Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai statosi svajonių namus **

QUOTE(janna @ 2011 09 01, 16:12)
O gal va jie ims ir kambariu paskirti sukeis!

Gi jei pagal projekta N kambarys yra darbo, niekas nedraudzia jame irengti kitokios paskirties kambari smile.gif
Gal va jie ims ir irengs jame uosvienes/anytos kambari?! Gyvens sau moteriske, grozesisi kiemo vaizdais ir netures laiko seimininkams nei po kojomis makaluotis, nei gyvenimo reguliuoti.
Miegamieji... irgi kaip cia pasakius. Visada kiemas ant akiu. Zmona mato ir girdi kada brangiausias grizta ir ar su masina, ar taksu, ar pestute (galima isvadas atitinkamas darytis). Vaikams taipogi labai patogu. Pakanka tik variklio garsa isgirst, ir visus "ikacius" suslept, ar kai ka net islydet (ypac jei kokie dekoratyvus krumai po langais).
Sakyciau, toks labai praktiskas, realiam gyvenimui pritaikytas planelis.  4u.gif

Planas gi pateiktas be kvadraturos. Plane koridorius atrodo ilgas, o naturoje gal viso labo jis kokiu 4m ilgio ir 1m plocio...

As pakomentavau namo plana, o ne galimas variacijas. Kas kur ir kaip bus pas Susena, manes visiskai nedomina.O koridorius , manau ,maziausiai 7 metru, gi pagal garazo ploti "primesti" galima.
Ir is viso,tavo posta apibendrinus, gal zvalgybos budele name reikia irengti? lotuliukas.gif
Del garazo - viena yra kai jis name, o kas kita- kai priblokuotas prie namo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2011 09 01, 14:03)
kas cia pas mus  siltu/ pasyviu namu salininkas? biggrin.gif

Vienas kitam netrugdo,jei su galva statoma. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne..zinokit viskas ...sprogsiu...musu stogdengiai vel mus pavede sad.gif(((( kauksiu kruvinom asarom..kelinti jau? vsio..nafik, nusikeiksiu...uzkniso juodai...Svaigom, kad susitvarkysim nemazai, o cia ruuuukyk...Gal dar kas zinot stogdengiu? draugams denge? pazystamiems?
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2011 09 01, 19:45)
Ne..zinokit viskas ...sprogsiu...musu stogdengiai vel mus pavede sad.gif(((( kauksiu kruvinom asarom..kelinti jau?  vsio..nafik, nusikeiksiu...uzkniso juodai...Svaigom, kad susitvarkysim nemazai, o cia ruuuukyk...Gal dar kas zinot stogdengiu? draugams denge? pazystamiems?

Pala, nebesusigaudau,tai mano prirodyti? Tai gal dar sugrįš,ar skambinai,ką sakė?Jaučiu užsigriebė kitą objektą.Ar buvo pradėję pas jus dirbt,kiek padarė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 01 rugsėjo 2011 - 20:06

Ambre, o kaip gi kitaip? bigsmile.gif biggrin.gif Jug kazkas turetu buti "v kurse" ir ranka "ant pulso" laikyti mirksiukas.gif

Kol statemes, gyvenome name su esanciu jame garazu. Jokiu nepatogumu kazkaip nepastebejau. Gal tikrai, kaip sako Biesas, jei "su galva pastatytas" tai viskas ten su juo gerai. mirksiukas.gif

Snd maciau labai faina terasa iengta virs garazo. Bent jau taip is salies pasirode.
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2011 09 01, 19:45)
Ne..zinokit viskas ...sprogsiu...musu stogdengiai vel mus pavede sad.gif(((( kauksiu kruvinom asarom..kelinti jau?  vsio..nafik, nusikeiksiu...uzkniso juodai...Svaigom, kad susitvarkysim nemazai, o cia ruuuukyk...Gal dar kas zinot stogdengiu? draugams denge? pazystamiems?

Na jei nori, kad butu ne pigiai, o gerai, tai kai musiskiai pabais pas mus, galesiu duoti ju kontaktus, jei matysiu, kad gerai padare. Mura kolkas kelia be priekaistu thumbup.gif o kokioje stadijoje tavo stogas?
Atsakyti
Ambre,as cia sendien prisiminiau kaip apie garaza snekejom. Pas mane netik garazas bus bet ir du balkonai( potencialus salcio tiltai) bet namas vistiek bus siltas ir tas bus pasiekta nededant ypatingu pastangu. Kaip minejau tereikia parinkti tinkama technologija ir medziagas.

mano kaimynui del stogdengiu irgi bajeris buvo. Nepradejo net dirbti,pakele kaina penkiais tukstanciais uz stoga..Ir ka tu jiem padarysi,nors pasiusk...
Atsakyti
Janna, pasiziurejau tavo nuotraukas labai fainos ir tavo plyteles. matai anksciau nelabai rupejo plytkos tai neatidziai ziurejau..

Kai paskaitau jusus dejoniu del statybininku, meistru tai man pasiseke labai tuo kantu su jais, statemes kai gyvenom amerikoj siusdavo tik nuotraukas per skype, o kai gryzom jokiu priekaistu as jiems neturiu. neturi priekaistu ir apdaila darantys meistriukai biggrin.gif ax.gif State auge,negerentys vyrukai, uztai eile prie ju stovi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masajugi: 02 rugsėjo 2011 - 21:03
O mes visgi nusprendėm mesti į šoną visus kartotinius ir nuėjom pas architektą. Juk pasistačius nedejuosi, kad kažkuri siena trukdo. Tai geriau iš karto kursim kaip norim.

Ambre, o kurioj Ginkūnų vietoj statotės? ax.gif Mažu kaimynai būsim blush2.gif

Tiesa, įtraukit kitoj temoj mane į jūsų sąrašiuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Susena @ 2011 09 03, 08:43)
O mes visgi nusprendėm mesti į šoną visus kartotinius ir nuėjom pas architektą. Juk pasistačius nedejuosi, kad kažkuri siena trukdo. Tai geriau iš karto kursim kaip norim.

Ambre, o kurioj Ginkūnų vietoj statotės? ax.gif Mažu kaimynai būsim blush2.gif

Tiesa, įtraukit kitoj temoj mane į jūsų sąrašiuką 4u.gif

o kur jūs statysitės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2011 09 01, 21:03)
Pala, nebesusigaudau,tai mano prirodyti? Tai gal dar sugrįš,ar skambinai,ką sakė?Jaučiu užsigriebė kitą objektą.Ar buvo pradėję pas jus dirbt,kiek padarė?

Joa, tie patys...viana pirmadinei paskambina pasako, ok antrad atvaziuojam, pradedam karkasa deti, uzisdengiam plevele ir imam visa s. nuo stogo, zodz, vyrai rimtai ane...Neatvaziavo..savaite skambinam nekelia...dar savaite skambinam-nekelia ragelio..As is savo tel pasukau-atsiliepe...isdeste, kad atseit cia reikia poros brigadu, tai viena nuo tada, kita nuo tada laisva, tai vat ir iseina, kad neatsilaisvina jos. Zodz....Vakar paskambinom jiems dar karta(taremes kad iki penktad duos galutini atsakyma)tai jie vel sako, kad antrad atvaziuos , jau nei juoktis nei verkti...Davem visais imanomais kontakltais, visi uzimti, bele kas....Zodz, jei antradieni neatvaziuoja, eisiu stoga dengti pati doh.gif

QUOTE(Mistika... @ 2011 09 02, 19:35)
Na jei nori, kad butu ne pigiai, o gerai, tai kai musiskiai pabais pas mus, galesiu duoti ju kontaktus, jei matysiu, kad gerai padare. Mura kolkas kelia be priekaistu  thumbup.gif o kokioje stadijoje tavo stogas?

Man svarbu, kad padarytu. atsiusk kontaktus del visa ko. Jokioje stadijoje, stovi namas be stogo, biggrin.gif
QUOTE(biesas66 @ 2011 09 02, 20:06)
mano kaimynui del stogdengiu irgi bajeris buvo. Nepradejo net dirbti,pakele kaina penkiais tukstanciais uz stoga..Ir ka tu jiem padarysi,nors pasiusk...

Tai mums analogiska situacija, jau sutarem del kainos ir t.t. poto skambina, na zinot, cia muryt , griauti ir t.t. kaina kyla 6tukst doh.gif Tai mes mokesim mokesim, jus tik padarykit doh.gif
Dbr ziurekit, turiu siena 138cm kaip sakot kisti man i ja klozeta ir pisuara? ar neverta sugruzti sitaip?
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 09 03, 07:51)
o kur jūs statysitės?  g.gif

Mes Ginkūnuose prie Švedės tvenkinio.
Atsakyti