Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos vestuvės

Sveikos smile.gif Ir mes planuojam mazas vesuves. Gyvenam jau puspenktu metu kartu ir turim beveik dvimete dukrele. Jokiu foto miti super nenorim. Uzsisakem sodybele, kad nereiktu vaziuo namo, nes bus vaiku. Susirasysim ik cmb. Dabar irgi dilema del vaisiu prie cmb, jei kas atvyku pasveikint unsure.gif Sampano ir sausainiu tik reikia g.gif
Atsakyti
Rabelkyte

Na, Mes dar meilės degtukus dalinom kai liudininkais buvom. O šiaip, simboliškai šampanas ir saldainiai smile.gif Tiems žmonėms, kurie svarbesni pagal statusą ir jie nevažiavo kartu švęsti, buvom padarę po lauknešėlį- butelis su vestuvine etikete ir saldainiai. Ir viskas gražiam skaidriam celofane (gėlynuose pirkti būna) ir perrišta kaspinėliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braskytee26: 06 rugpjūčio 2012 - 18:58
QUOTE(Braskytee26 @ 2012 08 06, 11:18)

Viskas super tada iseina thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Taiklute @ 2012 07 18, 14:55)
Tada pajudėsime į gamtą fotografuotis. Kadangi vestuvės bus rugpjūti tai padarysime nuotraukų kukurūzų labirinte, važiuosime pasifotografuoti prie užutrakio dvaro, pasiimsime žirgą pusei valandos nuotraukoms. Čia fotografės darbas ir baigsis.
Tuomet mes keliausime prie trakų pilies paplaukioti laivu, dar jeigu kas nores pasivaiksciosime prie pilies, pažaisime kelis žaidimus gamtoje ir keliausime i užsakytą salę pavakarieniauti kelioms valandoms.

O idomu pasidare visi sveciai kartu su jumis vaziuos visur fotografuotis?Nes mes kazka panasaus planuojam tik kazkaip nezinom kaip svecius uzimti kol mes fotografuosimes

QUOTE(Braskytee26 @ 2012 08 06, 11:18)
400Lt palapinė su visais stalais ir kėdėmis.

Noreciau pasiteirauti is kur nuomojotes palapine ir visas kedes?
Atsakyti
Braskytee26, o jum nesinorėtų vintažinio stiliaus vestuvių? Labai tiktų prie tokio jaukaus pasibuvimo gamtoj. Arba su pagoniškais akcentais?
Atsakyti
QUOTE(eglia @ 2012 08 07, 18:27)
Braskytee26, o jum nesinorėtų vintažinio stiliaus vestuvių? Labai tiktų prie tokio jaukaus pasibuvimo gamtoj. Arba su pagoniškais akcentais?

Oj ne smile.gif
Mes kažkaip prie gangsteriukų stiliaus apsistojom smile.gif o be to, šis stilius netoli vintag'o smile.gif
Pradžioj buvo mintis- viduramžiai, jau ir kostiumus buvome radę, bet po to persigalvojome kai pamačiau MB su tuo kostiumu smile.gif Jis pas mane vyras nemažas raumenų kalniukas, tai baisiai juokinai atrodė biggrin.gif Tada jau derinomės temą, kad mums abiems tiktų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vika852 @ 2012 08 07, 16:57)
Noreciau pasiteirauti is kur nuomojotes palapine ir visas kedes?

Grįžus prie namų kompiuterio pasižiūrėsiu ir atsiųsiu nuorodėlę smile.gif nepamenu taip blush2.gif
Atsakyti
mes taip pat palapine nuomosime, bet pigiausia ka radome tai 18 lt uz kvadrata + PVM + atvezimas.... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Su vaikinu irgi esame vestuvių planuose, bet dar tik pradiniuose, nes galvojame daryti šventę po metų. Dabar kankinuosi galvodama, kokio dydžio vestuves daryti. Mano širdis linksta prie mažesnių, o maniškio prie didesnių. Mažos ir tai gautųsi 30 žmonių (nes artimiausia vaikino giminė ir tai nemaža, tik pas mane negausi šeimyna). Ar nesijautėt nejaukiai nekviesdamos draugų ir kai kurių giminaičių? Suprantu, kad vestuvės mano ir aš jas planuoju, kaip noriu, bet kažkas vis tiek nemaloniai slegia, kad kaip tie žmonės jausis, kurių nepakviesiu, nes visokių būna. Aš pati neįsižeidžiau, kai šiandien besituokiantis pusbrolis nepakvietė į vestuves, juk visų nesukviesi, nes vestuvės šiais laikais tikrai nepigiai kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2012 08 11, 13:28)
Ar nesijautėt nejaukiai nekviesdamos draugų ir kai kurių giminaičių?

Iš pradžių šiek tiek, bet laikėmės savo nuomonės. Sunku buvo mano mamai suprasti labai mažų vestuvių modelį, bet jau apsiprato. Kai kurios draugės papriekaištavo, sakė, kad "Labai norim į tavo vestuves", bet aš nenorėjau samdyti vedėjo ir muzikantų, ko būtų reikėję didesniam svečių skaičiui. Mažą žmonių skaičių lėmė dar keletas niuansų - atsižvelgėme ir į tai, kad MB draugai labai skirtingai savo artimiausius draugus kviesdavo į vestuves (vienus kviesdavo, kitų ne, tada kitas, kuris keldavo vestuves - irgi skirtingas draugų poras pasikviesdavo, o kiti kaip ir vėl ant ledo, žodžiu, nevioeningai), mano draugės artimos neturi antrų pusių arba skiriasi, kitos vaikus augina arba gimdo ties mūsų vestuvėm. Viską susumavus, kviečiame tik tėvus ir brolius su antrom pusėm, ir kol kas tuom esam patenkinti.

Be to, tokį mūsų apsisprendimą lėmė ir tai, kad nenorim rūpintis porų rūbų spalvom, automobilių puošimais, meilės ministrais, antros dienos rūbais, ir t.t., nes jau prieš tai buvom 4-5 vestuvėse ir jau viskas buvo pabodę.

Sėkmės planuojant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2012 08 11, 16:10)
Viską susumavus, kviečiame tik tėvus ir brolius su antrom pusėm, ir kol kas tuom esam patenkinti.

drinks_cheers.gif lygiai tiek pat kvieciam.
Isizeidusiu jau atsirado (mano pussesere doh.gif ). Labiau "ne i tema" pakvietem mb dede su seima (4 asmenys), bet mes su jais labai bendraujam, smagus zmones ai kvietem, kad nebutume vien namiskiai blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 08 11, 15:14)
drinks_cheers.gif  lygiai tiek pat kvieciam.
Isizeidusiu jau atsirado (mano pussesere  doh.gif ).

Tokių visada bus, bet man ramiau, kai negirdėsiu jokių svaičiojimų, "kaip man nepatinka ta suknelė, bet dėl jūsų vestuvių pirkau; koks brangus makiažas, manikiūras, kaip man nepatogu tas ir anas"....
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2012 08 11, 16:17)
Tokių visada bus, bet man ramiau, kai negirdėsiu jokių svaičiojimų, "kaip man nepatinka ta suknelė, bet dėl jūsų vestuvių pirkau; koks brangus makiažas, manikiūras, kaip man nepatogu tas ir anas"....

ai pas mane jau sese verkia, kad per toli vaziuot reikes doh.gif Aisku ttoli, be cia jau nemano bedos. Karta gyvenime gali atvaziuot smile.gif
Atsakyti