Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos V tema

O man tai jau tikrai koduotis reikia- šiandien Maximoj dar 3 nugriebiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2012 04 12, 20:34)
merginos, kaip uzsisakyti si kataloga? ax.gif  4u.gif

Matau, kad niekas neatsakė ax.gif Siųsti laišką adresu:
Giedriui Rumei
pašto dėžutė,
Biržų paštas,
LT-41002.
Į voką įdėti voką (kiek didesnį nei įprastas) su savo adresu ir dar pašto ženklų už 6 lt.
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 04 13, 17:13)
Matau, kad niekas neatsakė ax.gif  Siųsti laišką adresu:
Giedriui Rumei
pašto dėžutė,
Biržų paštas,
LT-41002.
Į voką įdėti voką (kiek didesnį nei įprastas) su savo adresu ir dar pašto ženklų už 6 lt.

Pašto dėžutė 11.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 04 13, 08:43)
Kiekis ne visada atitinka kokybę mirksiukas.gif
Atvažiuok kai lelijos žydės alc.gif

Nevisada. bet gėlėms tai netaikoma lotuliukas.gif Jų niekada nebūna per daug blush2.gif
Labai norėčiau... labai labai blush2.gif

QUOTE(rasiux- @ 2012 04 13, 17:01)
O man tai jau tikrai koduotis reikia- šiandien Maximoj dar 3 nugriebiau  doh.gif

Kai rasit kodą - pasidalinkit lotuliukas.gif
Atsakyti
Jokių čia kodavimų nono.gif , šioje "palatoje" renkasi tik ligonės, maniakės ir truputį išprotėjusios dėl lelijų umn.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dajulita @ 2012 04 13, 22:53)

Labai norėčiau... labai labai blush2.gif
Kai rasit kodą  - pasidalinkit lotuliukas.gif

Nepamiršk - vasara artėja mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš jau soti, lelijomis ir visais kitais augalais blush2.gif Velniam aš tiek jų užsisakiau,kai prie kompo sėdi ir sklaidai katalogus,atrodo viskas gražu ir paprasta,kai tenka padirbėti,uoj kiek tenka prakaito išlieti.Daugiau jokių lelijų cool.gif ir kitų žolynų,viskas- pasuoju ax.gif .

Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2012 04 13, 23:25)
O aš jau soti, lelijomis ir visais kitais augalais blush2.gif Velniam aš tiek jų užsisakiau,kai prie kompo sėdi ir sklaidai katalogus,atrodo viskas gražu ir paprasta,kai tenka padirbėti,uoj kiek tenka prakaito išlieti.Daugiau jokių lelijų cool.gif ir kitų žolynų,viskas- pasuoju ax.gif .

Kas čia per kalbos blink.gif Na jau netikiu, kad kavą gersite tik pievelėje be gėlių rolleyes.gif
Atsakyti
O aš šiandien gavau siuntinuką iš lenkų, kiek lelijų prisisakiau doh.gif , patarkit mielosios kada jau bus galima sodint, kokią žemę paruošt ir ar tiks pietų pusė. o gal geriau sodinti į kubilą.
Atsakyti
Aš maniau,kad tik man stogas nuvažiavęs. Iš lenku 24 parvilkau,dar pas Rume tiek pat užsakiau doh.gif Vyras pirštu pasukiojo,tai šiemet cebuliu turėsim lotuliukas.gif .Viena laimė,kad iš užsienio pati nemoku dar užsakyt blush2.gif Varau i muge,gal ka pagriebsiu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos

Pas mane jau islindusios lelijos (susodintos salia raganiu ir buvo pridengtos), tai sraiges est jas pradejo cry.gif Bet as jas truputeli zemem apiberiau (patraukiau dengima) ir tikiuos kad daugiau jos ten nelys bash.gif
Atsakyti
Kas čia per kalbos blink.gif Na jau netikiu, kad kavą gersite tik pievelėje be gėlių rolleyes.gif

Esamas gėles kažkaip teks visas ''apžiūrėti'',atsisakyt jų butų skaudu,na dar rudenį gausiu iš Rumės nes žiemą jas užsisakiau,o daugiau nebenoriu-nebelieka laiko nei sau nei vaikams pakankamai skirti.Va kai būsiu pensininkė(dar toli),vaikai bus išauginti ir dirbti nereikės,tada jau galima bus ir gėlynus padoriai prasiplėsti biggrin.gif .

O pas Jus jediara, iš kur tiek parako?O gal kokia komandą nusisamdote tvarkyti namų ūkio darbus?
Atsakyti
Aš šiandien jau susodinau pirktas naujas. Velnias neims - augs jei norės lotuliukas.gif Buvo jau ir pumpurus išleidusios. Pakišau po žemėm. ax.gif
Dar vietos sodinimui yra lotuliukas.gif Sergu toliau... tokia lėtine liga biggrin.gif

Joooooooooooo, vasara artėja... blush2.gif
Atsakyti