O man tai jau tikrai koduotis reikia- šiandien Maximoj dar 3 nugriebiau

QUOTE(vilmak @ 2012 04 12, 20:34)
Matau, kad niekas neatsakė

Giedriui Rumei
pašto dėžutė,
Biržų paštas,
LT-41002.
Į voką įdėti voką (kiek didesnį nei įprastas) su savo adresu ir dar pašto ženklų už 6 lt.
QUOTE(Linetax @ 2012 04 13, 17:13)
Matau, kad niekas neatsakė
Siųsti laišką adresu:
Giedriui Rumei
pašto dėžutė,
Biržų paštas,
LT-41002.
Į voką įdėti voką (kiek didesnį nei įprastas) su savo adresu ir dar pašto ženklų už 6 lt.

Giedriui Rumei
pašto dėžutė,
Biržų paštas,
LT-41002.
Pašto dėžutė 11.
QUOTE(jediara @ 2012 04 13, 08:43)
Nevisada. bet gėlėms tai netaikoma

Labai norėčiau... labai labai

QUOTE(rasiux- @ 2012 04 13, 17:01)
Kai rasit kodą - pasidalinkit

Jokių čia kodavimų
, šioje "palatoje" renkasi tik ligonės, maniakės ir truputį išprotėjusios dėl lelijų

Papildyta:
Nepamiršk - vasara artėja

Papildyta:
QUOTE(Dajulita @ 2012 04 13, 22:53)
Nepamiršk - vasara artėja

QUOTE(Lewisia @ 2012 04 13, 23:25)
O aš jau soti, lelijomis ir visais kitais augalais
Velniam aš tiek jų užsisakiau,kai prie kompo sėdi ir sklaidai katalogus,atrodo viskas gražu ir paprasta,kai tenka padirbėti,uoj kiek tenka prakaito išlieti.Daugiau jokių lelijų
ir kitų žolynų,viskas- pasuoju
.

Kas čia per kalbos

O aš šiandien gavau siuntinuką iš lenkų, kiek lelijų prisisakiau
, patarkit mielosios kada jau bus galima sodint, kokią žemę paruošt ir ar tiks pietų pusė. o gal geriau sodinti į kubilą.

Aš maniau,kad tik man stogas nuvažiavęs. Iš lenku 24 parvilkau,dar pas Rume tiek pat užsakiau
Vyras pirštu pasukiojo,tai šiemet cebuliu turėsim
.Viena laimė,kad iš užsienio pati nemoku dar užsakyt
Varau i muge,gal ka pagriebsiu

Sveikos
Pas mane jau islindusios lelijos (susodintos salia raganiu ir buvo pridengtos), tai sraiges est jas pradejo
Bet as jas truputeli zemem apiberiau (patraukiau dengima) ir tikiuos kad daugiau jos ten nelys
Pas mane jau islindusios lelijos (susodintos salia raganiu ir buvo pridengtos), tai sraiges est jas pradejo

Kas čia per kalbos
Na jau netikiu, kad kavą gersite tik pievelėje be gėlių

Esamas gėles kažkaip teks visas ''apžiūrėti'',atsisakyt jų butų skaudu,na dar rudenį gausiu iš Rumės nes žiemą jas užsisakiau,o daugiau nebenoriu-nebelieka laiko nei sau nei vaikams pakankamai skirti.Va kai būsiu pensininkė(dar toli),vaikai bus išauginti ir dirbti nereikės,tada jau galima bus ir gėlynus padoriai prasiplėsti

O pas Jus jediara, iš kur tiek parako?O gal kokia komandą nusisamdote tvarkyti namų ūkio darbus?
Aš šiandien jau susodinau pirktas naujas. Velnias neims - augs jei norės
Buvo jau ir pumpurus išleidusios. Pakišau po žemėm.
Dar vietos sodinimui yra
Sergu toliau... tokia lėtine liga
Joooooooooooo, vasara artėja...

Dar vietos sodinimui yra

Joooooooooooo, vasara artėja...