Įkraunama...
Įkraunama...

Nail Tek nagų priežiūros priemonės (2)

QUOTE(vikaakiv @ 2010 12 01, 17:22)
Pradejau naudoti nail tek  xtra, o pabaigusi naudojau nail tek 2 man labai padejo, nagai stiprus ir tvirti tol kol lakuojosi nail teku, nebetepu keliu sluoksniu, nes nepatinka kad lupinejasi, taciau nagai, tikrai labai issauseje, ir jei pora dienu nenusilakuoju laku, tai tuoj pat koks nakas iluzta. Tai turbut naturalu, nes nera apsaugos nuo aplinkos blogo poveikio. Net cia gal ir yra trys lygiai, nes paskui reikia naudoti nail tek, sausiems nagams  doh.gif
Papildyta:
O kazi tas nail tek kur medinese sukuose pardavineja, tai originalus ar ne?

orginalus, gi Nagavita jiems veza smile.gif O siaip dabar del orginalumo niekad zmogus neesi garantuotas ka perki biggrin.gif
Atsakyti
nusipirkau ir as nail tek ir galiu pasakyt kad man jis tikrai padejo.nagai tvirti ir neluzineja kaip anksciau thumbup.gif saziningai lakavau pora savaiciu o dabar nusilakuoju koky karta i savaite ir gana.o kai nusivalau tai kokiu aliejuku patepu,kad taip neissausetu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kurioje vietoje Vilniuje galiu jo isigyti, aciu 4u.gif
Gal kas turite pardavimui, aciu 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau Hudration therapy II, bandysiu atgavinti savuosius nagucius po geliniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MysticWoman @ 2011 01 24, 21:06)
Nusipirkau Hudration therapy II, bandysiu atgavinti savuosius nagucius po geliniu ax.gif

Tikrai padės thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 24, 20:15)
Tikrai padės thumb_yello.gif

tikiuosi, nes nagai tai nekokie doh.gif 4metus nesiojau gelinius nagus, dabar nusprendziau uzsiauginti savo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MysticWoman @ 2011 01 25, 14:20)
tikiuosi, nes nagai tai nekokie doh.gif 4metus nesiojau gelinius nagus, dabar nusprendziau uzsiauginti savo ax.gif

Prisimenu, kokie buvo mano po gelinių doh.gif (tik tada apie Nail Tek nežinojau blush2.gif )
Atsakyti
pirkciau NAIL TEK II Vilniuje smile.gif
Atsakyti
kas ieskote nail tek ar seip kitu nagu prieziurai skirtu priemoniu tai ieskokite cia 4u.gif
forumas

nes cia jusu zinuciu gali nepamatyti merginos kurios pardavineja ji ax.gif
Atsakyti
draugė atidavė man nail tek intensive therapy 2, na jo jau nebedaug visai likę, bet davė išmegint ir sakė kad jai labai padėjo. tai paskaičiau nagavitoj apie tas terapijas. parašyta, kad antra terapija skirta mikštiems, besisloksniuojantiems nagams. mano nagai sloksniuojasi ir tokiais neplonais sluoksniais, bet šeip jie nėra labai minkšti, na normalūs. beto dar jie dažnai nulužinėja.. žadu pirkt sau nail teka, bet nežinau kokią terapiją pasirink. gal kurios patartumėt? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vestu_ @ 2011 02 14, 19:52)
draugė atidavė man nail tek intensive therapy 2, na jo jau nebedaug visai likę, bet davė išmegint ir sakė kad jai labai padėjo. tai paskaičiau nagavitoj apie tas terapijas. parašyta, kad antra terapija skirta mikštiems, besisloksniuojantiems nagams. mano nagai sloksniuojasi ir tokiais neplonais sluoksniais, bet šeip jie nėra labai minkšti, na normalūs. beto dar jie dažnai nulužinėja.. žadu pirkt sau nail teka, bet nežinau kokią terapiją pasirink. gal kurios patartumėt? verysad.gif

jei nagai kieti, sloksniuojasi ir greit ir lengvai bakstelejus luzta-trapus.Tada siulyciau gal 3 terapija skirta nago drekinimui smile.gif
Atsakyti
hm. sakykit, kuom skiriasi Hydration Therapy2 nuo Foundation2? ar skiriasi jų poveikis? parodžiau šiandien manikiūrininkei savo Hydration Therapy2 ir pasakiau kad užsakytų, nes neturėjo. bet man atrodo kad ji užrašė Foundation2, nes kaip pavyzdi parode, tai dabar mastau ką čia daryt jei ne tą užsakė, neimsiu.. doh.gif
Atsakyti