Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai (9 tema)

QUOTE(Dziugidziu @ 2011 07 22, 11:03)
as tikrai nepykstu, nematau del ko mirksiukas.gif nepykite, kad parasiau savo nuomone pakartotinai mirksiukas.gif

tai ir nepykstam 4u.gif
Atsakyti
sveikos, jau senokai niekas nebuvo uzsukes su II unsure.gif vienu metu staigiai visos subego, o dabar ramuma g.gif
as siandien, ryt, poryt esu ant memeliu laukimo. tikiuosi nepasirodys... jei neprasides, tai ryt arba poryt tikrai darysiu testuka ax.gif tikiuosi pasirodyti su II thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tuti-fruti @ 2011 07 22, 11:48)
sveikos, jau senokai niekas nebuvo uzsukes su II  unsure.gif vienu metu staigiai visos subego, o dabar ramuma  g.gif
as siandien, ryt, poryt esu ant memeliu laukimo. tikiuosi nepasirodys... jei neprasides, tai ryt arba poryt tikrai darysiu testuka  ax.gif tikiuosi pasirodyti su II  thumbup.gif

jooo, kazkaip senokai bematem riebokus II

ooo smagu, laikom kumstukus stipriai stipriai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tuti-fruti @ 2011 07 22, 11:48)
sveikos, jau senokai niekas nebuvo uzsukes su II  unsure.gif vienu metu staigiai visos subego, o dabar ramuma  g.gif
as siandien, ryt, poryt esu ant memeliu laukimo. tikiuosi nepasirodys... jei neprasides, tai ryt arba poryt tikrai darysiu testuka  ax.gif tikiuosi pasirodyti su II  thumbup.gif

Linkiu ir as II ryskiu 4u.gif O mano mmm dar labai toli, turetu pasirodyti tik liepos 31 d. arba rugpjucio 1 diena... va jei kaip dar ilgai reikes laukti...
Atsakyti
Na ka, kol kas mano nuojautos nepasitvirtino, vakar sugryzo armija nugaletoja sad.gif Nesuvaldzius emociju apsiverkiau net blush2.gif
Dabar turbut turesiu pauze, nes MB i sporto stovykla isvaziuos tom dienom kai man 'O' bus... Na bet itikineju save atsipalaiduot ir neskubint ivykiu, tikiu kad ateis laikas ir pamatysiu II
Atsakyti
sveikos. gal galit paaiskint man kur jus pas Ziuokute matot vaiduokliuka,is kurios puses? blush2.gif 4u.gif

oi kaip neramus man ant dusios jau kelinta diena,na durna situacija ne kitaip...dar vis neatkeliavo mm,siandien jau 8 diena veluoja...pasikartoju,niekad gyvenime taip nebuvo..du testai sugadinti (bet ne su rytiniu slapimu,nes visia kantrybes laukti neturejau..)neigiami...lyg tai neizvelgiu nieko...pas gine uzsirasius antradieni...bet kai pagalvoju dar taip ilgai laukt...visi aplinkui sako,kad ai cia del karsciu gali but,ar dar del kuo nors,kad kas cia yra tos 8 dienos,vat pas mane buvo tiek ir tiek..ui kaip uzknisa tokios kalbos,paskutiniom dienom super jautri tapau...nervina viskas...pilva maudzia apacioi,nugara suskausta...nezinau tai tikrai nesu nescia,du testai ar gi gali meluot??? blink.gif blink.gif ar dar viena rytoi is ryto padaryt...nuo nutraukto lytinio akto ,kuris buvo viena karta per si cikla,praejo jau kakzur 3 savaites..tai tikrai gi turetu jau rodyt kazka...o kartais pagalvoju jai prezervativai apsaugo 99 % tai gal tas 1 % cia nuleme viskas..bet cia jau paranoja man...
Atsakyti
QUOTE(Katty @ 2011 07 22, 13:10)
sveikos. gal galit paaiskint man kur jus pas Ziuokute matot vaiduokliuka,is kurios puses? blush2.gif  4u.gif

oi kaip neramus man ant dusios jau kelinta diena,na durna situacija ne kitaip...dar vis neatkeliavo mm,siandien jau 8 diena veluoja...pasikartoju,niekad gyvenime taip nebuvo..du testai sugadinti (bet ne su rytiniu slapimu,nes visia kantrybes laukti neturejau..)neigiami...lyg tai neizvelgiu nieko...pas gine uzsirasius antradieni...bet kai pagalvoju dar taip ilgai laukt...visi aplinkui sako,kad ai cia del karsciu gali but,ar dar del kuo nors,kad kas cia yra tos 8 dienos,vat pas mane buvo tiek ir tiek..ui kaip uzknisa tokios kalbos,paskutiniom dienom super jautri tapau...nervina viskas...pilva maudzia apacioi,nugara suskausta...nezinau tai tikrai nesu nescia,du testai ar gi gali meluot??? blink.gif  blink.gif ar dar viena rytoi is ryto padaryt...nuo nutraukto lytinio akto ,kuris buvo viena karta per si cikla,praejo jau kakzur 3 savaites..tai tikrai gi turetu jau rodyt kazka...o kartais pagalvoju jai prezervativai apsaugo 99 % tai gal tas 1 % cia nuleme viskas..bet cia jau paranoja man...

Gal paprasciausia veluoja tavo mmm... g.gif Mes kai pradejome planuoti, tai vis mmm suveluoja 1-2-3 dienas, o anksciau ciklas buvo reguliarus kaip laikrodis, gal vis delto kai labai nori ir lauki ateinancio leliaus, tai nori nenori stresuoji ir tos mmm uzsilauko... Juo labiau, kad jus saugojates... Aisku laaabai linkeciau, kad butum tikrai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Katty @ 2011 07 22, 12:10)
sveikos. gal galit paaiskint man kur jus pas Ziuokute matot vaiduokliuka,is kurios puses? blush2.gif  4u.gif

oi kaip neramus man ant dusios jau kelinta diena,na durna situacija ne kitaip...dar vis neatkeliavo mm,siandien jau 8 diena veluoja...pasikartoju,niekad gyvenime taip nebuvo..du testai sugadinti (bet ne su rytiniu slapimu,nes visia kantrybes laukti neturejau..)neigiami...lyg tai neizvelgiu nieko...pas gine uzsirasius antradieni...bet kai pagalvoju dar taip ilgai laukt...visi aplinkui sako,kad ai cia del karsciu gali but,ar dar del kuo nors,kad kas cia yra tos 8 dienos,vat pas mane buvo tiek ir tiek..ui kaip uzknisa tokios kalbos,paskutiniom dienom super jautri tapau...nervina viskas...pilva maudzia apacioi,nugara suskausta...nezinau tai tikrai nesu nescia,du testai ar gi gali meluot??? blink.gif  blink.gif ar dar viena rytoi is ryto padaryt...nuo nutraukto lytinio akto ,kuris buvo viena karta per si cikla,praejo jau kakzur 3 savaites..tai tikrai gi turetu jau rodyt kazka...o kartais pagalvoju jai prezervativai apsaugo 99 % tai gal tas 1 % cia nuleme viskas..bet cia jau paranoja man...

Man taip buvo po pirmo mėnesio bandymų, buvom išvyke į kelionę, o MM jau vėlavo. Prieš kelionę pasidariau testą - neigiamas, dariausi jautrųjų puodelį. Dar vieną testuką įsimečiau į kelionę. Po 5 dienų kelionės metu atlikau 2ajį testą, nes jau vėlavo MM 8 dienas, skausmas pilvo buvo, ir geriausias bajeris, kad tik atlikus testą tualete, sulaukus rezultato, atėjo MM smile.gif Prisigadinau smile.gif Žodžiu, karščiai pilnai gali užvėlinti MM, mum su 3 draugėm pernai vasrą visoms vėlavo mm, dvi iš jų bėgo pas gines tikrintis, ir nieko nebuvo smile.gif tad kol kas nesijaudink, o palauk, nes dar bus taip, kad einant pas gine jau sirgsi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasucci: 22 liepos 2011 - 12:41
aisku...tada lauksiu iki gines,nes norejau pirkt dar viena testuka ir dar karta daryt tik jau su rytiniu slapimu...
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 07 21, 13:58)
Sveikute,man tik keista kad po pirmojo vaikucio taip sunkiai sekasi pagauti antraji  g.gif  per kiek laiko pirmaja pasigavot?  smile.gif

sveikute pirmaja pagavom 6men. su OT pagalba, na siuos metus OT bandziau tik 2men., buvo idomu ar be jo pavyks, bet ne, o ir tuos du men su OT nepavyko, nes testai negeri neaiskus ta prasme papuole.

nu si menesi pirksiu clear blue, jie brangus bet su mergyte padejo. ax.gif

Atsakyti
na, prisiduodu ir pas jus kad pirmadieni hcg buvo 320,2 o siandien pasidariau del sventos ramybes rodo hcg jau 1812 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele* @ 2011 07 22, 17:07)
na, prisiduodu ir pas jus kad pirmadieni hcg buvo 320,2 o siandien pasidariau del sventos ramybes rodo hcg jau 1812  bigsmile.gif

sveikinu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti