Nezianu, gal dar mano kas komentara pakomentuos
Myce, mano akimis, biski cia visko perkrauta, pliauska ta irgi biski kazkaip nuo zvejo atmusa aki. Man noretusi ja apkarpyt, gak zvejys kad truputi arciau butu, ir valtys irgi kazkaip man trukdo
As kaip pradedancioji, man idomu paciai ar mano pastabos teisingos
Man irgi pliauska trukdo ir turbūt reik nukirpti truputį apačios
QUOTE(Myce @ 2011 07 27, 19:14)
man irgi trugdo tas rastas, jį reikėjo paspirti kur toliau
reikia komentarų iš labiau patyrusių merginų
ėjau piškom juostelių ryškint, per karštį su vaiku trenkiausi, nes mašinos numerį pamečiau, negaliu niekur važiuot.. ėjau ėjau, nuėjau, sako- juostelės ryškinimas 5 lt
ir ėjau nusivylus atgal namo.. anksčiau ten už 3 lt ryškino, nzn 5 lt man čia kažkokia kosminė kaina, pagailėjau.. geriau kitą dieną kitur pigiau išsiryškinsiu tas juosteles..
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 27, 18:26)
ėjau piškom juostelių ryškint, per karštį su vaiku trenkiausi, nes mašinos numerį pamečiau, negaliu niekur važiuot.. ėjau ėjau, nuėjau, sako- juostelės ryškinimas 5 lt
ir ėjau nusivylus atgal namo.. anksčiau ten už 3 lt ryškino, nzn 5 lt man čia kažkokia kosminė kaina, pagailėjau.. geriau kitą dieną kitur pigiau išsiryškinsiu tas juosteles..
QUOTE(fox. @ 2011 07 27, 19:35)
nea, nedaug, dvi
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 27, 20:38)
nea, nedaug, dvi
bet kai pažystamas sakė, kad šeškinės IKI už 2 lt ryškina, tai kai paskaičiavau, kad už tą sumą vietoj 2 juostų 5 išsiryškinčiau, tai apsisukau ir išėjau ir nusipirkau teleloto dar, va 
vau
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 07 27, 18:38)
nea, nedaug, dvi
bet kai pažystamas sakė, kad šeškinės IKI už 2 lt ryškina, tai kai paskaičiavau, kad už tą sumą vietoj 2 juostų 5 išsiryškinčiau, tai apsisukau ir išėjau ir nusipirkau teleloto dar, va 
Nera to blogo, kad neiseitu i gera
Lietaus sokis
Super
As uzskaitau
Super