Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai nuo Rota viruso

QUOTE(Vilma-22 @ 2007 05 01, 02:15)
o tas skiepas kiek laiko "galioja" ? metu du ar visam "gyvenimui" ? g.gif

Kiek zinau visam gyvenimui
Atsakyti
[quote=mammy,2007 04 30, 18:02]
[quote=Buria,2007 04 30, 23:44]
Aš vis dar dvejoju g.gif , bet iš tikro, tai širdelė linkusi duoti tą vakciną savo mažuliukei. O kainuoja ji tai ne 400lt. kaip čia kažkas pasisakė, o ~280 lt. Bent jau Klaipėdoje taip yra, klausiau skiepų kabinete cool.gif ...
Tik reikia nepaveluoti, kažkaip lygtai iki puses petų pirmąją dozę reik "suduot" doctor.gif
Kainuoja vienas skiepas (Kaune silainiu seimos centre) 245Lt o reikia dvieju kartu tai viso 490lt. Jum cia pasake vienos vakcinos kaina. Ir iki puses metu reikia abi dozes suduot su 4savaiciu pertrauka
[/quote]

O ULPKC (http://www.ulpkc.lt/) centre šis skiepas pigiau, nei bet kurioj poliklinikoj, ir kainuoja 217 (čia vienas kartas).
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2007 04 28, 20:21)
budama santariskiu ligonineje,vaiku skyriaus daktare pasake neskiepyti,nes ta vakcina dar tik bandoma ir nereikia veltui vaikui leist vakcinas kurios visikai galutinai nepatvirtintos kad tikrai apsaugo.

Kaip gali būti tik bandoma vakcina, jei visos poliklinikos ir ligonines plakatais nusietos, kaip užkirsti kelią roto virusui g.gif , jau viskas seniai išbandyta blink.gif na o komercijos manau šiais laikais rasim visur.

aš tai skiepysiu savo mažiuką 4u.gif
Atsakyti
todel labai svarbu duoti ne paprastus skyscius, o Regidrona...nes tik jis atstato drusku vandens balansa
Atsakyti
QUOTE(Rituska @ 2007 05 02, 12:21)
todel labai svarbu duoti ne paprastus skyscius, o Regidrona...nes tik jis atstato drusku vandens balansa

vat labai idomu kaip vaikui iduoti regidrona g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2007 05 02, 13:56)
vat labai idomu kaip vaikui iduoti regidrona  g.gif

Maniškis - 3,5 metų pats gėrė; 10 mėn. mažiui - su šaukšteliu, girdėm.
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2007 05 02, 16:36)
Maniškis - 3,5 metų pats gėrė; 10 mėn. mažiui - su šaukšteliu, girdėm.

gerieciai vaikai. maniske nei smectu nei rehidronu ne uz ka... iki siol...
nu bet ne apie tai tema smile.gif
Atsakyti
svirkstu...sauksteliu..bet kaip, bet reikia sugirdyti...

as pati kai sirgau prisimenu kad isgerus puse puodelio Regidrono man ZYMIAI geriau pasidare...ZYMIAI smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituska @ 2007 05 03, 08:28)
svirkstu...sauksteliu..bet kaip, bet reikia sugirdyti...

as pati kai sirgau prisimenu kad isgerus puse puodelio Regidrono man ZYMIAI geriau pasidare...ZYMIAI smile.gif

drinks_cheers.gif nepasimesti...ir kantrybės, lašinant, girdant po nedidelį kiekį, bet labai dažnai. Dar iš mano patirties - kai mažius rehidrono atsisakė, šildžiau ir girdžiau Evian min. vandenį (čia negazuotas, ant butelio rašo, kad kūdikiams tinka) - gėrė. Taigi ligoninės neprireikė smile.gif .
Atsakyti
as savo mazyli paskiepijau ir esu labai tuo patenkinta. labai baisi liga Roto virusas verysad.gif O skiepijau kaip tik iskart kai tik atsirado - praita rugseji. Net nesuabejojau ar reikia skiepyti ar ne, pamaniau kad jeigu yra nors menkiausia galimybe apsaugoti savo auksa nuo sitos pabaisines ligos tikrai skiepysiu.
Pamenu po pirmo skiepo vaikui buvo siek tiek pakilusi temperatura iki 37,5, ir viduriavo apie tris -keturias dienas, tai kai skambinau i greitaja pagalba pasikonsultuoti su pediatru, nieko doro man nepasake, nes patys apie sita skiepa jie nezino blink.gif . Dabar gal jau isgudrejo g.gif Nuo antro skiepo nebuvo jokios reakcijos. Kaip suzinojau is vaiko peiatres ir is skiepo aprasymo, tai tokia reakcija buvo visai normali.
Atsakyti
QUOTE(Vilma-22 @ 2007 04 30, 17:15)
o tas skiepas kiek laiko "galioja" ? metu du ar visam "gyvenimui" ? g.gif

as girdejau, kad iki 7 metu. bet cia nepatvirtinta info, negarantuoju schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas tiksliai žinot, iki kokio amžiaus galima skiepyti? Mums jau virš metukų, bet gydytoja tai nieko neužsiminė nei karto g.gif
Atsakyti