Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos V tema

QUOTE(xxkamane @ 2012 03 12, 14:07)
Sveikos meiraites, reikia patarimo ax.gif
Nusipirkau leliju: aziines, vamzdelines, aziines pilnavidures, pirkau lenkijoje, jos sudetos i maiselius su gana nemazai durpiu, pavarciau ziuriu jau ugliai isleisti, kaip jas laikyti kol sodinti galesiu, ar is tokiu jau nieko nebus ax.gif

Sodinkite į vazonėlius, kad jau su ūgliais, o atėjus laikui įkasite į gėlyną rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2012 03 10, 14:47)
Jūsų pirktos lelijos priklauso azijinių lelijų grupei, kurios tikrai lengvai auginamos LT sąlygomis. Abi tikrai pasakiškai gražios  wub.gif Manosios:
Fata morgana
Netty's Pride

Ačiū už atsakymą. O kokios jūsų nuostabios nuotraukose lelijos thumbup.gif . Vyras dar sako, kažin ar tokios ir bus kaip paveikslėlyje. O jūsų tai tikrai tokios -pasaka. Lauksime ir mes žiedų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 12 kovo 2012 - 20:03
QUOTE(Linetax @ 2012 03 12, 18:57)
Sodinkite į vazonėlius, kad jau su ūgliais, o atėjus laikui įkasite į gėlyną rolleyes.gif

Aciu labai, siandien tuo ir uzsiimsiu 4u.gif
Atsakyti
mergaites, dar reikia patarimo del tu leliju, sakykit as jas apipilyliau sausom durpem vazonuose, na sudejau po viena i vazona ir pastaciau saltoj patalpoj +6-8 laipsniai, ar gerai, ar jas reikia auginti jau aip normalias geles kambary, nes supus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 03 14, 10:39)
mergaites, dar reikia patarimo del tu leliju, sakykit as jas apipilyliau sausom durpem vazonuose, na sudejau po viena i vazona ir pastaciau saltoj patalpoj +6-8 laipsniai, ar gerai, ar jas reikia auginti jau aip normalias geles kambary, nes supus? g.gif

Aš auginau kambaryje, kaip ir visas gėles, poto nešiau į šviesią šiltą verandą ax.gif Buvo kokio sprindžio dydžio kai pasodinau lauke, žydėjo kartu su visom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linetax: 14 kovo 2012 - 11:36
QUOTE(Linetax @ 2012 03 14, 11:35)
Aš auginau kambaryje, kaip ir visas gėles, poto nešiau į šviesią šiltą verandą ax.gif Buvo kokio sprindžio dydžio kai pasodinau lauke, žydėjo kartu su visom smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
leliumai, jediara, pasufleruokit per ką lelijas užsakinėjot blush2.gif
Atsakyti
Gavau ir aš šiandien vieną leliją su daigais. Sodinsiu tuoj į vazoną. Bet paveiksliuke ant maišelio vienaip atrodo, o internete kitaip visai blink.gif Gal kas auginot iš azijinių "Little Kiss"? Gal turit "gyvos" nuotrauką? Kaip gi aš dabar išlauksiu vasaros, nežinodama kokia ji bus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 03 14, 18:35)
leliumai, jediara, pasufleruokit per ką lelijas užsakinėjot  blush2.gif

Jokių tarpininkų - užsisakiau, apmokėjau ir atsiųs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 03 14, 23:39)
Jokių tarpininkų - užsisakiau, apmokėjau ir atsiųs rolleyes.gif

Aš irgi.
Atsakyti
Apžiūrėjau savo gėlytes ir nustebau, kai pamačiau kelias lelijas išlindusias iš dirvos su daigeliais ir net gumbais. Nesupratau,ar kai žemė buvo sušalusi ir dabar atsileido jos iškilo, įkišau jas į žemę, tikiuosi, kad joms nieko nenutiko, nes kitos lelijos dar nelenda iš žemės.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2012 03 19, 23:32)
Apžiūrėjau savo gėlytes ir nustebau, kai pamačiau  kelias lelijas išlindusias iš dirvos su daigeliais ir  net gumbais. Nesupratau,ar kai žemė buvo sušalusi ir dabar atsileido jos iškilo, įkišau jas į žemę, tikiuosi, kad joms nieko nenutiko, nes kitos lelijos dar nelenda iš žemės.

Ir aš savaitgalį radau keletą iškeltų į paviršių, tik panašu, kad manosioms amen verysad.gif o rodos sodinau trys svogūnai gilyn ir ant viršaus durpių bėriau.
Atsakyti