QUOTE(kristu-liux @ 2012 03 26, 14:32)
Oj,mergaites,reikia ir man Jusu pagalbosss.. Kazkada rasiau ir prasiau pagalbos,kad parekomenduotumet kokia gera kirpeja Panevezyje,taciau pameciau jau ta vieta,ir nezinau,ar atsake kas nors ar nea.. Tad prasau ir velll... Duokit koki ziniuka!!! Toji diena rugpjuti,neuzilgo vaziuoju i LT ir noriu uzsiregistruoti pas kirpeja. Jau zinau,kokios sukuosenos mazdaug noriu,tik reikia rasti meistra.. Pati nesu is Panevezio,tad ir nezinau nieko.. Gal kas gali parekomenduoti? Beje,makijazo meistro taip pat reikia. Busiu laaaabai dekinga uz pasiulymus..
pries kelis metus Panevezyje man dare progini susukavima - buvau visiskai pasimetus, nes miesto nezinau, rekomendaciju jokiu negirdejau, o sukuosena reikejo darytis butent tame mieste, issirinkau pagal inticija ir kaina (link didesniu) - Orandzinis stilius (http://www.oranzinisstilius.lt/), tik meistres nepamenu, tamsiaplauke moteris... bet padare tikrai graziai, buvau isties nustebinta, tikrai "pataikiau"

Visapusiskai tiko ir patiko. O makiaza tada dariausi Vilniuje vistik, pabijojau viska "na ura" bandyti, nes turejau savo megstama visaziste cia:))