Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Gyvensit,Mickute,tikrai gyvensit biggrin.gif
Taigi vakar:
PUSRYCIAI-MB sumustiniai su pastetu,kelios desreles,man barankytes ir tresnes
PIETUS-silke,virtos bulves,pomidorai su grietine,desertui sausainiai
VAKARIENE-MB virtos bulves su pievagrybiais ir spirguciais,man ledu kokteilis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 07 25, 10:00)
Gyvensit,Mickute,tikrai gyvensit biggrin.gif
Taigi vakar:
PUSRYCIAI-MB sumustiniai su pastetu,kelios desreles,man barankytes ir tresnes
PIETUS-silke,virtos bulves,pomidorai su grietine,desertui sausainiai
VAKARIENE-MB virtos bulves su pievagrybiais ir spirguciais,man ledu kokteilis smile.gif

Neringule, isduosi ledu kokteilio revepta? 4u.gif

Zinokit, tikrai TAUPUS cukiniju tortas, dalinuosi. Bet cia jau tikrai, kai pinigineje vejas svilpauja, gali praversti.
Is miltu, kepimo milteliu, vandens, druskos, cukraus uzmaisome tesla blynams ir kepame. As cukraus nedejau, nes bendroje maseje nesijaucia. Cukinija sutarkuojame buronine tarka ir kepame. Sultis ispilame ( isgeriame vietoj buljono:), kad butu sausesne. Ant blynu plonu sluoksniu dedame cukinija sutepta majonezu. Cia kremas. Laikome saldytuve, uz 2 val. galima pradeti nepadoriai apsivalgyti:)
Jei kas bandytu, duokit zinia, ar patiko thumbup.gif
Atsakyti
Kazkur skaiciau apie ta cukiniju torta,gardu turetu buti ax.gif o ledu kokteili darau is pasirinktu ledu ir pieno arba vaniliniu ledu ir sulciu 4u.gif ,galima ir paciu pigiausiu ledu,atsigaivint pats tas.
Atsakyti
aš panašu kepdavau, tik į pačiu blynus tarkuoji cukiniją, o pertepimui dedi pomidorus ir majonezu tepi thumbup.gif gal čia kiek prabangesnis lotuliukas.gif

vakar
Pusryčiai - kava su obuolių pyragu
Pietūs - burokėlių sriubos likučiai
vakarienė - kam kiaušinienė, kam kepenelių likučiai su bulvėmis ir agurkai su grietine
Atsakyti
Vakar:
PUSRYCIAI-sumustiniai su pastetu,MB dar virtu kiausiniu
PIETUS,VAKARIENE-buvome pakviesti i svecius,valgeme zveriena,striudeli,gereme vyna ax.gif
Atsakyti
mickute, zinokite, tuo tie cukiniju tortai ir skiriasi. Vienas tradicinis, kur cukinija dedama i blynus, t.y. is jos kepama, o kitas - kai ji naudojama, kaip idaras;)Bet tikrai skanu, kukli mano nuomone
Atsakyti
Vakar buvo proga tai vakare vaziavom saslyku kept,valgem su duona,marinuotais svogunais,kecupu,buvo sunestinis baliukas,o pietums buvo silke su darzovem ax.gif
Atsakyti
Taigi vakar:
PUSRYCIAI-man aviziniai sausainiai,MB sumustiniai su pastetu
PIETUS-svieziu darzoviu sriuba(viskas is sodo ir kaimo)
VAKARIENE-brandinti saslykai su virtom bulvem,agurkais,pomidorais smile.gif
Taip pat valgyta:silauoges,keletas saldainiu smile.gif

Snd meniu:
PUSRYCIAI-man kava
PIETUS-ceburekai
VAKARIENE-brandinta sriuba,MB saslykus damuse smile.gif
NAKTIPECIAMS kazka galvosim manau dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzze @ 2011 07 26, 16:44)
mickute, zinokite, tuo tie cukiniju tortai ir skiriasi. Vienas tradicinis, kur cukinija dedama i blynus, t.y. is jos kepama, o kitas - kai ji naudojama, kaip idaras;)Bet tikrai skanu, kukli mano nuomone

tai tikiu, kad skiriasi tongue.gif

trečiadienis
Pusryčiai - kava,
pietūs virti kiaušiniai, kam sumušiniai į darbą
Vakarienė - kepti vištienos ketvirčiai su bulvėmis ir obuoliais orkaitėje

ketvirtadienis
Pusryčiai - kava, sūreliai
Pietūs - vakarykštė vištiena
Vakarienė - miltiniai blynai su obuoliais, batonas su obuoliais orkaitėje keptas

penktadienis
Pusryčiai - kava, vakarykščiai sumušiniai su obuoliais
pietus - vakarykščiai blynai, MB į darbą dešros pasiėmė
Vakarienė- makaronai su dešrelėmis ir raugtais agurkais
Atsakyti
šeštadienis

Pusryčiai - kava
pietūs -kas nešėsi į darbą dešrytės, kas arbūzą, kriaušės valgė, pyragas su kriaušėmis
Vakarienė rūgštynių sriuba su virtomsi bulvėmis, pyragas

Atsakyti
Vakar:
PUSRYCIAI-MB sumustiniai su desra ir kumpeliu(po ilgo laiko nusipirkom),man kava
PIETUS,VAKARIENE-ceburekai,traskuciai,pyragas ax.gif

Siandien:pietums valgysim kepta vistiena su sparaginem pupelem,vakarienei net nzn,isvaziuojam tai gal kur uzkasim biggrin.gif
Atsakyti
Pirkau snd voverusku,nusiderejau iki 5lt,liux smile.gif rytoj jau skanausim tongue.gif smile.gif ka ruosiat su jomis?as tai dazniausiai su padaziuku arba su makaronais toki kogel mogel biggrin.gif
Atsakyti