QUOTE(Uoga_saujoj @ 2012 08 28, 12:10)
sutinku, man irgi atrodo, kad palankiausia artejant pavasariui.. del namu irgi ta pastebejau, kad geresni variantai neuzsilieka nei dienos..
bet man apskritai mistika atrode, kaip zmones pvz sugeba pasikeisti tarkim mazesni busta i didesni, arba nama i buta ar atvirksciai. Kur detis jei reikia ir parduoti ir iskart pirkti. Negi visi taip geranoriskai laukia, kol nusipirksi kita busta? O juk tokiu atveju gali skubotai toki sh isigyt
galima bandyti tartis su pirkeju, kad dar leis gyventi tame paciame bute/name uz nuomos mokesti, kol isigysite kita busta. arba pardavus eiti nuomotis kitus, kol kazka nauja nusipirksite. as tai taip daryciau, gal ir kitaip kazkaip galima...
o kainos, mano manymu, krenta tiek namu, tiek sklypu, gal tik butu maziau...
jei ne i tema apie sugebejima uzsidirbti, tai tiesiog yra 2 zmoniu tipai: verslus ir neverslus. pirmieji is nieko moka padaryti pinigus, antrieji gi pasakius, kad gali savo isdrozta sauksta parduoti tam, kam jo reikia, paziuri i tave kaip i beproti, nes jiems tai yra nesuvokiamas dalykas. tokie dazniausiai sedi ant savo papelijusios sofutes, krapsto pakausi, ziuri serialus ir dejuoja, kokios SODROS ismokos mazos, kol pirmieji tuo metu MASTO ne kaip ISLEISTI maziau, o kaip UZDIRBTI daugiau. verslumas yra igimtas, neretai seimoje igyjamas. nesakau, kad pirmieji yra kazkokie blogi, tiesiog jie niekada neuzsidirbs kazkam daugiau, nei butiniausiems poreikiams patenkinti.