kaip skaniai atrodo , tikrai reikes isbandyti . Tik ka nors vietoj grybu kita deti , nes nelabai ju megstam
georgiana , jei kepsit parasykite , kaip gavosi
O as darau paprastai be jokiu vegetu mesyte gerai ismusu,i kiausiniu plakini idedu druskos,maltu pipiru,svieziu krapu ir volioju mesyte su dziuveseliais gaunasi labai skanus ir naturalus Papildyta: O gal kuri zinot skanu garnyra kiaulienos kepsniui? tik nenoriu padazo,o ant virsaus dedamo garnyro
O man patys skaniausi paprasti kiaulienos karbonadai (mesa isdauzyta, paprieskoniuota pagal skoni, tada I miltus, kiausinio plakini, dziuveselius ir keptuven). Ant iskepusio virsaus dedam maza gabalyti cesnakinio sviesto (sviestas, kapotos petrazoles, cesnako isspausto, druskytes) ir uzspausti citrinos sulciu nerealu su sviezia balta traskancia duona (pvz ciabata) ir svieziu darzoviu salotom
gal kas pades, nes nesiseka iskepti mentes su kaulu, jau kokiu 30min keptuveje, pirma syki kepu, tai nesuprantu, kepiau kaip recepte parasyta: pipirai, druska, kiausinis ir dziuveseliai, pakelpiau po 3min is abieju pusiu, po to uzdengus kepu, ipyliau dar vandens , nes degti pradejo, bet visa kieta, nesikepa, gabala idejau toks kaip parduotuvej cestoj parduoda, nepjausciau, nemarinavau, na kokiu 3cm storio, gal per didelis?
gal kas pades, nes nesiseka iskepti mentes su kaulu, jau kokiu 30min keptuveje, pirma syki kepu, tai nesuprantu, kepiau kaip recepte parasyta: pipirai, druska, kiausinis ir dziuveseliai, pakelpiau po 3min is abieju pusiu, po to uzdengus kepu, ipyliau dar vandens , nes degti pradejo, bet visa kieta, nesikepa, gabala idejau toks kaip parduotuvej cestoj parduoda, nepjausciau, nemarinavau, na kokiu 3cm storio, gal per didelis?
O as darau paprastai be jokiu vegetu mesyte gerai ismusu,i kiausiniu plakini idedu druskos,maltu pipiru,svieziu krapu ir volioju mesyte su dziuveseliais gaunasi labai skanus ir naturalus Papildyta:
O gal kuri zinot skanu garnyra kiaulienos kepsniui? tik nenoriu padazo,o ant virsaus dedamo garnyro