Nieko itartino, zmogus is to uzdirba, iesko geru variantu ir supirkineja kazkur uzsieny ir parduoda cia, kas cia tokio? Man nebutu jokio skirtumo is ko pirkt, vis tiek gi gyvai apziurineji ir matai, kuris maziau naudotas, geriau islaikytas, kuris padroztas. O zmogus kuris tuom uzsiima ir patart gali daugiau ir vienoj vietoj daugiau modeliu apziureti ir pasirinkti galima
Nieko itartino, zmogus is to uzdirba, iesko geru variantu ir supirkineja kazkur uzsieny ir parduoda cia, kas cia tokio? Man nebutu jokio skirtumo is ko pirkt, vis tiek gi gyvai apziurineji ir matai, kuris maziau naudotas, geriau islaikytas, kuris padroztas. O zmogus kuris tuom uzsiima ir patart gali daugiau ir vienoj vietoj daugiau modeliu apziureti ir pasirinkti galima
Man nieko keisto. As ir pati ne karta siunciausi is UK naudotus vezimus. Pirkau bent kelis Jane Slalomus - sau du viena po kito, draugei. Visus rinkausi tik kelis men. naudotus, naujesniu modeliu. Juk jei skaiciuosi, kad ir parsiuntimas kainuoja, tai senu modeliu net vezt neapsimoka, tokiu ir cia galima rasti. UK rinka didele, keicianciu vezima viena po kito ir ieskanciu to vienintelio idealaus, mamu yra daug, todel sedi ir tykai, kada kokiai vezimeliu myletojai pabos naujas zaislas ir perki pigiai beveik nauja daikta, o tada kas ka daro - vieni parduoda ir uzdirba, kiti savo vaikus vezina
Kai as jam skambinau del lopsiuko, tai jis net negalejo atsakyti kiek ir kaip jis naudotas. Tiesiai sviesiai pasake, kad jie parvezti is uzsienio ir jis nezino kas ir kaip ir kiek naudojo. Tai ar nebus taip kad jis ir apie tuos vezimus nieko nezino, tiesiog parase tai ka zmones tikisi isgirsti
Mamytes o kaip tas Cerox 2.0 modeliukas su permetama rankena? Gal kas turit nauja modeli? Kazkaip nepaziurejau Babycentre, nes nezinojau kad toks yra Kiek ziurejau sportinukas kiek sunkesnis uz kitus Busiu dekinga jei kas patars, nes vis dar renkuosi koki modeliuka pirkti
Mamytes o kaip tas Cerox 2.0 modeliukas su permetama rankena? Gal kas turit nauja modeli? Kazkaip nepaziurejau Babycentre, nes nezinojau kad toks yra Kiek ziurejau sportinukas kiek sunkesnis uz kitus Busiu dekinga jei kas patars, nes vis dar renkuosi koki modeliuka pirkti
nusipirkom grazuoli city cross kremini odinuka 2012 metu baltas buvo tik celebration, tai labai fyfiskai ir sventiskai atrode, toks iseiginis, ne kasdienai vazinetis apziurejau medziaginius, tai grazus pasirode tik tamsus baklazano spalvos, o ta capri creme, kuri anksciau galvojom imsim, tai net akis uz jo neuzkliuvo