Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai statosi svajonių namus **

o kodel nemegsti kriaukles prie lango? nes nevienas isvardija minusa ... g.gif

o del spinteliu kad mazai ...na cia priklauso keik daiktu turite uzgyvenusi biggrin.gif as jau kaupike ju doh.gif bet isitekau i stalcius savu ....manau ir jums pakakatu
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2011 07 24, 15:22)
aulina, savo virtuve isivaizduoju sitokia  http://www.part.lt/p...b5b417ca252.jpg
arba sitokia
http://www.part.lt/p...91ad3485892.jpg
Dar nesugalvojau, kuri praktiskesne ir erdviau ziurisi  ax.gif

Man atrodo kad pirmame variante praktiskesnis darbinis trikampis (saldytuvas, plautuve, virykle). Jeigu langas bus auksciau stalo tai nera taip baisu, langas nesitaskys nuo kriaukles.
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 07 24, 16:15)
o kodel nemegsti kriaukles prie lango? nes nevienas isvardija minusa ... g.gif

o del spinteliu kad mazai ...na cia priklauso keik daiktu turite uzgyvenusi  biggrin.gif as jau kaupike ju  doh.gif bet isitekau i  stalcius  savu ....manau ir jums pakakatu

Na man kriaukle prie lango atrodo nepraktiska del vandens taskymosi ir styrancio krano, nors gal pabandzius ir visai nieko butu.... g.gif Zodziu kai pamatysiu gatava erdve, gal mintys susodelios savaime rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 07 23, 18:27)
Na,ka,registruojuos ir as is po sunkiu dienos darbu. Sendien gamta pagailejo manes,leido dirbti ramiai,nelijo.  Pasibaigiau svarbu darba,issilyginau,susivibravau pamato pada..

Dekui uz nauja tema.
Tebūnie Jūsų namai jaukūs, tesklando juose kvapai, kurie ir po daugelio metų at­gaivins upes prisiminimų, tegul namuose netrūksta dėmesio ir meilės gyvenantiems kartu.

Ale biesas matyt inteligentas - 9 valandos vakaro 7-ni ir jis jau nebedirba, nors oro sakygos superines mirksiukas.gif . Buvau revizijos atlikti lotuliukas.gif bevazinedamas po Salduve, tai ziuru objektas apleistas, vienos lentukes auksciu pakaltas pamato apacia ir tiek mirksiukas.gif - poilsis.

P.S. Objekto atrodo nesumaisiau; prie "ukinio" pastato sukrauti keli kubai polistriolo blokeliu.....ir nebijai kad kas isnesios g.gif
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2011 07 25, 08:42)
Ale biesas matyt inteligentas - 9 valandos vakaro 7-ni ir jis jau nebedirba, nors oro sakygos superines  mirksiukas.gif . Buvau revizijos atlikti  lotuliukas.gif bevazinedamas po Salduve, tai ziuru objektas apleistas, vienos lentukes auksciu pakaltas pamato apacia ir tiek  mirksiukas.gif - poilsis.

P.S. Objekto atrodo nesumaisiau; prie "ukinio" pastato sukrauti keli kubai polistriolo blokeliu.....ir nebijai kad kas isnesios  g.gif

Kai pradedi nuo septyniu ryto,tai septinta vakaro norisi namo... Nes nebe tu tacka vezi,o tacka tave lotuliukas.gif Uzsuk,ryt,poryt,turetum uzgaudyti mane prie pamatu bigsmile.gif ,sendien uzsibetonuoju pada ir ryt pradedu montuoti blokelius..

Del blokeliu tai nejauku,bet sake kaimyno armatura,klinkeris lauke metosi,tai tikiuos kad nedings.. nebeturiu kur sudeti,pilnas garazas..
Atsakyti
Vyrai, nas jus taip smulkiau ir isamiau aprasykit ir dar su koordinatem, kur kas ir nuo kada iki kada kas metosi be prieziuros, tai tiksliai nieko nerasit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 07 25, 09:42)
Vyrai, nas jus taip smulkiau ir isamiau aprasykit ir dar su koordinatem, kur kas ir nuo kada iki kada kas metosi be prieziuros, tai tiksliai nieko nerasit smile.gif

Nieko gero pas mane nera,viskas seniai pavogta lotuliukas.gif ,o seip tai i garaza pas mane patekti,nebent jy supjauscius.. Su salyga jei mano uzverbuoti du kaimynai nepamatys... gun_smilie.gif
Atsakyti
Mistika, manyčiau 2 pav. galėtu kristi šešėlis ant darbastalio.. O pirmasis identiškas Oseros, net spalvos panašios, lyg būtum jos nukopijavusi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2011 07 25, 09:27)
sendien uzsibetonuoju pada ir ryt pradedu montuoti blokelius..

Biesai, puiki naujiena, nes planavai tik pamatus šiais metais. Kas tau padeda?
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 07 25, 10:31)
Mistika, manyčiau 2 pav. galėtu kristi šešėlis ant darbastalio.. O pirmasis identiškas Oseros, net spalvos panašios, lyg būtum jos nukopijavusi  biggrin.gif
Papildyta:
Biesai, puiki naujiena, nes planavai tik pamatus šiais metais. Kas tau padeda?

Seip tai dirbu as,ir kartais dar pagalbini pasiimu. O kai snekejau apie blokelius tai turejau minty pamatu blokelius. Na,greitu laiku as papildysiu nusu albuma nuotraukomis. Tada bus aiskiau jum.
Papildyta:
Jei ne lietus tai jau buciau i pabaiga su pamatais. Bet,nereikia visko kas geriausia noreti.. Pvz per skvala likau ispraustas kaip kaciukas ir dar sedejau barskanciam garaze kol baiges nes net iki masinos sansu nebuvo dabegti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki. Va ir aš iš po atostogų grįžau. Liūtis kokia čia buvusi, nes mūsų sklypą jau galima kūdra vadinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki,gal kas rekomenduotu koki nebrangininka ir patikima zmogeliuka balkono grindis sutvarkyt,porai dienu,gal koks pencininkas, ar po darbo chalturkike kas 4u.gif .Mes kita savaite jau pradesim pamatukus,jei orai leis.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 07 25, 08:27)
Kai pradedi nuo septyniu ryto,tai septinta vakaro norisi namo... Nes nebe tu tacka vezi,o tacka tave  lotuliukas.gif  Uzsuk,ryt,poryt,turetum uzgaudyti mane prie pamatu  bigsmile.gif ,sendien uzsibetonuoju pada ir ryt pradedu montuoti blokelius..

Del blokeliu tai nejauku,bet sake kaimyno armatura,klinkeris lauke metosi,tai tikiuos kad nedings.. nebeturiu kur sudeti,pilnas garazas..

Sekmadieniais tik i Salduve tevaziuoju su dviraciu pasportuoti, bet gal kada bus pakeliui ar laiku mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(astaes @ 2011 07 25, 11:46)
Sveiki,gal kas rekomenduotu koki nebrangininka ir patikima  zmogeliuka balkono grindis  sutvarkyt,porai dienu,gal koks pencininkas, ar po darbo chalturkike kas  4u.gif .Mes kita savaite jau pradesim pamatukus,jei orai leis.

Kaip reikia meistro balkonui jei dar pamatu nera?
Atsakyti