Sveiki,
atsiprašau, bet tikrai neperskaičiau visos temos
Tiesiog norėjau truputį pasipasakoti apie mūsų džiaugsmus ir .. vargus su emmaljunga.
Pirkom dėvėtą, todėl tiksliai modelio net neįvardinčiau (vat toks
http://www.ebay.co.u...#ht_694wt_1270). Pirkom 2010 birželi, jau tada buvo naudotas 1,5 vaiko

mums taip įvardino, nes tiek pirmi tėvai tiek antri neilgai jį naudojo. Tikrai, kondicija buvo nebloga, nebuvo pridėta automobilinė kėdutė ir adapteris (pirkom papildomai mokėjom 450 lt), už vežimą sumokėjom 800 lt.
Kol sūnelis gulėjo lopšy šis vežimas buvo aukso vertas - į nieką nebūčiau keitusi nemanevringų ratų. Lopšys didelis, žiemą dar dėdavom vilnonį vokelį - žodžiu vaikeliui rojus, o kai vaikutis laimingas tai laimingi ir mes.
Paskui nuo 5,5 mėnesio persėdom į sportinę dalį. Irgi viskas super - vaikutis sėdėjo kaip ponas, vietos daug, miegot patogu. Bet mūsų vežime nepersimeta rankena, tai dabar jau iš patirties galiu pasakyti, kad nelabai patogu, todėl kad jis važiuodamas nori matyti kas daros aplinkui tai nusukdavau jį nuo savęs, bet kai užmigdavo man patogiau kai jį matau. Dabar sūneliui jau 1,1 m, tai patikėkit kai reikia apsukti sėdimą dalį su joje miegančiu vaiku kad jo nepažadintum

šiuo atveju sekančiam vaikui pirkdama vežimą žiūrėsiu kad rankena persimestų

Ir dabar jau norėčiau, kad ratai būtų manevringi
Manęs nuo pat pradžių neveikė gąsdinimai, kad vežimas didelis ir sunkus, aš nuo pat pradžių galvojau ne apie save, o apie vaiko patogumą. Ir nė kiek nesigailiu. Laiptais nuo lifto iki laukutinių durų nuvažiuodavom be problemų - niekas nelūžo, niekas nesugedo
Bet jei jau pradėjau apie sugedimus, tai vieną turim..

ir labai rimtą, todėl noriu pasiklausti ar dar kam nors taip nutiko, ar čia tik mes tokie nelaimėliai ir gal kas galit patarti ką daryti. Sulūžo sėdimos dalies išėmimo mygtukas (tas kurį paspaudus sėdima dalis atsiskiria nuo ratų). Sulūžo, gal nelabai tinkamas žodis. Žodžiu, nuo dažno vežimo išrinkimo - surinkimo prasiplėtė plastmasinės dalys laikančios troselį, kuris yra patempiamas, kai mes spaudžiame mygtuką (o siaube kaip sunku paaiškinti

) Aš suprantu, kad jei neturėjote jokių bėdų su tuo mygtuku, tai gana sunku mane suprasti, nes aš pati nė neįsivaizdavau kaip visa ta sistema veikia, kol nesulūžo

Taigi dabar važiuodama su mažium kažkur su mašina visada turiu turėti atsuktuvą (!), kad mums baigus vaikščioti galėčiau supakuoti vežimą atgal i bagažinę!

Net gėda, bet dėl šio gedimo pradedu vežimo švelniai tariant nebemėgti ir mąstau pirkti Emmaljunga Scooter 2.0 skėtuką.
Bet kokiu atveju, gal yra tėvelių susidūrusių su panašia (ar tokia pačia) bėda. Ji pataisoma ar sportinę dalį galima tiesiai į šiukšlyną mesti?