QUOTE(Peliutė @ 2011 08 01, 11:41)
Man pačios krūtinės ir neskauda, tik speneliai jautresni nei įprastai

Įdomu, ar daug tokių atvejų, kad pastojus nepykina? Nes šiaip visad galvodavau, kad reta būsima mamytė apsieina be blogumų rytais

na, jei neaplankys mm iki penktadienio reikės dar vieną testą gadinti..
siaip pykinimas dazniausiai prasideda truputi veliau,manes su pirmu nestumu taip pogi iskart nepykino,tik vienintelis simptomas buvo,kad nesulaukiau savo mmm(aisku as ju ir nelaukiau

) ir krutine bei speneliai buvo ziauriai jautrus...
Papildyta:
QUOTE(Rutele_S @ 2011 08 01, 11:52)
su jo pagalba man pavyko issiaiskinti kokios mano bedos, bei pasalinti trukuma kuris tikrai nebutu leides patirt sio dziaugsmo

t.y.paskirta lapar ir jos metu pamatejog kiausintakiai abudu aklinai uzake, begales saaugu...tai sutvarke kiek ten ejo, cia 2008 m buvo. na ir po to mes netrukus issikraustem is sostines i gimtaja marijampole, tad vizitams nebevazinejau i vln, bet ir po tos lapar, kai padare gimdos nuotrauka, nk gero nezadejo, nes visviena labai sunkiai pratekama buvo, nors pora men nepilnai, po lapar tebuvo praeje. tad pats prof siule taupyt pinigelius dirbtiniam... Taigi, kazkaip galvojau iki 30 palauksiu stebuklo, nk nedarysim nes tam lesu tiesiog nera. Ir vat nk negalvojant nk nedarant, be jokiu vaistu, stebejimu - stebuklas yvyko, ne kitaip

kad net paskutiniu mmm tikslios datos nezinau tik mazdaug, nes nebesekiau...
eina sau,o sako stebuklu nebuna....

labai dziaugiuos uz jusu seima