Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos V tema

QUOTE(leliumai @ 2011 07 22, 20:59)
Visos gėlynuose apart vamzdelinių, kurios gavo lysvę ... daržiuke. Grupuoju pagal spalvas, pvz. Kriminaltango, Supertango ir Orange Art atrodo lyg viena veislė, o realiai trys.
Taip pat panašaus atspalvio lelijų šiek tiek skiriasi žydėjimo laikas, pvz. viena žydi anksčiau, kita vėliau - susodinus šalia gaunasi ilgesnis periodas tam pačiam atspalviui.
Šiaip ketinu susimažinti įvairovę - pasilikti ne visas.

Turetu buti sunku sumazinti nes visos tokios fainos,as tai negaleciau ax.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
jediara, leliumai gražumėlis wub.gif
Atsakyti
va koki augintoja man užrodė,jei kas susigundys ir aš prisidėčiau prie užsakymo. Nes nemoku rašyt nei ta ,nei ta kalba. ax.gif
Papildyta:
http://www.daugmaleslilijas.lv/
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 07 23, 18:47)
va koki augintoja man užrodė,jei kas susigundys ir aš prisidėčiau prie užsakymo. Nes nemoku rašyt nei ta ,nei ta kalba. ax.gif
Papildyta:
http://www.daugmaleslilijas.lv/

Man atrodo galima su jais susibendrauti rusu kalba g.gif
Atsakyti
Sveikos! gal kuri dauginot lelijas iš tų tamsių pumpurėlių, kurie lapelių "pažastyse" auga? radau internete teoriją, norėčiau praktiškai galimybes sužinot, smalsu.

Šiandien neatsilaikiau, Ermitažo oranžerijoj išparduodamą leliją už 9 Lt parsinešiau... bet jau gražumo ir kainos santykis! user posted image
Ir ką dabar su ja daryt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gyta* @ 2011 07 24, 16:19)
Sveikos!  gal kuri dauginot lelijas iš tų tamsių pumpurėlių, kurie lapelių "pažastyse" auga?  radau internete teoriją, norėčiau praktiškai galimybes sužinot, smalsu.

Šiandien neatsilaikiau, Ermitažo oranžerijoj  išparduodamą leliją už 9 Lt parsinešiau... bet jau gražumo ir kainos santykis! user posted image
  Ir ką dabar su ja daryt? blush2.gif

Tikra grazuole,patart negaliu nezinau bent jau as sodinciau i gelyneli smile.gif
Atsakyti
Gyta, graži lelija.
Atsakyti
QUOTE(Dalytė xxx @ 2011 07 24, 20:12)
Gyta, graži lelija.

Rytietiškos lepesnės, na, bet greit atsidurs gėlyne.
Atsakyti
QUOTE(*Gyta* @ 2011 07 24, 20:13)
Rytietiškos lepesnės, na, bet greit atsidurs gėlyne.

Šita rytietiška?
Atsakyti
QUOTE(Dalytė xxx @ 2011 07 24, 20:14)
Šita rytietiška?

Taip parašyta ant paso jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gyta* @ 2011 07 24, 18:19)
Sveikos!  gal kuri dauginot lelijas iš tų tamsių pumpurėlių, kurie lapelių "pažastyse" auga?  radau internete teoriją, norėčiau praktiškai galimybes sužinot, smalsu.

Šiandien neatsilaikiau, Ermitažo oranžerijoj  išparduodamą leliją už 9 Lt parsinešiau... bet jau gražumo ir kainos santykis!

Taip esu auginusi, per keletą metų užauga ir žydi, gali pabandyti mirksiukas.gif

Pirkai gražią rytietišką leliją. Kol nužydės, laikyk vazone, o vėliau Tau spręsti - sodinti į lauką, bet jos nėra labai atsparios šalčiui(todėl ir neauginu) arba galvoti kur padėti, kad išlaikytum iki pavasario rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 25, 09:48)
Taip esu auginusi, per keletą metų užauga ir žydi, gali pabandyti  mirksiukas.gif

Pirkai gražią rytietišką leliją. Kol nužydės, laikyk vazone, o vėliau Tau spręsti - sodinti į lauką, bet jos nėra labai atsparios šalčiui(todėl ir neauginu) arba galvoti kur padėti, kad išlaikytum iki pavasario rolleyes.gif

Bus matyt, o kol kas labai labai jau graži jinai. Visas butas kvepia. Ne visi tą kvapą mėgsta, bet aš labai mėgstu, o vyras irgi vaikšto ir uosto, tipo "medum kvepia".
Bandysiu tuos pumpurėlius visgi sudaigint.
Atsakyti