Only1, laikykis. Tikrai netikėtas posūkis visame planavime. Stiprybės, kantrybės ir linkiu, kad ta diena, nepaisant visų tėčio siurprizų, būtų nuostabiausia

Planuojam mažas vestuves... T.y. susirašom, su artimaisiais nuvažiuojame į gražią vietą gamtoje, pasifotografuojame, pasivaišinam šampanu/užkandžiais ir su liudininkais grįžtame į Vilnių. Norim kažkur nueit 4 -iese pavakarieniaut, bet nežinau kur... gal galit parekomenduot kokią jaukią kavinukę, kurioje ir kainos nesikandžiotų, ir kad aplinka būtų pakankamai graži (vis dėlto persirenginėt neketinam, tad taip sakant kavinukės lygis turėtų tikt ir prie pačios situacijos)?

QUOTE(sausainyte @ 2013 05 03, 15:19)
Planuojam mažas vestuves... T.y. susirašom, su artimaisiais nuvažiuojame į gražią vietą gamtoje, pasifotografuojame, pasivaišinam šampanu/užkandžiais ir su liudininkais grįžtame į Vilnių. Norim kažkur nueit 4 -iese pavakarieniaut, bet nežinau kur... gal galit parekomenduot kokią jaukią kavinukę, kurioje ir kainos nesikandžiotų, ir kad aplinka būtų pakankamai graži (vis dėlto persirenginėt neketinam, tad taip sakant kavinukės lygis turėtų tikt ir prie pačios situacijos)? 

Mes švesime vestuves čia : http://www.vandensmalunas.lt/
Neįpareigojanti, bet jauki aplinka, malonus aptarnavimas ir gražus maisto patiekimas. Salėse groja rami muzika. Yra galimybė ir lauke sėdėti. Miškas, gamta

aną savaitę teko dalyvauti mažose (17 + vaikas) vestuvėse. Galiu tik pasakyti, kad žaidimai, kažkokia veikla -būtini. Ir nors atrodė mažos, ką reikės kalbėti, bendrauti, bet viskas priklauso nuo kompanijos, mūsiskė buvo superinė ir atrodė daugiau žmonių nė nereikia

Viskas buvo puiku.
Žinokit tą dieną pačiu laiku suvokiau, kad svarbiausia visai ne nuotraukos, ne makiažas, o tai, kad ta diena būtų mums patiems įsimintina ir smagi. Iš pradžių pergyvenau kas su kuo švęs, ar niekas nepyks, kad nėra baliaus ir t.t. Bet žinokit žmonės pasirodo tikrai puikiai gali atšvęsti Jūsų vestuves ir be Jūsų.
Vieni giminės atšventė vienur, kiti kitur, draugai susirinko dar kažkur ir paskambino mums padainuoti ilgiausių metų.
O mes patys laiką leidom šešiese- mududu, 2 liudininkai, fotografas ir draugas, kuris sutiko būti mūsų vairuotoju. Žodžiu tikrai pasidarėm šventę sau ir labai smagią.

QUOTE(Only1 @ 2013 05 10, 14:31)
Viskas buvo puiku.
Žinokit tą dieną pačiu laiku suvokiau, kad svarbiausia visai ne nuotraukos, ne makiažas, o tai, kad ta diena būtų mums patiems įsimintina ir smagi. Iš pradžių pergyvenau kas su kuo švęs, ar niekas nepyks, kad nėra baliaus ir t.t. Bet žinokit žmonės pasirodo tikrai puikiai gali atšvęsti Jūsų vestuves ir be Jūsų.
Vieni giminės atšventė vienur, kiti kitur, draugai susirinko dar kažkur ir paskambino mums padainuoti ilgiausių metų.
O mes patys laiką leidom šešiese- mududu, 2 liudininkai, fotografas ir draugas, kuris sutiko būti mūsų vairuotoju. Žodžiu tikrai pasidarėm šventę sau ir labai smagią. 

Didziausi sveikinimai

QUOTE(Only1 @ 2013 05 10, 14:31)
Viskas buvo puiku.

Aš taip pat sveikinu ir džiaugiuosi, kad viskas praėjo šauniai. Iki mano šventės liko mažiau nei mėnuo ir tikiuosi pavyks tą dieną sutramdyti jaudulį ir mažiau jaudintis dėl smulkmenų

QUOTE(Only1 @ 2013 05 10, 15:31)
Viskas buvo puiku.

Super, sveikinu su gražiai praejusia svente

QUOTE(Gurmanita @ 2013 05 12, 19:21)
Iki mano šventės liko mažiau nei mėnuo ir tikiuosi pavyks tą dieną sutramdyti jaudulį ir mažiau jaudintis dėl smulkmenų
Žinokit kas keisčiausia, nors esu labai jautri, tačiau per vestuvių dieną nenubraukiau nei vienos ašaros!

Only1, gražiai tu čia surašei viską. Jaudulys natūralus dalykas ir tikiu, kad nors kai ką pamiršot, kai kur susipainiojot, vistiek ši diena buvo pati nuostabiausia, o tos smulkmenos įvykę ne pagal planą liks linksmu prisiminimu
Ačiū už patarimus. Išties geras pastebėjimas, kad nereikia visko liudininkams sukrauti. Aš jau ir mamą "įdarbinau", ir brolį, kurie pagelbės po ceremonijos.

Ačiū už patarimus. Išties geras pastebėjimas, kad nereikia visko liudininkams sukrauti. Aš jau ir mamą "įdarbinau", ir brolį, kurie pagelbės po ceremonijos.
Sveikos merginos, kaip smagu skaityti jau praėjusių vestuvių įspūdžius ir patarimus
Sveikinu jau tapusias žmonomis ir linkiu, kad visas gyvenimas būtų lyg medaus mėnuo
Jungiuosi ir aš prie Jūsų
Džiugu, kad yra tiek daug planuojančių mažutes jaukias vestuves
mes taip pat tokių norim
mūsų šventė birželio 21 d. tuoksimės tik bažnyčioje, tada tikiuosi oras leis truputį pasivaišinti ir pabendrauti su susirinkusiais pasveikinti, kadangi didžiąją dalį tų ką norime matyti, sukvietėme į ceremoniją, o kadangi baliaus nebus, tai kvietime parašėme, kad nepriimsime jokių vokų ir dovanų. Po to bus mūsų ir liudininkų keleto valandų fotosesija, su prof. fotografe, o bažnyčioje pafotografuos draugė, kuri domisi fotografija
ir po fotosesija vakarienė su šeimomis ir seneliais, kadangi tai patys artimaiusia ir svarbiausi žmonės mums
ir tada už keleto dienų lėksime medučio kopinėti
o grįžę, kokį savaitgalį planuojame susitikti su mano giminėmis ir su MB giminėmis, sodyboje išsikepti šašlykų, pabendrauti, papasakoti kelionės įspūdžius
Kolkas atidavus kvietimus atrodo, kad visiems toks mūsų sprendimas yra priimtinas ir visi supranta tokį mūsų pasirinkimą
bet tikiu kad pletkų bus...

o grįžę, kokį savaitgalį planuojame susitikti su mano giminėmis ir su MB giminėmis, sodyboje išsikepti šašlykų, pabendrauti, papasakoti kelionės įspūdžius

Kolkas atidavus kvietimus atrodo, kad visiems toks mūsų sprendimas yra priimtinas ir visi supranta tokį mūsų pasirinkimą

QUOTE(eimiki @ 2013 05 16, 08:57)
Sveikos merginos, kaip smagu skaityti jau praėjusių vestuvių įspūdžius ir patarimus
Sveikinu jau tapusias žmonomis ir linkiu, kad visas gyvenimas būtų lyg medaus mėnuo
Džiugu, kad yra tiek daug planuojančių mažutes jaukias vestuves
mes taip pat tokių norim
mūsų šventė birželio 21 d. tuoksimės tik bažnyčioje, tada tikiuosi oras leis truputį pasivaišinti ir pabendrauti su susirinkusiais pasveikinti, kadangi didžiąją dalį tų ką norime matyti, sukvietėme į ceremoniją, o kadangi baliaus nebus, tai kvietime parašėme, kad nepriimsime jokių vokų ir dovanų. Po to bus mūsų ir liudininkų keleto valandų fotosesija, su prof. fotografe, o bažnyčioje pafotografuos draugė, kuri domisi fotografija
ir po fotosesija vakarienė su šeimomis ir seneliais, kadangi tai patys artimaiusia ir svarbiausi žmonės mums
ir tada už keleto dienų lėksime medučio kopinėti
bet tikiu kad pletkų bus...

manau jusu laukia labai grazi ir jauki svente. Sauniai padarete kad kvietimuose parasete kad dovanu ir vokeliu nepriimsite, mes taip pat taip darysime. O jums linkiu smagaus planavimo jauduliuko ir tokios sventes kokios trokstate