Įkraunama...
Įkraunama...

Karbonadas

QUOTE(Ragany @ 2011 11 16, 18:46)
O sakykit, kuo butu galima pakeist mesos plaktuka, kai jo ner, o mesa reik pamust?

plaktuku vinims kalt, ideti i maisa apristi ir musti 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 11 16, 19:46)
O sakykit, kuo butu galima pakeist mesos plaktuka, kai jo ner, o mesa reik pamust?

kai studentavau, mus butelis gerai buvo biggrin.gif
Atsakyti
labai megstu karbonada su majonesu ir suriu arba vietoi majonezo grybu padaza
Atsakyti
http://www.kuharka.r.../pork/1019.html
siandien meginsiu siuos karbonadinius kepsnelius, o gal kas bandete, idomu koks skonis.
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 02 02, 13:01)
http://www.kuharka.r.../pork/1019.html
siandien meginsiu siuos karbonadinius kepsnelius, o gal kas bandete, idomu koks skonis.

essen.gif kaip skaniai atrodo , tikrai reikes isbandyti . Tik ka nors vietoj grybu kita deti , nes nelabai ju megstam ax.gif
georgiana , jei kepsit parasykite , kaip gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 02 02, 13:01)
http://www.kuharka.r.../pork/1019.html
siandien meginsiu siuos karbonadinius kepsnelius, o gal kas bandete, idomu koks skonis.

Na labai idomu ar bandet g.gif , kaip gavosi ?
Jei gaminot , gal butu galima ,, sulietuvinta ,, recepta ir eiga proceso 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O as darau paprastai be jokiu vegetu smile.gif mesyte gerai ismusu,i kiausiniu plakini idedu druskos,maltu pipiru,svieziu krapu ir volioju mesyte su dziuveseliais gaunasi labai skanus ir naturalus thumbup.gif
Papildyta:
O gal kuri zinot skanu garnyra kiaulienos kepsniui? g.gif tik nenoriu padazo,o ant virsaus dedamo garnyro smile.gif
Atsakyti
O man patys skaniausi paprasti kiaulienos karbonadai (mesa isdauzyta, paprieskoniuota pagal skoni, tada I miltus, kiausinio plakini, dziuveselius ir keptuven). Ant iskepusio virsaus dedam maza gabalyti cesnakinio sviesto (sviestas, kapotos petrazoles, cesnako isspausto, druskytes) ir uzspausti citrinos sulciu smile.gif nerealu su sviezia balta traskancia duona (pvz ciabata) ir svieziu darzoviu salotom smile.gif
Atsakyti
gal kas pades, nes nesiseka iskepti mentes su kaulu, jau kokiu 30min keptuveje, pirma syki kepu, tai nesuprantu, kepiau kaip recepte parasyta: pipirai, druska, kiausinis ir dziuveseliai, pakelpiau po 3min is abieju pusiu, po to uzdengus kepu, ipyliau dar vandens , nes degti pradejo, bet visa kieta, nesikepa, gabala idejau toks kaip parduotuvej cestoj parduoda, nepjausciau, nemarinavau, na kokiu 3cm storio, gal per didelis?
Atsakyti
QUOTE(letuciukas @ 2013 09 30, 15:50)
gal kas pades, nes nesiseka iskepti mentes su kaulu, jau kokiu 30min keptuveje, pirma syki kepu, tai nesuprantu, kepiau kaip recepte parasyta: pipirai, druska, kiausinis ir dziuveseliai, pakelpiau po 3min is abieju pusiu, po to uzdengus kepu, ipyliau dar vandens , nes degti pradejo, bet visa kieta, nesikepa, gabala idejau toks kaip parduotuvej cestoj parduoda, nepjausciau, nemarinavau, na kokiu 3cm storio, gal per didelis?

Reikėjo mažinti karštį. Kepti vis vartant ant mažos ugnies.
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2013 02 04, 15:28)
O as darau paprastai be jokiu vegetu smile.gif  mesyte gerai ismusu,i kiausiniu plakini idedu druskos,maltu pipiru,svieziu krapu ir volioju mesyte su dziuveseliais gaunasi labai skanus ir naturalus thumbup.gif
Papildyta:
O gal kuri zinot skanu garnyra kiaulienos kepsniui?  g.gif  tik nenoriu padazo,o ant virsaus dedamo garnyro smile.gif

Aš irgi taip kepu ir man labai labai skanu.
Atsakyti