QUOTE(rG @ 2011 07 21, 15:55)
Na, ką, dar, ačiū už komentarus.
housewife
Ar labai maišo neplauti langai? Man tai jie visai žavūs
man patiko sis koliazhas, ypac desine, viskas taip ryshku. bet va violetines-ruzhavos krabau lazdeles cia is tiesu netinka., geriau gal butu koks kiausinis..
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 18:58)
Atsiprašau, jei teršiuosi... Labai padedat kartais tokiais taikliais komentarais ir čia greičiau nei flicrėj.
Neatrodo kaip
**** ženklas?

Fokusas yra, jei čia neatrodo, bet fotkinau su 1.8 pabandymui
Na ir šis toks su nepalankia šviesa.
pirmoj fokuso truksta, kazin ar 1.8 taip nufotkino? gal sujudinai bishki? na man anyways neee. pilka, ishsilieje, emocija nea. antra geresne, nuosirdi tokia, bet jb negrazhus. kazkada Yvette dejo jb varianta, kaip ten daryt, kur Bizyte ir kitos naudoja, gal turit link'a? rG praverstu ir ne tik jai. nes tavo j.b man pilkas, murzinas. sitiems bandymams sakau ne.
QUOTE(rarity @ 2011 07 21, 19:04)
Alabama, beržinės košės reik. Baik savęs gailėti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 21, 20:43)
nu rodau dar kelis su degtukų dežute fotkintus kadrus

pateršiu forumą
kaip faaaaiiiiina!!! kaip as noriu pazaisti su pinholu, shakiai.
QUOTE(noisy-B @ 2011 07 21, 20:45)
Ten pažalinau ją aš

gal ir nereikėjo. Štai pirmas variantas:
Gal geriau?
is esmes neblogai, nors kaireje merginos emocija man nelabai, matosi nelygus veidas, reiktu tvarkyt. as siek tiek shviesinciau ir dadeciau kontrasto. ishryshketu bruozhai. ir gal pabandyciau be vinjetavimo.
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 21, 22:16)
ir naktį šviečia saulė...
vau! man antra. kaip cia ir su kuo cia? siaip informacijos truksta, nieko neskakanti foto, bet man patinka. kitaip. naujai.
QUOTE(rG @ 2011 07 21, 23:43)
Aišku teks trint, nes čia N-18 ania?
o! man visai nieko. apdirbimas patiko. menishkai. gal kaip koliazhas siek tiek per "skirtingos foto", bet bravo! atgaiva sielai. ir soundtrack'as tinka. kaip gera pasigrozet tokiom foto, su grudais, neshvarumais

good good good.
QUOTE(Ievukis @ 2011 07 22, 00:02)
Nu jo,o as dabar su gelytem ateinu

Kadangi modeliuku ne itin daug ieskojau tai nusprendziau pakankint zolynus.Dar viena neisryskinta juostele laukia su zolem
Taigi pora parodau...
2 - ne per vienishka
3 - super.
1 - nepatiko, neidomi, kadravimas irgi.
man taip noretusi daugiau kontrasto i visas, smalsumu vedama, nes tokios spalvos, shvelnios be galo zaviai atrodo, ypac kai su juosta, bet vat idomu kaip atrodytu ryshkiau.
ech - saunuole.neblogai sekasi su zolem.