QUOTE(valiute @ 2006 03 20, 16:44)
As darau karbonada taip:
atmusu karbonadine mesa, pabarstau prieskoniais: pipirais vegeta arba druska(kaip kas megsta), smulkiai supjausytu cesnaku, tada paimu mirkytas dziovintas slyvas jas ipjaunu ir isskleistas dedu ant karbonado (viena slyva vienam karbonadui), kol viskas marinuojasi padaru tesla: viena kiausini sumaisau su su vienu valg. saukstu majonezo, pipirais, vegeta, miltu dedu viena valg. sauksta(kiek telpa su kaupu). Sios teslos uztenka trims karbonadams pamirkyti, ir kepu aliejuje keptuvej.
man labai patinka, lauksiu ir jusu atsiliepimu
Hm..o slyvos džiovintos čia kaip? Tik marinavimuisi? Nelabai supratau kur paskui jos dingsta...
Būna šokolado sudėtyje kartais nurodyta " su riešutų pėdsakais", tai čia kaip gaunasi? "Karbonadas su džiovintų slyvų pėdsakais"?