QUOTE(egliukas28 @ 2012 05 30, 14:49)
man taip buvo su SEB, sako jei turit geresnį variantą, rinkitės, nes mes jau negalim geriau pasiūlyti, bet paskui pasiūlė, nes sako nenorim prarasti kliento
o Jūs į kitus bankus kreipėtės, ar tik DNB?
Na as ka tik po konsultaciju vel... Paraiskas as davusi DNB ir SWED. Kokias marzas abu nustate, tokios ir stovi. DNB i kalbas net apie mazinima nesileidzia. Sake viska ka galejo dave, plius mano darboviete su jais sutarti turi sudariusi, tai cia mano taip jau pamazinta marza 1,81. Cia Eu.
Swedas duoda 1,1 ir ziauriai didele. Lt cia skaiciuota, nes pas juos palukanos Eu nesveikos isvis. Be to manes kazkodel jis netraukia.
Nesuprantu, kodel man neleidzia deretis, o Jums taip sekasi...
Papildyta:
QUOTE(egliukas28 @ 2012 05 30, 10:25)
na čia loterija-eurai ar litai-bet kaip Danske banke pasakė-su Lt visus susijusius reikalus, palūkanas ir t.t sprendžia ir apsrendžia keli Lietuvos bankai, o tuo tarpu EU turi įtakos visos Europos situacija ir tikrai daugiau bankų nei keli Lietuvos
fiksavimas mums netinka, nes mes norėsim įnešinėti pinigus dažniau nei kas 2 metai, bent taip tikiuosi

su Eu tikrai nėra aiškiau nei su LT, bet čia jau kaip kas pasirinks, mum kažkodėl euras atrodo kol kas patikimiau nei LT
Del fiksavimo klausiausi. Nes man ir aktualu, kad butu galima inesineti dazniau nei 2 metai. Tai mane abu bankai patikino, kad palukanu fiksavimas nieko bendro neturi su grazinimu. Jei ir fiksuotas pasidarai, visviena tu gali inesineti dalimis