Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai statosi svajonių namus **

QUOTE(biesas66 @ 2011 08 25, 11:09)
ka remontai namie,tvarkos nera tai faktas  lotuliukas.gif .

Delfinas tikrai nepasiteisina.. Dar galetu uzmesti aki ka aparici siulo,esu mates seniau siule kazkokius kitus,bet as manau cia tik laiko klausimas kada tas sluoksnis nusitrins. Kazkada esu minejes kad dedavom specialu skysti i uzpilda ( nepamenu pavadinimo,bet baltos spalvos-pieneliu vadindavom) tai tas dar bent jau regima efekta duodavo. manau tas padedavo bent kazkiek.

delfinas tai tepamas jau ant užglaistitu siuliu, bet berots kl. temoj aptarinėjo apie specialu glaista ir jis ir laiko ir padeda daug geriau už paprasta glaista su delfinu. juo tarbus ir prie dujiniu užglaiste juo džiaugėsi kad super nusivalo.
Atsakyti
man atrodo, kad delfino visai kita paskirtis. jis tepamas jau ant uzglaistytu siuliu. ir jo pagrindine finkcija kaip papildoma apsauga siuliu nuo dregmes (vandens pralaidumui). jis dazniausiai naudojamas vonios kambariuose, duso kabinu sieneliu ir padu montavimui (jei jie daromi is plyteliu), ir kitose panasiose vietos kur linkes kauptis vanduo.
Atsakyti
gal kas gali pavadinima parasyti to glaisto ,pabandyciau issveitus nutepti savo baltas siules smile.gif
Atsakyti
Lietuviai isradinga tauta,mum liepdavo darbu vykdytojas maisyti i glaista kad tas delfinas netik pavirsiui,bet ir visoj siulej butu,plius jis ala suduodavo siulem elastingumo.. doh.gif Sudas jis ir viskas. Seip tai creisel glaistai atseit hidrofobiniai,plius yra gatavai uzmaisytu kibiriukuose.. Jiem uzdeciau bent jau maza pliusiuka palyginus su kitais. O seip tai jei norit afigienos apsaugos,yra epoksidinis glaistas... (iki prekybos centre saldytuvai su tokiu istepti) bet patikekit,uzttepti ir nuvalyti ta glaista labai sunku.. Tiesa,norgej su tokiu glaistu baseina ir klijavom ir siules tepem doh.gif ,prasikeikem,bet siules gavos kaip plastmase uzlietos bigsmile.gif
Atsakyti
Uzsirasiau viska ka cia susaket apie glaistus smile.gif o reikes, oi reikes smile.gif
Dbr klausimas, gal kas grezini vandens kasetes? domina kainos g.gif
Susitarem su dizainere pirmadeni susimatyti g.gif man dega del vonios, o poto nera taip jau svarbu. ziuresim kas cia bus.
Osera, o bendrai drauges atsileipimai geri apie ja? Nes man is pokalbio zmogus visai tiko :)kaip bus toliau matysim...o apie kaina net nepaklausiau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2011 08 26, 22:38)
o apie kaina net nepaklausiau  blush2.gif  doh.gif

matyt, apsuko galva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2011 08 25, 07:22)
Agnestar buvau uzejusi i NIC centra tai ten aptikau dizainere. Pirmam aukste kur virtuviniai baldai stovi. Ji dave savo vizitine. Ju puslapis http://baldai-interjeras.lt/

Ažiūrėjau,ką jie rodo tam puslapyje,tai liūdnas man vaizdas.
Esu mačius geresnių. Nu bet gal rodo,ką padaro pagal klientų norus doh.gif
Atsakyti
O čia nebandėt kreiptis? http://www.vaivart.lt/
Mūsų dvi pažįstamos šeimos per juos darėsi, sakyčiau visai neblogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(braškytė @ 2011 08 27, 14:00)
O čia nebandėt kreiptis? http://www.vaivart.lt/
Mūsų dvi pažįstamos šeimos per juos darėsi, sakyčiau visai neblogai g.gif

is musiskiu pas juos daresi kelios, atsiliepimai ivairus, minusas - mazas paisymas kliento nuomones.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 08 27, 14:08)
is musiskiu pas juos daresi kelios, atsiliepimai ivairus, minusas - mazas paisymas kliento nuomones.

Vat minėjo mums lyg ir kad perša savo variantus labai, bet vieni va pasakė, kad norim taip ir viskas, nu padarė.
Atsakyti
QUOTE(braškytė @ 2011 08 27, 14:10)
Vat minėjo mums lyg ir kad perša savo variantus labai, bet vieni va pasakė, kad norim taip ir viskas, nu padarė.

pacituosiu viena minti, rasta zurnale:
"Pazistu viena interjero architekte, kuriai nemaloniausias darbo etapas - paskutinis, savo sukurtas erdves apstatyti, ispuosti ir pamatyti realybeje seniai mintyse nupiesta "peizaza". Bet butent siame etape tai, kas grazu ar negrazu, paprastai zino patys uzsakovai ir dazniausiai sugadina gera ideja. Architekte guodesi, kad graudu matyti, kaip pamazu jos kurta vizija virsta eiliniu, be jokio "cinkelio" bustu su daug kur matytais baldais, keraminemis plytelemis, uzuolaidomis, tapetais..."
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 08 27, 14:23)
pacituosiu viena minti, rasta zurnale:
"Pazistu viena interjero architekte, kuriai nemaloniausias darbo etapas - paskutinis, savo sukurtas erdves apstatyti, ispuosti ir pamatyti realybeje seniai mintyse nupiesta "peizaza". Bet butent siame etape tai, kas grazu ar negrazu, paprastai zino patys uzsakovai ir dazniausiai sugadina gera ideja. Architekte guodesi, kad graudu matyti, kaip pamazu jos kurta vizija virsta eiliniu, be jokio "cinkelio" bustu su daug kur matytais baldais, keraminemis plytelemis, uzuolaidomis, tapetais..."

Sutinku iš dalies su šia mintim
Atsakyti