Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 28 tema

QUOTE(anj @ 2011 07 24, 15:47)
Ne Chloja, bet gal padesiu: as nesioju 32B, tai turiu xs dydi, geriau ziuretusi xxs (nors nekrentu ir is xs). Ju kokybe nereali wub.gif

Tai manau xxs tikrai turetu tikti. Arba gal galvoju imti is vaikisku 12 dydi va tokia:
http://www.jcrew.com...22770eb25824613
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2011 07 24, 14:47)
Ne Chloja, bet gal padesiu: as nesioju 32B, tai turiu xs dydi, geriau ziuretusi xxs (nors nekrentu ir is xs). Ju kokybe nereali wub.gif

o aš nelabai suprantu ko taip svaigstama dėl tų perfect fit maikyčių. Taip, medvilnė tikrai švelni ir maloni prie kūno, bet kad būtų kokybė nereali g.gif nežinau nežinau... jos prasitampo vos jau kartą užsidėjus...
jei būtų nors porą procentų elastano, būtų žyymiai geriau ax.gif

už pilną kainą niekad gyvenime nepirkčiau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 24, 14:40)

mergaitės, kaip šitos gėlytėsg.gif  verta pirkt?
aš apie tas šviesias galvoju  ax.gif  įdomu kaip realiai  smile.gif

niekas negalit patart blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 24 liepos 2011 - 13:52
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 24, 13:40)
diržas
Papildyta:
savita, gražus tas diržiukas, žiūrėjau ir aš į jį  biggrin.gif
Papildyta:
mergaitės, kaip šitos gėlytėsg.gif  verta pirkt?

Man tos gelytes irgi labai grazios ir manau daug kur pritaikomos.Kazkuri mergaite isparduotuvej pardavinejo,gal pakomentuotu 4u.gif

O tokio dirziuko kaip Savita pirko nei nemaciau,galima nuoroda?
Atsakyti
QUOTE(Breath @ 2011 07 24, 14:53)
Man tos gelytes irgi labai grazios ir manau daug kur pritaikomos.Kazkuri mergaite isparduotuvej pardavinejo,gal pakomentuotu  4u.gif

O tokio dirziuko kaip Savita pirko nei nemaciau,galima nuoroda?

http://www.jcrew.com...D=1311415287804
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 24, 13:24)
dėl tų nerealių kainų tai labai pritariu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
nors ir norėčiau, bet nesąmonė už megztukėlį daugiau nė 300lt mokėt  doh.gif

Del tu kainu, kaip kam kas paranku.
Turiu J.CREW brangiu ir pigiu rubu. Uz klasikinius esu mokejus Jusu mineta suma, bet nesioju jau 3 metus.O kai kurie pigesi, nera verti ir tos "pigios" (nepigios) kainos: atrodo, kaip skudurelis ir greit nusiskalbia. Paprasciausiai per keleta metu pirkimo J.Crew ismokau pajausti, ar rubas atitiks mano lukescius ir kaina, kuria as uz juos sumoku 4u.gif Beje, ar man vaidenasi, kad rubeliu kokybe yra suprastejusi paskutiniais metais?
Atsakyti
Aciu,gaila nera jau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 24, 14:53)
o aš nelabai suprantu ko taip svaigstama dėl tų perfect fit maikyčių. Taip, medvilnė tikrai švelni ir maloni prie kūno, bet kad būtų kokybė nereali  g.gif  nežinau nežinau... jos prasitampo vos jau kartą užsidėjus...
jei būtų nors porą procentų elastano, būtų žyymiai geriau  ax.gif

už pilną kainą niekad gyvenime nepirkčiau  schmoll.gif
Papildyta:
niekas negalit patart  blush2.gif

Jus teisi, jos isitampo, bet isiskalbia ir ok.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 07 24, 14:49)
Labai labai atsiprašau už OT, bet gal kas žino, ar vyriškos CK kelnės (chinos) didintos?
(parašykit į až, kad temos neterštumėm).

Aš saviškiui esu pirkusi CK 'chino' tipo kelnes, tai atitiko puikiai. Aplamai kiek esu jam pirkusi CK rūbų, nepasitaikė didintų kol kas, ne kaip su moteriškais - visiškas bardakas doh.gif
Atsakyti
Patarkite, jeigu per liemeni 85 cm, koki imti dydi dirziuko?
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 24, 13:40)
gėlytėsg.gif  verta pirkt?

SaiMita, aš kaip tik vakar pasiėmiau tą gėlių diržiuką, irgi šviesų pirkau. Realus vaizdas visiškai atitinka jcrew foto. Man jis labai wub.gif Tik reiks tas gėlytes šiek tiek pasilyginti ir bus labai čiki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Breath @ 2011 07 24, 13:53)
Man tos gelytes irgi labai grazios ir manau daug kur pritaikomos.Kazkuri mergaite isparduotuvej pardavinejo,gal pakomentuotu  4u.gif

Turejau dvi silk sash, sviesia ir tamsia (viena jau pardaviau). Grazios tikrai, bet niekaip negalejau priderinti unsure.gif
Atsakyti
Nupirko man jau tas sviesias gelytes wub.gif bandysiu naudot kaip dirziuka, karolius, apyranke, plauku aksesuara wub.gif aciu 4u.gif
Atsakyti