Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai statosi svajonių namus **

QUOTE(airise @ 2011 08 30, 11:30)
Gali būt ,kad jie dar kur užsiėmę dirba. bet gal ir geria. mano mūrininkai būdavo po savaitgalio silpni,tai pirmadienį kartais ir neateidavo. O jau penktadienį iki pietų jei iškentėdavo,tai ir lekdavo  alc.gif

Oi ne...zinau, kad laka grazuoliai doh.gif brigados vyr toks yra jau...dirba dvi savaites nuo 8 iki9, saziningai. bet poto pila savaite doh.gif Ir ka tu jam...
Jie pagiringi niekada neateina, baigia gerti, poto dvi dienas skaito knyga ir tada jau ateina dirbti..toks zmogus...bet blogo zodzio as apie ji pasakyti negaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2011 08 30, 10:30)
Gali būt ,kad jie dar kur užsiėmę dirba. bet gal ir geria. mano mūrininkai būdavo po savaitgalio silpni,tai pirmadienį kartais ir neateidavo. O jau penktadienį iki pietų jei iškentėdavo,tai ir lekdavo  alc.gif

Vat del sios priezasties nenoreciau tureti reikalu su patentininkais, nei juos kam paskusi, nei i spranda duosi... doh.gif O jau kiek nervu sugadina, o ir darbo kokybe isgerusiu aiski... Situo poziuriu musiskiai idealus, nei karto nesam mate net alu gerianciu! thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif
Laba diena.
Jau gal neapšauks stipriai, bet prireikus gero santechniko ( šildymo, vėdinimo sistemos, kuro katilų parinkimas, katilų remontas, pajungimas, kiti santechnikos darbai), galiu savo bendradarbius rekomenduoti. Savo darbą išmano puikiai, o ir susišnekėt nesunku, nepaves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MUMMY112 @ 2011 08 30, 15:30)
4u.gif
Laba diena.
Jau gal neapšauks stipriai, bet prireikus gero santechniko ( šildymo, vėdinimo sistemos, kuro katilų parinkimas, katilų remontas, pajungimas, kiti santechnikos darbai), galiu savo bendradarbius rekomenduoti. Savo darbą išmano puikiai, o ir susišnekėt nesunku, nepaves smile.gif

Ziauriai sunku rasti santechnikus, kurie siuo metu butu neuzimti. Kiek domejomes visi turi darbo i prieki.

Zojux, jei atmintis nemeluoja berods tu turi Atmos peciu ir kiek pamenu nesi juo patenkintas. Kodel? Nes visi santechnikai, bent jau daugelis butent juos ir tesiulo. Kokius pecius kiti turite?
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 08 29, 12:19)
Jo, jo. Yra panasios ir Dvarcionyse. Jie patys gamina. Dekoras prie siu plytku yra dvejopas. Pas mane tokios (hi-hi), tik dekoras su kvietkais. Tokio pabijojau. Man pasirode labai interjera ipareigojantis. Tai pasirinkau neutralesni.

Janna, parodyk savo vonios kambario plyteles, jei gali, as kai tas pamaciau ir daugiau jokios man nebeegzistavo biggrin.gif su kvietkais nemaciau.

QUOTE(Osera @ 2011 08 30, 02:39)
labai grazios plyteles  wub.gif

Aciu, man jos irgi labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2011 08 30, 20:55)
Ziauriai sunku rasti santechnikus, kurie siuo metu butu neuzimti. Kiek domejomes visi turi darbo i prieki.

Zojux, jei atmintis nemeluoja berods tu turi Atmos peciu ir kiek pamenu nesi juo patenkintas. Kodel? Nes visi santechnikai, bent jau daugelis butent juos ir tesiulo. Kokius pecius kiti turite?

pas mus atmos 32s ,bet mums jis per galingas ,butu uzteke atmos 24 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 08 30, 21:05)
pas mus atmos 32s ,bet mums jis per galingas ,butu uzteke  atmos 24  smile.gif

O kiek pas jus kvadratu? Ar esate patenkinti?
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2011 08 30, 20:01)
Janna, parodyk savo vonios kambario plyteles, jei gali, as kai tas pamaciau ir daugiau jokios man nebeegzistavo biggrin.gif su kvietkais nemaciau.
Aciu, man jos irgi labai labai wub.gif

Taigi albume yra. ax.gif Toje kolekcijoje dekoriukai skirtingi. Vienas labai labai klasikinis, kaip kad tu pasirinkai. O kitas - manasis: gelytes piestos ispaustu sidabro spalvos konturu.
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2011 08 30, 09:04)
Tik nesildomose patalpose (palepeje) dejau lankscius apsiltintus ortakius, bet ten jie manau pasiltinti 2,5 cm. Oras ten pastoviai judantis, tai manau, kad nelabai jis speja ten susalti per ta atstuma.

SVARBU jei isskisite ortakiu i kamrabius su izoliacija ar dar kuo ta isorini sluoksni "priklijuokite" prie vidinio, nes net nuo musu iskvepuojamos drekmes ta mano nemegstama sudina vata prisigeria garu, o atsalus virsta ledo gabalu.  doh.gif

as ta sonodec galvoju patalpose ir palepeje det kai reikes nestandartiniu apejimu kampuose ar auksciau per 10cm keisis.

biski to Svarbu nesupratau, palepeje is kambariu per perdanga iseinancio sonodec vidinius sluoksnius siulot paklijuot ar .............?

groteles dejot ? as suzsisakiau pora ,ale balnu nera reiks kazkur kad gamintu .
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2011 08 30, 21:07)
O kiek pas jus kvadratu? Ar esate patenkinti?

pas mus gyvenamo ploto 240 ....dabar nelabai ir suprantame kaip mes nepasidomejome kaip pasake ka pirktume 32 S kodel buten sita, tiesiog pasitikejome santechnikais ir va kurename visa kurenimo sezona ant minimumo ,o kambaryje 24 laipsniai ...na zodziu kuro atvligiu netaupiai mums cia gaunasi verysad.gif
Atsakyti
Jūs jau daugumą gerokai pasistūmėję į priekį su statybomis. Gal galėtumėt pasakyti, kokia kryptimi pas jus terasa. Išsirinkom projektą kai terasa į rytus, bet šiandien staiga pradėjau abejoti, nes vistiek daugiausia laiko lauke praleisi vakarop po darbu. Jei keistume, kad terasa būtų į vakarus, tada gaunasi kad namas turėtų sklypo gale stovėti. Tai mane nelabai žavi. Gal galit parašyt pliusus ir minusus, su kuriais jau susdūrėt?
Atsakyti
QUOTE(Susena @ 2011 08 31, 09:29)
Jūs jau daugumą gerokai pasistūmėję į priekį su statybomis. Gal galėtumėt pasakyti, kokia kryptimi pas jus terasa. Išsirinkom projektą kai terasa į rytus, bet šiandien staiga pradėjau abejoti, nes vistiek daugiausia laiko lauke praleisi vakarop po darbu. Jei keistume, kad terasa būtų į vakarus, tada gaunasi kad namas turėtų sklypo gale stovėti. Tai mane nelabai žavi. Gal galit parašyt pliusus ir minusus, su kuriais jau susdūrėt?

Na, jei butu terasa i pietus ar pietvakarius manau vasara joje butu labai karsta. Ir saule ikiriai sviestu. Reiktu kazkokiu papildomu priemoniu.
O kodel netinka rytuose. Faina gerti kava ryte kilant saulei mirksiukas.gif

Kazkas rase del terasos kripties ir siule naujakuriams atkreipti demesi. Ar tik ne Aulina.

Papildyta:
Masajugi, neduoda Dvarcionis man paveiksliuku ikelti. Tai imesiu nuorodomis.

Sios panasios i taviskes, is travertino kolekcijos: http://www.keramika....a...o=1&pid=530

O sios pas mane suklijuotos:
http://www.keramika....a...o=1&pid=533
Atsakyti