sveikos,as noriu pasidalinti skaniu karbonado receptu.darau taip: ismusu karbonadine mesa,pamarinuoti pomidoru padaze para laiko,po to kiausinio plakinyje idedu prieskoniu ,pamirkinu tame plakinyje,pavolioju dziuveseliuose,iskepu.tada i skarda sudedu ta mesyte ant jos sudedu svoguna supjaustyta, sampinjonus ir daug surio ir idedu i orkaite kepti kol suris grazias pagels.
liuks mesyte buna minksta.
skanaus!!!!
Tikrai reiks išbandyti, labai skaniai turėtų būti
Kaip tik turiu karbonado, reiks pabandyt
O pomidoru padazas koks, bet koks
QUOTE(eglytek @ 2006 03 16, 22:00)
jo ,tinka bet koks.as tai marinuoju su svelniu pomidoru padazu
As darau karbonada taip:
atmusu karbonadine mesa, pabarstau prieskoniais: pipirais vegeta arba druska(kaip kas megsta), smulkiai supjausytu cesnaku, tada paimu mirkytas dziovintas slyvas jas ipjaunu ir isskleistas dedu ant karbonado (viena slyva vienam karbonadui), kol viskas marinuojasi padaru tesla: viena kiausini sumaisau su su vienu valg. saukstu majonezo, pipirais, vegeta, miltu dedu viena valg. sauksta(kiek telpa su kaupu). Sios teslos uztenka trims karbonadams pamirkyti, ir kepu aliejuje keptuvej.
man labai patinka, lauksiu ir jusu atsiliepimu
atmusu karbonadine mesa, pabarstau prieskoniais: pipirais vegeta arba druska(kaip kas megsta), smulkiai supjausytu cesnaku, tada paimu mirkytas dziovintas slyvas jas ipjaunu ir isskleistas dedu ant karbonado (viena slyva vienam karbonadui), kol viskas marinuojasi padaru tesla: viena kiausini sumaisau su su vienu valg. saukstu majonezo, pipirais, vegeta, miltu dedu viena valg. sauksta(kiek telpa su kaupu). Sios teslos uztenka trims karbonadams pamirkyti, ir kepu aliejuje keptuvej.
man labai patinka, lauksiu ir jusu atsiliepimu
QUOTE(GIEDRAMASI @ 2006 03 07, 21:43)
sveikos,as noriu pasidalinti skaniu karbonado receptu.darau taip: ismusu karbonadine mesa,pamarinuoti pomidoru padaze para laiko,po to kiausinio plakinyje idedu prieskoniu ,pamirkinu tame plakinyje,pavolioju dziuveseliuose,iskepu.tada i skarda sudedu ta mesyte ant jos sudedu svoguna supjaustyta, sampinjonus ir daug surio ir idedu i orkaite kepti kol suris grazias pagels.
liuks mesyte buna minksta.
skanaus!!!!
O karbonadai prie skardos neprilimpa? Toks vaizdas, kad dziuveseliai sugers visus riebalus ir teks paskui mesa nuo skardos pleste plesti o paskui ilgai ir nuobodziai mirkyti ir sveisti skarda. Kaip yra is tikruju?
QUOTE(GIEDRAMASI @ 2006 03 07, 21:43)
sveikos,as noriu pasidalinti skaniu karbonado receptu.darau taip: ismusu karbonadine mesa,pamarinuoti pomidoru padaze para laiko,po to kiausinio plakinyje idedu prieskoniu ,pamirkinu tame plakinyje,pavolioju dziuveseliuose,iskepu.tada i skarda sudedu ta mesyte ant jos sudedu svoguna supjaustyta, sampinjonus ir daug surio ir idedu i orkaite kepti kol suris grazias pagels.
liuks mesyte buna minksta.
skanaus!!!!
QUOTE(valiute @ 2006 03 20, 16:44)
As darau karbonada taip:
atmusu karbonadine mesa, pabarstau prieskoniais: pipirais vegeta arba druska(kaip kas megsta), smulkiai supjausytu cesnaku, tada paimu mirkytas dziovintas slyvas jas ipjaunu ir isskleistas dedu ant karbonado (viena slyva vienam karbonadui), kol viskas marinuojasi padaru tesla: viena kiausini sumaisau su su vienu valg. saukstu majonezo, pipirais, vegeta, miltu dedu viena valg. sauksta(kiek telpa su kaupu). Sios teslos uztenka trims karbonadams pamirkyti, ir kepu aliejuje keptuvej.
man labai patinka, lauksiu ir jusu atsiliepimu

atmusu karbonadine mesa, pabarstau prieskoniais: pipirais vegeta arba druska(kaip kas megsta), smulkiai supjausytu cesnaku, tada paimu mirkytas dziovintas slyvas jas ipjaunu ir isskleistas dedu ant karbonado (viena slyva vienam karbonadui), kol viskas marinuojasi padaru tesla: viena kiausini sumaisau su su vienu valg. saukstu majonezo, pipirais, vegeta, miltu dedu viena valg. sauksta(kiek telpa su kaupu). Sios teslos uztenka trims karbonadams pamirkyti, ir kepu aliejuje keptuvej.
man labai patinka, lauksiu ir jusu atsiliepimu
Hm..o slyvos džiovintos čia kaip? Tik marinavimuisi? Nelabai supratau kur paskui jos dingsta...
Būna šokolado sudėtyje kartais nurodyta " su riešutų pėdsakais", tai čia kaip gaunasi? "Karbonadas su džiovintų slyvų pėdsakais"?
QUOTE(Asta @ 2006 03 20, 22:28)
Hm..o slyvos džiovintos čia kaip? Tik marinavimuisi? Nelabai supratau kur paskui jos dingsta...
Būna šokolado sudėtyje kartais nurodyta " su riešutų pėdsakais", tai čia kaip gaunasi? "Karbonadas su džiovintų slyvų pėdsakais"?
Būna šokolado sudėtyje kartais nurodyta " su riešutų pėdsakais", tai čia kaip gaunasi? "Karbonadas su džiovintų slyvų pėdsakais"?
Slyvos dziovintos ir mirkytos(nors mirkyti nebutina, skonis stipresnis), ju as neisimu, kepu su viskuo, tai kam jas tada det?
Skonis toks specifinis ir man toks patinka, gal patiks ir jums.
QUOTE(valiute @ 2006 03 20, 22:33)
Slyvos dziovintos ir mirkytos(nors mirkyti nebutina, skonis stipresnis), ju as neisimu, kepu su viskuo, tai kam jas tada det?
Skonis toks specifinis ir man toks patinka, gal patiks ir jums.
Skonis toks specifinis ir man toks patinka, gal patiks ir jums.
Į vidu jas dedi ar kaip? Na visai aš kartais nesupratinga, matyt, bet...Va parašyta,kad dedi ant viršaus, o karbonadą mirkai paruoštoje tešloje, tai kaip ta slyva nuo viršaus nenukrenta?
QUOTE(Asta @ 2006 03 20, 23:52)
Į vidu jas dedi ar kaip? Na visai aš kartais nesupratinga, matyt, bet...Va parašyta,kad dedi ant viršaus, o karbonadą mirkai paruoštoje tešloje, tai kaip ta slyva nuo viršaus nenukrenta?

ne, nenukrenta, ji gerai prisiklijuoja, gali susmulkinti ja ir itrinti i mesyte, bet tada nezinau ar laikysis, nes as taip darau, kaip aprasiau anksciau.








