QUOTE(Katty @ 2011 07 22, 12:10)
sveikos. gal galit paaiskint man kur jus pas Ziuokute matot vaiduokliuka,is kurios puses?
oi kaip neramus man ant dusios jau kelinta diena,na durna situacija ne kitaip...dar vis neatkeliavo mm,siandien jau 8 diena veluoja...pasikartoju,niekad gyvenime taip nebuvo..du testai sugadinti (bet ne su rytiniu slapimu,nes visia kantrybes laukti neturejau..)neigiami...lyg tai neizvelgiu nieko...pas gine uzsirasius antradieni...bet kai pagalvoju dar taip ilgai laukt...visi aplinkui sako,kad ai cia del karsciu gali but,ar dar del kuo nors,kad kas cia yra tos 8 dienos,vat pas mane buvo tiek ir tiek..ui kaip uzknisa tokios kalbos,paskutiniom dienom super jautri tapau...nervina viskas...pilva maudzia apacioi,nugara suskausta...nezinau tai tikrai nesu nescia,du testai ar gi gali meluot???

ar dar viena rytoi is ryto padaryt...nuo nutraukto lytinio akto ,kuris buvo viena karta per si cikla,praejo jau kakzur 3 savaites..tai tikrai gi turetu jau rodyt kazka...o kartais pagalvoju jai prezervativai apsaugo 99 % tai gal tas 1 % cia nuleme viskas..bet cia jau paranoja man...
Man taip buvo po pirmo mėnesio bandymų, buvom išvyke į kelionę, o MM jau vėlavo. Prieš kelionę pasidariau testą - neigiamas, dariausi jautrųjų puodelį. Dar vieną testuką įsimečiau į kelionę. Po 5 dienų kelionės metu atlikau 2ajį testą, nes jau vėlavo MM 8 dienas, skausmas pilvo buvo, ir geriausias bajeris, kad tik atlikus testą tualete, sulaukus rezultato, atėjo MM

Prisigadinau

Žodžiu, karščiai pilnai gali užvėlinti MM, mum su 3 draugėm pernai vasrą visoms vėlavo mm, dvi iš jų bėgo pas gines tikrintis, ir nieko nebuvo

tad kol kas nesijaudink, o palauk, nes dar bus taip, kad einant pas gine jau sirgsi