Įkraunama...
Įkraunama...

Nail Tek nagų priežiūros priemonės (2)

QUOTE(zwezda0702 @ 2011 03 28, 20:05)
sveikos,nusipirkau ir as siu priemoniu,nagus turiu tragiskus,naudoju jau 4 dienas ir kolkas tfu -tfu super,jau 4 sluoksniai uzdeti,ir indus plaunu,ir valgyt gaminu ir nenusilupineja,beja,patarkite,kaip daznai naudoti renew odeliu aliejuka?

aš turiu odelių aliejuką, bet kitokį. Stengiuosi kiekvieną vakarą prieš einant miegoti jį užsilašinti ant nagų. Aišku, kartais pamirštu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif aš taip pat neseniai pradėjau naudoti Nail Teką ir kol kas rezultatas mane tenkina smile.gif tik ką pastebėjau, kad spalvotas lakas užtepus jį ant Intensive therapyII labai greitai man nusilupa, jau kita diena, o kai tepu iš pradzių Foundation tada laką ir poto intensyviają terapiją lakas išlieka ilgiau. Rašėt, kad po trečdalio buteliuko sunaudojimo NT sutirštėja ir tada greičiau nusilupa , bet pas mane tai naujas dar g.gif, gal kokį NT falsifikatą nusipirkau? Bet Nagavitos tinklalapyje yra nuotraukos originalios pakuotės ir neoriginalios, tai pas mane lyg ir originalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viliunia @ 2011 03 29, 22:07)
Sveikutės  4u.gif aš taip pat neseniai pradėjau naudoti Nail Teką ir kol kas rezultatas mane tenkina  smile.gif tik ką pastebėjau, kad spalvotas lakas užtepus jį ant Intensive therapyII labai greitai man nusilupa, jau kita diena, o kai tepu iš pradzių Foundation tada laką ir poto intensyviają terapiją lakas išlieka ilgiau.  Rašėt, kad  po trečdalio buteliuko sunaudojimo NT sutirštėja ir tada greičiau nusilupa , bet pas mane tai naujas dar g.gif, gal kokį  NT falsifikatą nusipirkau? Bet Nagavitos tinklalapyje yra nuotraukos originalios pakuotės ir neoriginalios, tai pas mane lyg ir originalas  biggrin.gif

man tai žinokit aplamai kai dedu NT+lakas+NT labai greit nusilupa viskas.. o kai tik nailtek tepu, išlaiko žymiai ilgiau.
čia temelės pradžioj irgi yra parašiusių,kad nesilaiko ant nagų joms ši priemonė. tai matyt visoms skirtingai laiko. smile.gif
Atsakyti
O kiek tas Nail Tek'as maždaug kainuoja ir kur jo būtų galima rasti kaune?
Atsakyti
QUOTE(vestu_ @ 2011 03 30, 15:25)
man tai žinokit aplamai kai dedu NT+lakas+NT labai greit nusilupa viskas.. o kai tik nailtek tepu, išlaiko žymiai ilgiau.
čia temelės pradžioj irgi yra parašiusių,kad nesilaiko ant nagų joms ši priemonė. tai matyt visoms skirtingai laiko. smile.gif

Tikriausiai skirtingai, nes man tik Nail tek + lakas laiko visą savaitę, o jei tepu tik Nail tek - tris, keturias dienas doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, Nusipirkau nail tek is USA. Kas vakara saziningai atlikinejau namu darbus - tepiau Therapy II, ir taip 3 mensius, bet..... jokiu rezultatu schmoll.gif labai nusivyliau, naguciai kaip buvo silpni taip ir liko. Gal sakau ne orginala nusipirkau? O gal ne visiems nagams tinka? Bet po triju menesiu tikrai juk turejo matytis rezultatai, gaila laiko doh.gif
O gal kas pirke is USA?
Atsakyti
QUOTE(+lelija+ @ 2011 05 02, 13:21)
Sveikos mergaites, Nusipirkau nail tek is USA. Kas vakara saziningai atlikinejau namu darbus - tepiau Therapy II, ir taip 3 mensius, bet..... jokiu rezultatu  schmoll.gif  labai nusivyliau, naguciai kaip buvo silpni taip ir liko. Gal sakau ne orginala nusipirkau? O gal ne visiems nagams tinka? Bet po triju menesiu tikrai juk turejo matytis rezultatai, gaila laiko doh.gif
O gal kas pirke is USA?

nebutinai dėl to, kad neorginalas. man irgi nepadėjo:)
Atsakyti
man asmeniskai labai patinka Fundation naudot pries lakavima. Islygina naga nerealiai ir lakas laiko ir nagui lakas nekenkia.
Po to po lako galima ir terapija. Man net geriau, nei koks dzioviklis, kuris labai sausina naga.
Atsakyti
QUOTE(+lelija+ @ 2011 05 02, 13:21)
Sveikos mergaites, Nusipirkau nail tek is USA. Kas vakara saziningai atlikinejau namu darbus - tepiau Therapy II, ir taip 3 mensius, bet..... jokiu rezultatu  schmoll.gif  labai nusivyliau, naguciai kaip buvo silpni taip ir liko. Gal sakau ne orginala nusipirkau? O gal ne visiems nagams tinka? Bet po triju menesiu tikrai juk turejo matytis rezultatai, gaila laiko doh.gif
O gal kas pirke is USA?

As esu pirkusi is USA, bet man atrodo, kad neturetu butu neorigali priemone. Nebent jeigu esate pirkus is nelabai patikimos parduotuves g.gif
O siaip vienoms padeda, kitoms nelabai. Man asmeniskai irgi stebuklu neivyko, bet stipresni nagai buvo tol kol ji naudojau, nustojus ir vel luzineti pradejo..
Atsakyti
atsiprasau kad neskaitau temos, tiesiog mazas vaikas atima visa laika. padek prasau 4u.gif kur galeciau klaipedoje isigyti siu priemoniu? konkreciau nagu kietintoja? blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(+lelija+ @ 2011 05 02, 12:21)
O gal kas pirke is USA?

aš visad perku iš USA. Tas nailtekas ten yra originalių originaliausias ir jis yra toks pigus, kad jį padirbinėti nėra tikslo. Na, tik pas mus LT jis brangus (na čia kaip už viską irgi permokame smile.gif
Man nailteko nebeužtenka po gimdymo, nes nagai žiauriai susilpnėjo. Anksčiau nailtekas buvo nepakeičiamas. Po gimdymo tepiau kasdien, kaip ir visą laiką, deja... Perėjau prie kitų priemonių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 05 18, 20:06)
aš visad perku iš USA. Tas nailtekas ten yra originalių originaliausias ir jis yra toks pigus, kad jį padirbinėti nėra tikslo. Na, tik pas mus LT jis brangus (na čia kaip už viską irgi permokame smile.gif
Man nailteko nebeužtenka po gimdymo, nes nagai žiauriai susilpnėjo. Anksčiau nailtekas buvo nepakeičiamas. Po gimdymo tepiau kasdien, kaip ir visą laiką, deja... Perėjau prie kitų priemonių  biggrin.gif

Iš kur USA perkate jei ne paslaptis? 4u.gif
Atsakyti