džiovintų slyvų pėdsakais"? biggrin.gif


Slyvos dziovintos ir mirkytos(nors mirkyti nebutina, skonis stipresnis), ju as neisimu, kepu su viskuo, tai kam jas tada det?
Skonis toks specifinis ir man toks patinka, gal patiks ir jums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valiute: 20 kovo 2006 - 22:39
QUOTE(valiute @ 2006 03 20, 22:33)
Slyvos dziovintos ir mirkytos(nors mirkyti nebutina, skonis stipresnis), ju as neisimu, kepu su viskuo, tai kam jas tada det?
Skonis toks specifinis ir man toks patinka, gal patiks ir jums.



Į vidu jas dedi ar kaip? Na visai aš kartais nesupratinga, matyt, bet...Va parašyta,kad dedi ant viršaus, o karbonadą mirkai paruoštoje tešloje, tai kaip ta slyva nuo viršaus nenukrenta? blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta: 20 kovo 2006 - 22:53
QUOTE(Asta @ 2006 03 20, 23:52)
Į vidu jas dedi ar kaip? Na visai aš kartais nesupratinga, matyt, bet...Va parašyta,kad dedi ant viršaus, o karbonadą mirkai paruoštoje tešloje, tai kaip ta slyva nuo viršaus nenukrenta?  blush2.gif  rolleyes.gif

ne, nenukrenta, ji gerai prisiklijuoja, gali susmulkinti ja ir itrinti i mesyte, bet tada nezinau ar laikysis, nes as taip darau, kaip aprasiau anksciau. rolleyes.gif

Atsakyti