Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai nuo Rota viruso

Mes mazosios nuo Roto neskiepijom schmoll.gif
Atsakyti
As siulyciau skiepyti. Ypac jei turite vyresniu vaiku ar daznai su jais bendraujate. mirksiukas.gif
Vyresnele mano neskiepyta, nes tuo laiku dar nebuvo vakcinos. O va mazaja paskiepinau ir tuo dziaugiuosi. Pavasari didzioji buvo pasigavus si bjauru virusa, gulejom ligonineje. O mazajai pasireiske tuo, kad viena karta nusiveme ir viskas, toliau buvo zvali ir neprireike jokiu ligoniu.
Bjauri liga. verysad.gif Vyresnioji pusdieni paveme, ir nuvezem i ligonine jau tokia apgeibusia. verysad.gif Jei tik yra koks sansas tos ligos isvengti, reikia juo pasinaudot.
Atsakyti
Paskiepijom savo maziuka nuo roto viruso, tai nzn ar cia sutapimas, bet pradejo gausiai atpylineti maista. Iki tol niekada neatpildavo. Paskaiciau info lapeli pasirodo tai galimas salutinis vakcinos poveikis, bet gyd. teigia kad tai tik sutapimas.
Reiks skiepyti ir antra vakcinos doze, bet man baisu, kad nepasireikstu kokie kiti salutiniai poveikiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaJ. @ 2008 10 06, 16:14)
Mes mazosios nuo Roto neskiepijom  schmoll.gif

Mes skiepyjom, nes aplink daug pavyzdziu , kai neskiepyti vaikai susirgo.
Atsakyti
QUOTE(svikte @ 2008 10 10, 14:47)
Paskiepijom savo maziuka nuo roto viruso, tai nzn ar cia sutapimas, bet pradejo gausiai atpylineti maista. Iki tol niekada neatpildavo. Paskaiciau info lapeli pasirodo tai galimas salutinis vakcinos poveikis, bet gyd. teigia kad tai tik sutapimas.
Reiks skiepyti ir antra vakcinos doze, bet man baisu, kad nepasireikstu kokie kiti salutiniai poveikiai  g.gif

O ar žinai, kad kai ši vakcina buvo pirmą kartą paleista į rinką, ji dažnai sukeldavo žarnų nepraeinamumą. Dėl to ji buvo uždrausta ir tobulinta ax.gif Šiuo metu jau išleista patobulinta rolleyes.gif Manau gydytoja truputį atmestinai žiūri į tai, nes tai gan nauja vakcina. Aš prašyčiau gydytojos, kad apie tokią reakciją praneštų atitinkamoms tarnyboms, kurios renka apie tai duomenis. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo in petto: 15 spalio 2008 - 19:13
o kazi tik maziukam yra skiepai, ar yra ir vyresniem?
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2008 11 04, 16:13)
o kazi tik maziukam yra skiepai, ar yra ir vyresniem?

Tik mažiukams. Vakcinos saugumas ir efektyvumas vyresniems klinikinėse studijose nepatvirtintas.
Atsakyti
Mes neskiepijom,gydytoja net ir neuzsimine g.gif
Atsakyti
Siūlė ir mums pediatras pasiskiepieti nuo šio viruso. Tačiau jau man nebeaišku paskaičius šią temą forume, iki kokio amžias vaikas gauna imunitetą (teoriškai, nes matau, kad ir paskiepyti vaikai serga). Gydytojas minėjo, kad iki mokyklinio amžiaus, čia randu - jog iki 3 metų.
Atsakyti
mes skiepyjom. ir dziaugiuosi, nes po skieo raraejus kiek laiko, as uzsikreciau doh.gif visa savaite kas 5min i wc, net naktim doh.gif o vaikas nuo manes uzsikrete, bet ryte 1k paveme ir viskas tuom baigesi rolleyes.gif
Atsakyti
mes sendien irgi pasiskiepijom nuo roto viruso thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi skiepijom,na dar tik karta,po puses menesio bus antras kartas,o paskui veliau dar trecia.Nesinori,kad vaikutis nusividuriuotu ir nusivemtu schmoll.gif Tiesa sakant,apie galima salutini poveiki net nesusimasciau... g.gif
Atsakyti