Įkraunama...
Įkraunama...

V.Tumėnienės vaikų reabilitacijos centras

sveiki, esame sioje sanatorijoje. aplinka miela, pusynas aplinkui, kvapas nuostabus. pasivaiksciojimui salia yra miskas kuriame yra isasfaltuoti takai. parduotuviu salia galima sakyti arti nera. tai jei esate su masina gerai, jei pesti teks pasivaikscioti nemaza kelia. beto jei norite isieti uz centro ribu, tuomet reik pasirasyti kad isvykstate ir mazdaug kada zadate gristi. beto galima atvykti is anksto apsiziureti pasiklausineti ir net issirinkti kambari smile.gif
kambariai sutvarkyti, suremontuoti, jaukus. kiekvienas yra rakinamas, isienant i proceduras rakta reik palikti pas seseles, paskui pasiimame kai griztame. yra virtuvele, kurioje elektrinis virdulys ir mikrobange. palatose yra televizoriai, saldytuvas (bet nevisose), kriaukle (bet nevisose). yra vaiku kambarys, kur maziesiems yra ivairiu zaislu, bet labiau daugiau masineliu, taip pat yra poilsio kambarys kur didesni vaikai gali zaisti ivairiais zaidimais.
susimoketi reikia uz elektra 0,30euro ct uz para. galima susitarti ir atsivesti antra vaika, mes taip ir padarem nes neturejom kur mazojo palikti, tai uz ji reik susimoketi vadinama viesbucio mokesti + maitinimas. galima pasiimti mokama palata, bet mazai manau ji skiriasi nuo kitu, nebent tv rodo daugiau kanalu nei kitose palatose.
dusai ir vonia yra, karstas vanduo visalaik smile.gif
maitinimas - 8 - 13 - 17 h + priespieciai ir pavakariai (kartu su vakariene paduoda). cia vaikui. mamai (teciui) priklauso tiktai pietus, taigi reiktu maisto atsivesti,nebent laikysites dietos, arba jusu vaikiukas valgo gan mazai ir tuomet gal issiversit. beto maisto porcijos nera l.dideles ir nera jau itin skanios, bet valgyti tikrai galima (palyginus su 2 ligonines maistu, tai jis prastesnis ir mazesnis). Bet cia taip pasidare kai prisijunge prie 3 ligonines, anksciau buvo kitaip.
proceduros prasideda nuo 8.30- 12.30, kiekvienam individualiai sudaromas planas. kolektyvas kur atliekamos proceduros malonus ir mielas. slaugutes kurios nesioja maista ir tvarko, tai vienos mielos kitos truputi susiraukusios.
po pietu galima veikti ka norima ir galima vykti namo ir grizti ryte ar vakara, niekas to nedraudzia, bet kaip minejau reik pasirasyti.
stai tiek smile.gif gero poilsio smile.gif
Atsakyti
Keliu tema i viršu. Gal kas neseniai buvot po plaučių uzdegimo? Kaip procedūros? Ar pakanka? Ar yra kambarių gyvent tik su vaiku be kambariokų? Kanbarių su pilnais patogumais? Kaip maitinimas? 😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enia: 24 rugsėjo 2016 - 15:19