Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(MissR @ 2011 11 02, 17:25)
kazin o jei kasa pintis, normaliai gausis ilga veliuma prisegt ar nelabai? man tos kasos taip zavingai atrodo , beto, dar ir labai patogiai, tik va klausimas del veliumo  g.gif

man irgi grazu kasos. mano plaukai nera ilgi, vos siekia pecius, todel savos kasos tikrai neturesiu, nebent, dar nenumirus mintis, dirbtine kasa prisegti. ir butinai noriu nuometo... smile.gif
Atsakyti
Man dėl veliumo klausimas net nekyla - neketinu jo dėtis, todėl nereikia dėl to sukti galvos smile.gif
O aš tai už pynimus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2011 11 02, 22:10)
Man dėl veliumo klausimas net nekyla - neketinu jo dėtis, todėl nereikia dėl to sukti galvos smile.gif
O aš tai už pynimus  thumbup.gif

merginos, daug ka prarandate nuometo nesidedamos per vestuves.. blush2.gif labai grazios nuotraukos su juo gaunasis (zinoma tik ilgu). jis - tikra puosmena kaip ir sukuosena, geles ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2011 11 03, 16:57)
merginos, daug ka prarandate nuometo nesidedamos per vestuves..  blush2.gif  labai grazios nuotraukos su juo gaunasis (zinoma tik ilgu). jis - tikra puosmena kaip ir sukuosena, geles ir pan.  4u.gif

Nemėgstu to, ką daro visi. Gal tai viena iš priežasčių, kodėl nesidėčiau nuometo. Antra - bus trumpa suknelė, o trečia - vestuvės per kuklios tam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2011 11 03, 16:57)
merginos, daug ka prarandate nuometo nesidedamos per vestuves..  blush2.gif  labai grazios nuotraukos su juo gaunasis (zinoma tik ilgu). jis - tikra puosmena kaip ir sukuosena, geles ir pan.  4u.gif

man nuometas vaikystes svajone smile.gif todel jeigu tik tiks, butinai imsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2011 11 03, 22:07)
Nemėgstu to, ką daro visi. Gal tai viena iš priežasčių, kodėl nesidėčiau nuometo. Antra - bus trumpa suknelė, o trečia - vestuvės per kuklios tam smile.gif

siaip kiek girdejau, tai Vilniuje nuotakos nuometu nebesideda. tai nzn kaip cia su tuo "nemegstu daryti to, ka daro visi". blush2.gif beyt jei kuklios vestuves ir trumpa suknele, tuomet sutinku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Meletele @ 2011 11 03, 22:20)
man nuometas vaikystes svajone smile.gif todel jeigu tik tiks, butinai imsiu smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
ikeliu savo sukuosena smile.gif , pati tai as nebuvau labai patenkinta, da nespejus iseiti is namu, man ji issidraike doh.gifuser posted image/i442/1111/5d/1f861c071960.jpg[/IMG][/URL]
Papildyta:
QUOTE(alfrep @ 2011 11 04, 11:37)
ikeliu savo sukuosena smile.gif , pati  tai as nebuvau labai patenkinta, da nespejus iseiti is namu, man ji issidraike doh.gifuser posted image/i442/1111/5d/1f861c071960.jpg[/IMG][/URL]

user posted image
Papildyta:
QUOTE(alfrep @ 2011 11 04, 11:38)
ikeliu savo sukuosena smile.gif , pati  tai as nebuvau labai patenkinta, da nespejus iseiti is namu, man ji issidraike doh.gifuser posted image/i442/1111/5d/1f861c071960.jpg[/IMG][/URL]
Papildyta:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(alfrep @ 2011 11 04, 12:39)
Papildyta:

user posted image
Papildyta:

user posted image

labai grazi sukuosena ir as negaliu apsipresti kaip susisukuoti vestuves kitu metu birzeli
plaukai labai nepaklusnus, garbanos tuoj pat issileidzia
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2011 11 04, 11:58)
siaip kiek girdejau, tai Vilniuje nuotakos nuometu nebesideda. tai nzn kaip cia su tuo "nemegstu daryti to, ka daro visi". blush2.gif beyt jei kuklios vestuves ir trumpa suknele,

na nezinau nezinau , as is vilniaus, ir nuometa tikrai desiuosi, is kur pas jus tokios zinios kad Vilniuj jo nesideda g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano plaukai irgi labai nepaklusnūs, bet kiek garbanojo su gerom priemonėm kirpykloje, tai laikėsi dvi dienas ir dar kaip sunku išardyti buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 11 04, 20:10)
na nezinau nezinau , as is vilniaus, ir nuometa tikrai desiuosi, is kur pas jus tokios zinios kad Vilniuj jo nesideda g.gif  biggrin.gif

gal tik sutapimas buvo smile.gif ne zinios cia 4u.gif saunuole del nuometo ir grazios sventems jums thumbup.gif
Atsakyti
Renalta labai graži nuotaka buvot ir šukuosena labai labai,bet deja tokios dažniausiai greit išsileidžia (kažkas panašaus daryta ir man buvo tai gamtoj pasileido beveik visa,o namie pati išsišukavau aš ja,nes buvau kaip susivėlus biggrin.gif )
Atsakyti