Labas rytas
vakar buvau vizite, tai uzdejo ta elastine grandinele jau per abu priekinius dantukus iki pat galo vienoje puseje. Per nakti nebeliko tarpo tarp priekiniu dantuku, taciau atsirado tarpas tarp pirmuko ir antro danties, sekanti karta tikriausiai uzdarines si tarpa
Siaip sikart labai skauda dantis
Apacioje ir vel vielos nekeite, nes niekaip tas vienas dantukas neatsisuka, sake iki sekancio vizito jau turetu atsisukti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 08 24, 00:55)
Beje atsitiko nemalonus dalykas. Higieną dariausi prieš 2 mėnesius, bet jau apačioje (ten dar nėra breketų) ant vieno danties atsirado kažkas panašaus į šviesiai geltonus dantukų akmenis
Klausimas - kas žino, kur Vilniuje atlieka kelių dantukų akmenų valymą ultragarsu, bet ne visą burnos higieną (nes reikia realiai dėl 4 dantukų)?
na zinok man buvo ant vieno dantuko pasikaupe daugiau apnasu, tiesiog jas pavaliau su tokiu plasmasiniu antgaliuku ir viskas ciki... siaip as higienos nedarius nuo breketu sudejimo ir gydytoja sake dar tikrai nereik... nors man jau ir norejosi, bet sake dar nemetyk pinigu ir pakentek
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 08 23, 21:30)
HELPPPP!!!!!!!!!
Breketus man uždėjo šiandien 10 valandą, ir prieš porą valandų jau sąkandis pasikeitė, labai jaučių 5 viršutinį dantį (su apatiniu).
Nežinau ar aiškiai parašiau
bet ar tai normalu?
Breketus man uždėjo šiandien 10 valandą, ir prieš porą valandų jau sąkandis pasikeitė, labai jaučių 5 viršutinį dantį (su apatiniu).
Nežinau ar aiškiai parašiau
bet ar tai normalu?
Viskas ok
merginos kas sukursite tema skubiai parasykite man, atsiusiu sarasiuka, nes jau uz keliu minuciu isbegu i darbuka ir busiu tik po pietu arba vakare
QUOTE(kramtuskee @ 2011 08 23, 16:59)
nevisada, jeigu kreivi pvz:tik virsuje taciau kreivas ir sakandis tai reiks det ir virsui ir apacioj, o jei sakandis idealus, tai galima deti tik ant vieno zandikaulio.
Lietuvoje jau atsirado ir greitas dantu tiesinimas, kurio trukme iki 6men., tiems kam jau daugiau metu ir jiems nebutina tureti idealu sakandi siuloma tik istiesinti dantis
Lietuvoje jau atsirado ir greitas dantu tiesinimas, kurio trukme iki 6men., tiems kam jau daugiau metu ir jiems nebutina tureti idealu sakandi siuloma tik istiesinti dantis
O kas ten per greitas dantų tiesinimas?
QUOTE(*Hrista* @ 2011 08 23, 17:22)
Hmm, na mano apatiniai dantukai tiesūs, nenorėčiau apačioj breketų, nes papildomos išlaidos gautųsi, tai svarstau dabar ką man pasakys.. 
Tai jeigu sąkandis geras manau ir ant viršaus gali tik uždėti, ir nuo gydytojos priklauso ir šiaip nuo situacijos burnoje, taip kad pirma konsultacija vis tiek turės būti pas ortodontę
QUOTE(alyva_zydi @ 2011 08 23, 22:56)
sveikos merginos 
Vis seku, kaip čia jums visoms sekasi ir vėl atrėplioju pas jus su savo kvailu klausimu
Prieš tris savaites įsigyjau breketukus ant apatinio žandikaulio ir vakar pajutau, kad viršutinius dantukus šiek tiek mausti ėmė. Taip įmanoma? ( gal kam buvo panaši situacija, kad skaudėjo dantukus ant kurių dar nėra breketų?) nes aš jau nesuprantu, gal man vaidenasi

Vis seku, kaip čia jums visoms sekasi ir vėl atrėplioju pas jus su savo kvailu klausimu
Prieš tris savaites įsigyjau breketukus ant apatinio žandikaulio ir vakar pajutau, kad viršutinius dantukus šiek tiek mausti ėmė. Taip įmanoma? ( gal kam buvo panaši situacija, kad skaudėjo dantukus ant kurių dar nėra breketų?) nes aš jau nesuprantu, gal man vaidenasi
Pas man taip buvo ir dbr kartais būna, nors ir ant abiejų žandikaulių breketai bet tiesiog keičiasi danties padėtis tai jis kitaip susikanda ir skauda.
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 08 24, 09:26)
merginos kas sukursite tema skubiai parasykite man, atsiusiu sarasiuka, nes jau uz keliu minuciu isbegu i darbuka ir busiu tik po pietu arba vakare
Galiu ir aš pabandyti, tik niekad neesu kūrus temos
O štai ir naujoji mūsų tema 45-oji breketukų tema
QUOTE(blaze @ 2011 08 24, 11:26)
Tai jeigu sąkandis geras manau ir ant viršaus gali tik uždėti, ir nuo gydytojos priklauso ir šiaip nuo situacijos burnoje, taip kad pirma konsultacija vis tiek turės būti pas ortodontę
Ačiū už atsakymą.
QUOTE(blaze @ 2011 08 24, 10:26)
Na bet sakandis pradzioje gali buti geras, bet kai kreivus dantis sustatys i lanka gali ir nebegeras palikti.. Tai tuomet jau taisyti reikes..
Nes pvz pas mane su kreivais dantim geras sakandis, bet kas bus istiesinus neisivaizduoju.. galetu irgi geras buti, kad taisyti nereiketu papildomai