QUOTE(AfricanSun @ 2012 08 11, 13:28)
Ar nesijautėt nejaukiai nekviesdamos draugų ir kai kurių giminaičių?
Iš pradžių šiek tiek, bet laikėmės savo nuomonės. Sunku buvo mano mamai suprasti labai mažų vestuvių modelį, bet jau apsiprato. Kai kurios draugės papriekaištavo, sakė, kad "Labai norim į tavo vestuves", bet aš nenorėjau samdyti vedėjo ir muzikantų, ko būtų reikėję didesniam svečių skaičiui. Mažą žmonių skaičių lėmė dar keletas niuansų - atsižvelgėme ir į tai, kad MB draugai labai skirtingai savo artimiausius draugus kviesdavo į vestuves (vienus kviesdavo, kitų ne, tada kitas, kuris keldavo vestuves - irgi skirtingas draugų poras pasikviesdavo, o kiti kaip ir vėl ant ledo, žodžiu, nevioeningai), mano draugės artimos neturi antrų pusių arba skiriasi, kitos vaikus augina arba gimdo ties mūsų vestuvėm. Viską susumavus, kviečiame tik tėvus ir brolius su antrom pusėm, ir kol kas tuom esam patenkinti.
Be to, tokį mūsų apsisprendimą lėmė ir tai, kad nenorim rūpintis porų rūbų spalvom, automobilių puošimais, meilės ministrais, antros dienos rūbais, ir t.t., nes jau prieš tai buvom 4-5 vestuvėse ir jau viskas buvo pabodę.
Sėkmės planuojant